Autors Tēma: Cik ērta ir reliģija...  (Lasīts 5406 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pifs

Atb: Cik ērta ir reliģija...
« Atbilde #15 : 2025. gada 07. februāris, 12:25:38 »
Par Trix minēto nāk prātā viens sievišķis kuram bija parādi un tā vietā, lai meklētu iespējas ko strādāt un nopelnīt, tika paziņots, ka visu dienu pavadot lūgšanās, lai dievs atrisina šo problēmu... Un brīnumaini, dievs atrisināja. Māte invalīde rada iespēju pie jau tā strādātajām divām slodzēm vēl vēlos vakaros piestrādāt par apkopēju, lai uzturētu meitu dievlūdzēju un atdotu viņas parādus. Dievs lūdzēju uzklausīja, varēja turpināt dīkot, alleluja...

Dievs atrisināja vai kāds konkrēts cilvēks, kuram palika žēl māti invalīdi?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #16 : 2025. gada 07. februāris, 14:18:09 »
Māte izrādījās tas "dievs", kurš nomaksāja meitas dzīvokļa parādus lai nepaliek uz ielas. Nu jau māte zem zemes, bet gan jau lūgšanas palīdz atrast kādu citu kaklu kur uzsēsties...
Cilvēks tik ticīgs, tik garīgs, darbs nav viņam domāts, dievs par ticīgiem rūpējas kā par putniem - ne tie sēj, ne pļauj, bet paēduši... strādā lai tie neapgarotie un neticīgie, par tiem dievs rūpi netur.
« Pēdējās izmaiņas: 2025. gada 07. februāris, 14:27:40 no tuk »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #17 : 2025. gada 07. februāris, 14:52:24 »
un kur Te problēma?? Un galvenais - KAM - Tev vai viņai?? padomā par to ;)  Tā jau ir - Dievs palīdz tiem, kam grūti, kas paši gudri-varīgi, lai paši ķepurojas... vajadzības ir dažādas - citam pietiek ar velosipēdu, cits arī ar Lexus nav laimīgs...

Sesija tuvojas. Dievs sūta eņģeli skatīties vai studenti mācās.
- Mediķi mācās, juristi mācās, celtnieki guļ...
Dienu pirms eksāmena  Dievs sūta eņģeli vēlreiz...
- Mediķi mācās kā traki, juristi mācās kā traki, celtnieki lūdz Dievu...
Celtniekiem palīdzēsim, pārējie lai tiek galā paši...
 :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #18 : 2025. gada 07. februāris, 15:32:20 »
Uhu, lai lūdzās un zemojās, kas par varaskāri, personības kultu...  :mrgr:  slinķu, slaistu aizbildnis...
Bet to nekad neesmu reliģijā izpratusi, kādēļ krietns neticīgais nenonāks parādīzē, bet ticīgs slepkavnieks nonāks. Un kur to krietno pēc nāves liks, patiesi grūdīs tajos elles katlos vārīties  :mrgr:

Atslēdzies sanda

« Atbilde #19 : 2025. gada 07. februāris, 23:31:32 »
tuk - kad viss nebūtiskais atlobījās, ieraudzīju dieva garu cilvēkā,, tā bija cita dimensija, kur zemes dzīve neaktuāla, miesa pamesta.
Kristīts bija, pret reliģiju neitrāls, par ticību vai neticību neko nezinu.
Baznīcā negāja, uz katlu nosūtīts netika. Bija citur un aizņemts ar citām lietām.
Man ir pamats uzskatīt, ka bija ticamāk neticīgs.
Lai gan esmu dzirdējusi teicienu- kad lidmašīna krīt, uz borta neticīgo nav  :rofl:
« Pēdējās izmaiņas: 2025. gada 07. februāris, 23:45:17 no sanda »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #20 : 2025. gada 08. februāris, 05:30:44 »
Un tad dievs uzklausa uz krītošās lidmašīnas borta ticīgo lūgšanas un ta-dām, lidmašīna nenokrīt.  :mrgr:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #21 : 2025. gada 08. februāris, 14:15:24 »
Un tad dievs uzklausa uz krītošās lidmašīnas borta ticīgo lūgšanas un ta-dām, lidmašīna nenokrīt.  :mrgr:

Un, kas smieklīgākais, – paldies saka dieviņam, nevis pilotam, kas šo izmanījās nosēdināt vieneiespējamākajā veidā. :D
Ak, jā, dieviņš taču vadīja to pilotu.

