Pif- dreudzene pačīkstēja tev, tu pačīkstēji mums.
Darīt, pa lielam tur nevar neko. Nekādi pamudinajumi, video rullīši un cita šņaga nestrādās, ja cilvēks pats no iekšiņām, neko nav gatavs mainīt.Līdzīgu un dažādu stāstu kaudzēm visapkārt.
Tā pašnavības pieminēšana arī jāizvērtē... dažreiz tas ir tikai tāds - netieku galā, darīšu galu.blablabla Dažreiz savukārt ir ļoti nopietni... bet tā nemaz neizskatās.Tur vajag čuju un ņuhu lai atšķirtu tukšmuldēšanu no reālas depresijas un bezizejas.Es teiktu,ka tikai psihiatrs/ psihoterapeits. Bet,ja tas jau saknē ir noliegts. tad nu neko :/
p.s neviens no malas, nevar otru izmainīt. Var tikai pamainīt attieksmi. Tu arī vari padomāt,kā tu vari izmainīt savas reakcijas, lai viņai būtu jāpadomā...(tas iR grūti)
te jau minēja... it kā nejauši pastāsti par saviem vieninieka dzīves mīnusiem. kkā ar savu piemēru vai uz sevi vērsti parādi viņas darbības... nu piem..uij,ja es viena nestu galdu,tad mani otrā dienā ķirurgija gaidītu, nē man nav 18it, lai nes citi,vai sēž uz segas..nu kkā tā...(stulbi, jo tā arī ir manipulācija, bet kko būsi mēģinājusi)