Autors Tēma: par ko šodien sērojam  (Lasīts 1111 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies reno

par ko šodien sērojam
« : 2014. gada 07. decembris, 13:32:28 »
Es biju spiesta meklēt googlē

Atslēdzies Zazū

Re: par ko šodien sērojam
« Atbilde #1 : 2014. gada 07. decembris, 13:41:42 »
Un, ko atradi? Es ar izlasīju kalendārā un pabrīnījos. Čakluma meklēt nebij :( Vien bēdas par nekompetenci LVvēsturē
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2014. gada 07. decembris, 13:42:30 »
Nu, par daudz mums to sēru dienu :(

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #3 : 2014. gada 07. decembris, 13:54:26 »
Nu katru gad pirmajā decembra svētdienā ir jāsēro par genocīdu pret mūsu tautu, un šito dienu neatmetīs nekad un nemūžam, tas tak turpinās , tagad no eiropas puses. :no:

Atslēdzies Mina

« Atbilde #4 : 2014. gada 07. decembris, 14:56:52 »
Par šito mūsu apsišanos ar sēru dienām jau runāts vairākkārtīgi, bet vai tas ko līdz? Sēru diena tāda un sēru diena šitāda... Visu cieņu cietušo un bojāgājušo gaišajai piemiņai (manai dzimtai arī nevāji no sarkanajiem šakāļiem trāpīja, lai viņiem silti elles liesmās!), tak IMHO jau pašos pamatos nevar būt laimīga tā nācija, kas sēro vienā baltā gabalā. Vai tiešām nepietiktu ar vienu Mirušo piemiņas dienu, kad katrs viens un tauta kopumā varētu pieminēt un izsēroties par visu un visiem?
Patiesība dara brīvu.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2014. gada 07. decembris, 15:34:57 »
Šodien jāsēro  par mūsu boļševikiem -Krievijas  latviešiem,  kurus nošāva 1937. gadā. Diena ieviesta pēc austrumu latviešu ierosinājuma. Aprakstā skaidrots, kā balsojot viss sapinies un sanākusi atsevišķa diena  -decembra 1. svētdiena. Lai nu būtu. Karogu izkārām. Sociālā pētījumā noskaidrots, ka 86%vispār nezin šādu dienu.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #6 : 2014. gada 07. decembris, 18:30:10 »
es arii, pie tiem,kas nezin.
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega