Autors Tēma: Gāzes plīts nomaiņa  (Lasīts 3623 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Gāzes plīts nomaiņa
« Atbilde #15 : 2024. gada 29. novembris, 10:45:19 »
Es nejustos omulīgi, ja daudzdzīvokļu mājā aiz sienas kāds piekoptu savu aizraušanos grābstoties ap gāzes vadiem... Gāze tomēr nav ūdens. Privātmājā, abet lūgtum, lai aizraujas ar ko vien vēlas...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #16 : 2024. gada 29. novembris, 11:06:34 »
https://www.gaso.lv/plits-maina

Vai prāts -pašai skrūvēt. Uziesi gaisā ar visu jauno plīti un kaimiņus parausi līdz :mrgr:

.. kā mana vecvecmamma teica - "uzies gaisā ar visu jēberbudku"

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #17 : 2024. gada 29. novembris, 11:16:38 »
Šī informācija gan ir no tālā 2018.gada, bet domāju, ka būtību tas nemaina.
<https://www.gaso.lv/gaso-zinas/nelegali-dabasgazes-pieslegumi-un-buvdarbi-bistami>

Bail pat iedomāties, ka manā daudzīvokļu mājā kāds patvaļīgi mainītu vienalga ko: sākot no apkures radiatoriem, ūdensvadiem un kur nu vēl gāzi!!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #18 : 2024. gada 29. novembris, 11:35:09 »
Elektriskā cepene viennozīmīgi ir labāka nekā gāzes. Vienīgi vajag kontaktu, kur pieslēgt. Vai elektriķi, kas pievelk kontaktu (ja neesi Trix).  :)
Amā, es Tavā vietā nemocītos, bet sameklētu kādu meistaru iekš Getapro.lv, kurš izdarītu visu - nopirktu, atvestu, pievienotu. Par naudu, protams.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #19 : 2024. gada 29. novembris, 11:39:57 »
Luīze, bet kā es zināšu, ka viņam ir tiesības pievienot? Un viņš to.prot? Varbūt Dzintris no Zirņu ielas izklaidējas.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #20 : 2024. gada 29. novembris, 11:41:40 »
Luīze, bet kā es zināšu, ka viņam ir tiesības pievienot? Un viņš to.prot? Varbūt Dzintris no Zirņu ielas izklaidējas.

Dabasgāzes plīts maiņu drīkst veikt tikai sertificēts speciālists.Ja vēlies plīts nomaiņu uzticēt GASO speciālistam, ar internetbankas vai eID starpniecību autorizējies Mans GASO, tad sadaļā “Pakalpojumi” izvēlies “Plīts maiņa” un aizpildi pieteikumu vizītei.[/size][/font]
[/size]Ja vēlies palīdzēt pieteikt plīts nomaiņu kādas citas personas adresē (piemēram, mammas), veicot iepriekš minētās darbības, pirms pieteikuma aizpildīšanas norādi nepieciešamo darbu veikšanas adresi.[/color]

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #21 : 2024. gada 29. novembris, 11:42:05 »
Sertificēto speciālistu sarakstu un kontaktinformāciju meklē Latvijas Siltuma, gāzes un ūdens tehnoloģijas inženieru savienības (LSGŪTIS) mājas lapā:[/size]Sertificēšanas centrs > Nereglamentētās sfēras - Speciālistu sertifikāti: Gāzes iekārtu pievienošana, palaišana ekspluatācijā, tehniskā apkope un remonts ar nominālo jaudu līdz 130kW (lappuses beigās)[/size]

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #22 : 2024. gada 29. novembris, 11:51:20 »
Katram meistaram var atsauksmes izlasīt. Varbūt kāds ar Gaso sertifikātu tur piehaltūrē brīvajā laikā. :) Getapro vietnē princips ir tāds, ka Tu ievieto savas vajadzības aprakstu, un meistari paši piesakās. Tev atliek tikai izpētīt atsauksmes un izvēlēties. Vai arī pieteikties Gaso vietnē.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #23 : 2024. gada 29. novembris, 12:18:28 »

Vari taču palūgt sertifikātu uzrādīt.