Autors Tēma: Neliels projekts  (Lasīts 17604 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atb: Neliels projekts
« Atbilde #105 : 2025. gada 21. marts, 19:45:17 »
Es arī nesaprotu, kāds kopsakars  Pifa tālo lauku kapsētai, kuru apmeklē reizi gadā un Amālijas krematoriju, kur izvadīšana notiek viena pēc otras.. Ja autobuss pa dienu 10-16 veiks mazliet garāku maršrutu, tad ar to rēķināsies.

Es arī esmu ievērojusi, ka cilvēki iet to garo gabalu, patiesībā jau laikam no tramvaja

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #106 : 2025. gada 21. marts, 19:50:03 »
Man jà. Jo viņṣ̌ (laiks) kļùst ar vien mazàk un mazàk. Man. Personígi man. Nav svarìgi cik sanàks ļauźu no manis atvadìties. Un nedod Dievs, kàdam bùs grùti fiziski atnàkt. Lai  labàk atrodas savàs màjàs drošìbà un atrauj kàdu vìnu.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #107 : 2025. gada 21. marts, 19:58:14 »
Kopsakars ir ļoti konkrèts. (Tàlo lauku kapsètà ir gan kaplića, gan baznìca. Tàtad tur arì izvada).
Ja Amàlija iestàjàs par katru vecìti, kuram grùti nokļùt lìdz Rìgas krematorijai (tos 900 metrus), tad ar ko  tas vecìtis, kuram jànokļùs lìdz lauku kapsètai ir sliktàks par pilsètas vecìti?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #108 : 2025. gada 21. marts, 19:59:30 »
Es gan braucu katru dienu. Palies Dievam, ne uz krematoriju. Zinu, cik svarìga ir katra minùte, kas pavadìta ceļà. Un pieturà.
Runa ir par samèrìgumu.

Hmm... Un kur tu tā diendienā vizinies ar to busu dienas vidū? Jāstrādā nemaz nav?

Nav sliktāks lauku vecītis, katros laukos savu krematoriju!!! Lai nav lauku vecīti Rīgā jākremē.  :mrgr:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #109 : 2025. gada 21. marts, 20:05:47 »
Kopsakars ir ļoti konkrèts. (Tàlo lauku kapsètà ir gan kaplića, gan baznìca. Tàtad tur arì izvada).
Ja Amàlija iestàjàs par katru vecìti, kuram grùti nokļùt lìdz Rìgas krematorijai (tos 900 metrus), tad ar ko  tas vecìtis, kuram jànokļùs lìdz lauku kapsètai ir sliktàks par pilsètas vecìti?
Tev gadījumā šodien nav platais vakars? :sarcasm:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #110 : 2025. gada 21. marts, 20:08:56 »
Acìmredzot esmu no mèness. Tikties, sarunàties, pateikties, pieminèt, godàt tomèr vajag dzìves laikà.

Viens otru jau neizslēdz. Tad sanāk, tos ar kuriem satiecies ikdienā, uz to bērēm mierīgi vari neierasties, pirms dažām dienām tāpat satiki...  :?:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #111 : 2025. gada 21. marts, 20:29:50 »
Tuk, dienas vidù nevizinos. Jo tiešàm jàstràdà. Un tajos retajos gadìjumos, kad ir jàvizinàs, lai nekavètos nàkas ñemt tax (par savu naudu).
Visu laiku uzskatìju, ka esmu egoiste. Bet redzu, ka mani pàrspèj. Lai tiktu uz pazìstamu cilvèku bèrèm, panàkt, lai maina transporta maršrutu un grafiku!! Visu cieńu.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #112 : 2025. gada 21. marts, 20:34:35 »
Kas ir platais vakars?

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #113 : 2025. gada 21. marts, 20:42:07 »

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #114 : 2025. gada 21. marts, 20:49:44 »
Ne gluźi. Šajàs brìvdienàs nekur nedodos. Ir interesanti. Daudz ko màcos: màcos diskutèt, màcos pieńemt, ka ir arì citi viedokļi, ne tikai manèjais. Respektìvi - izklaidèjos.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #115 : 2025. gada 21. marts, 21:40:48 »
Tuk, dienas vidù nevizinos. Jo tiešàm jàstràdà. Un tajos retajos gadìjumos, kad ir jàvizinàs, lai nekavètos nàkas ñemt tax (par savu naudu).

Nu re, tad jau tā cilpa dažas reizes dienas viducī tavā dzīvē neko nemainīs. Kā brauci ar taxi, tā arī brauksi...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #116 : 2025. gada 21. marts, 22:14:51 »

Nu re, tad jau tā cilpa dažas reizes dienas viducī tavā dzīvē neko nemainīs. Kā brauci ar taxi, tā arī brauksi...

Re, cik viegli  gan skaitìt citu naudu..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #117 : 2025. gada 21. marts, 22:32:02 »
Es neskaitu. Pati raksti ka arī bez cilpas uz krematoriju, brauc ar taxi nevis sabiedrisko. Tad kā tā cilpa tevi pēkšņi sāks traucēt?

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #118 : 2025. gada 21. marts, 22:44:34 »
Esmu spiesta braukt, lai nekavètu.  Ar cilpu vai bez.Tas Amàlijai šķiet, ka 10 minùtes šur tur tàds štrunts vien ir.
Viss. Diskusiju no savas puses beidzu.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #119 : 2025. gada 22. marts, 04:37:05 »
Alko.

Manā uztverē, "platais vakars" nebūt nenozīmē obligāti dzeršanu!
Tikpat labi, tas var būt vakars bez bērniem / mazbērniem vai citiem pienākumiem. Respektīvi, brīvais vakars. Dari ko vēlies!