Nja. No Watsapp, ja tas ir atvērts datorā, var nosūtīt sev ziņu, bet signāla nebūs, jo tūlīt uzrādīsies kā izlasīta. Var sūtīt kādam draugam, lai zvana, bet, jā, nav garantijas, ka momentā izlasīs.
Man šim nolūkam ir vīrs, bērni un otrs telefons (ir darba un privātais). Ja neviena cita nav, man arī nav ideju.
Var pasūtīt internetveikalā kaut ko, atnāks īsziņa "Jūsu pasūtījums ir pieņemts". Bet vēl ir jātrāpās blakus tai vietai, kur ir telefons, lai paspētu sadzirdēt.
Es pamēģināju Facebook mesenger sev ziņu nosūtīt. Arī var, bet arī nepienāca ziņa ar signālu.
Ja ir e-pasts uz telefona – nosūti sev vēstuli no webmail? Var mēģināt piereģistrēt jaunu e-pastu, piemēram, inbox.lv, viņam vajadzētu sūtīt apstiprinājuma īsziņu.
Smart ID Tev nav telefonā? Ieej internetbankā no datora, aizies pieprasījums pēc PIN koda ievadīšanas (ja nav atslēgta skaņa, protams).
Var palaist kādu no video platformām (zoom, googlei arī ir, neatceros kā tur viņu sauca) – ja atceras paroles – , uztaisīt jaunu videočatu, aizsūtīt ielūgumu uz telefonu (nepārbaudīts, tikai ideja).
Un, starp citu, vari forumā kādam, kas ir online (Spārka parasti ir), aizsūtīt čatā vai vēstulēs (labāk čatā) lūgumu, lai Tev piezvana.

Tu jau apmēram būsi piefiksējusi, kas te biežāk runājas. Protams, kādam, ko neesi ievērojusi, savu numuru nesūtīsi, bet Spārkai var droši. (Piedod, Spārk, ka es Tevi reklamēju...

)
Koroče – dod uzreiz problēmas sakni! Varbūt ir citi risinājumi, ne tikai SMS.