Ticīgs slepkavnieks nonāks paradīzē, ja nožēlos grēkus, ne jau tāpat vien!  :talking:  :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #22 : 2025. gada 08. februāris, 14:35:46 »
Slepkavo, izsūdzi un nožēlo, slepkavo, izsūdzi, nožēlo... un tā pa apli vien, un paradīze rokā.
Bet interesanti, ka kā nesteidzas tie reliģiskie uz to paradīzi, mokās un lūdzās visādus labumus tepat vien šajā miesīgajā dzīvē... varētu taču tā vietā - dod dievs man miljonu, lūgt - ņem dievs mani savā paradīzē, bet nē...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #23 : 2025. gada 08. februāris, 14:58:39 »
Pa manam, ir tomēr liela šķirba starp reliģiozo rituālu ievērošanu un patiesu garīgumu. Tas otrais, es domāju, iespējams neatkarīgi no baznīcas. Kamēr kāda daļa baznīckungu un pieri lūgšanās pārsitušo nemaz nav to paradīzi pelnījuši...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #24 : 2025. gada 08. februāris, 15:19:24 »
Mana īsā atbilde uz jautājumu - reliģija ir ļoti ērta

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #25 : 2025. gada 08. februāris, 15:32:08 »
Ar reliģiju kā ar partijām, kas kandidē uz Saeimu. Visas it kā par Latviju. Bet murskuļojas savā starpā, cenšoties pārliecināt, ka vienīgā pareizā.

Atslēdzies reno

« Atbilde #26 : 2025. gada 08. februāris, 17:57:59 »
Kas jums par tādu naida lēkmi pret reliģiju, cilvēkiem, kas izjūt ticību kaut kādam spēkam, kas ir pāri visam? Banālie teksti par elles katliem un anekdotes baigi asprātīgas?

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #27 : 2025. gada 08. februāris, 19:02:28 »
Reliģija un ticība tomēr ir dažādas lietas. Manuprāt.

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #28 : 2025. gada 08. februāris, 19:02:35 »
Kas jums par tādu naida lēkmi pret reliģiju, cilvēkiem, kas izjūt ticību kaut kādam spēkam, kas ir pāri visam? Banālie teksti par elles katliem un anekdotes baigi asprātīgas?
Man šķiet, te nav vērojams naids. Mans viedoklis ir, ka reliģija ir bezjēdzīga.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #29 : 2025. gada 08. februāris, 19:29:33 »
Slepkavo, izsūdzi un nožēlo, slepkavo, izsūdzi, nožēlo... un tā pa apli vien, un paradīze rokā.
Bet interesanti, ka kā nesteidzas tie reliģiskie uz to paradīzi, mokās un lūdzās visādus labumus tepat vien šajā miesīgajā dzīvē... varētu taču tā vietā - dod dievs man miljonu, lūgt - ņem dievs mani savā paradīzē, bet nē...

Tuk - ikvienam ir tiesības nožēlot izdarīto un kļūt labākam, ...un kļūdīties/pakrist vēlreiz... TEV tā negadās?? :) Ja tiešām - nu nominējam Tevi par FORUMA SVĒTO, kqas negrēko un nekļūdās :) bet ja būsi sadi@susi... :evil:

Nelūdz cilvēki miljonus, bezjēdzīgi... ja kādu zini, kurš lūdz un dabūja, padod ziņu!! :)