Autors Tēma: Neliels projekts  (Lasīts 17605 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Amālija

Atb: Neliels projekts
« Atbilde #120 : 2025. gada 22. marts, 10:10:21 »
Manā uztverē, "platais vakars" nebūt nenozīmē obligāti dzeršanu!
Tikpat labi, tas var būt vakars bez bērniem / mazbērniem vai citiem pienākumiem. Respektīvi, brīvais vakars. Dari ko vēlies!
Es to ātrāko un vienkāršāko variantu minēju. Bet Tev taisnība.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #121 : 2025. gada 22. marts, 10:20:24 »
Pagaidām visdīvainākais arguments pret pieturu pie krematorijas: vai esi padomājusi, ka cilvēkiem nāks prātā drūmas domas, braucot gar krematoriju?

Es nesāku taujāt par kapiem.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #122 : 2025. gada 22. marts, 10:59:53 »
Jā, un attiecīgajā vietā busa ekrānos varētu ieslēgt uzrakstus Memento mori!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #123 : 2025. gada 22. marts, 12:42:05 »
Manā uztverē, "platais vakars" nebūt nenozīmē obligāti dzeršanu!
Tikpat labi, tas var būt vakars bez bērniem / mazbērniem vai citiem pienākumiem. Respektīvi, brīvais vakars. Dari ko vēlies!

Un ja vēlies, iedzer!  :smej:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #124 : 2025. gada 24. marts, 08:20:18 »
tas viss vēl štrunts, ka dēļ trīs vājiniekiem gadā sačakarē dienu simtiem strādājošo. Ir vēl spilgtāki piemēri. Mežaparkā nevar izstrādāt jēdzīgu skolas projekta teritorijas sadaļu, jo, lūk, pie ielas ir nokaltis koks, kurā dzīvo kaut kādas tur aizsargājamas vaboles. Koku nedrīkst likvidēt, pat ne pārcelt nokaltušo stumbru, jo lūk, vabolēm būs stress. Skolu joprojām nesāk celt.....

Atslēdzies tuk

« Atbilde #125 : 2025. gada 24. marts, 08:35:23 »
Kādas vēl skolas. Skolas likvidē nevis ceļ. Kam tās skolas ja dzimstības nav...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #126 : 2025. gada 24. marts, 10:13:32 »
Bobim varu pateikt tikai vienu - pietrūkst empātijas.
Reizēm jāizkāpj no sava tornīša. Piemēram, redzu tantuku kleberējam pāri ielai neatļautā vietā. Var braukt to veco pusmirlu nost, jo tak neparedzētā vietā! Bet. Ar sāpošām kājām lieki 50-100 metri ir ļoti, ļoti nepatīkami. Vai pašam nekad nav gadījies ar tulznu uz kājas klemberēt un domās skaitīt atlikušos metrus? Un tā ir tikai tulzna.

Jā, tie ir daži večuki dienā, nedēļā, mēnesī. Tā var visur stūrus nogriezt. Priekš kam visādas uzbrauktuves invalīdiem? Nav viņu simtiem un tūkstošiem. Nevienu neinteresē, cik tādu invalīdu dzīvi iemūrēti daudzstāvenēs - pat tajās, kur ir lifti. Liftu durvis nav tik platas, lai tur ar ratiņkrēslu iebrauktu. Par ieeju namā pat nerunāsim - kāpnes, kāpnes, pakāpieni.

Jā, ar večukiem vienas vienīgas problēmas. To der atcerēties, jo paši būsim mūžīgi jauni!
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #127 : 2025. gada 24. marts, 10:19:18 »
Ak, jā. Attiecībā par sastrēgumiem. Cik nav bijis, ka stāvi baisā korķī, liekas- priekšā baisa avārija. Pabrauc tālāk - viss uzsūcas kā kamieļa mīziens tuksneša smiltīs, ne avārija, ne šķērslis, ne pagrieziens, nekā, pilnīgi nekā. A sastrēgums ir! Katru dienu. Vienā un tajā pašā vietā un laikā. Gadiem.
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #128 : 2025. gada 24. marts, 12:02:45 »
tie, kas man pārmet empātijas trūkumu, ceru, ka tie ar prieku uzņem katru cenu un nodokļu paaugstināšanu. Kas tad man, es braucu nost visus omīšus un opīšus, spļauju pa logu un saminu visas vaboles savā ceļā. Man nerūp

Atslēdzies tuk

« Atbilde #129 : 2025. gada 24. marts, 12:51:10 »
Varētu padomāt, ka penši savulaik nav nodokļus maksājuši...  :?:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #130 : 2025. gada 24. marts, 13:36:13 »
Viņi arī tagad nodokļus maksā! Ja nemaldos, tad nav tā, ka pensiju pavisam ar nodokļiem neapliek, va ne?
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #131 : 2025. gada 24. marts, 21:28:25 »
Nē nu labi. Tāds pensis kuram tā pensija 1000 no kuras tie nodokļi, tas izmantos taxi, bet cik tad tādu ir... manā lokā neviena.  :?:  Sastrēgumus tiešām veido sabiedriskais transports vai tie kuri pa vienam drasē ar personīgo auto? Man aizdomas ka tie otrie...  :?:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #132 : 2025. gada 24. marts, 21:49:47 »
Viņi arī tagad nodokļus maksā! Ja nemaldos, tad nav tā, ka pensiju pavisam ar nodokļiem neapliek, va ne?
No š.g. 1.janvāra pacēla neapliekamo minimumu pensijām no 500 eur līdz 1000 eur. Toties lielāks nodoklis ir tai daļai, kas pārsniedz neapliekamo minimumu. Mammai pensija bišķi zem 500 eur, nekas nav mainījies. Ja par tēmu, tad mammai ir bērni un mazbērni, kas ar auto aizved, kur vajag. :)

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #133 : 2025. gada 26. marts, 10:38:05 »
Sazinājos ar Krematoriju. Nu jau varēšu gudri pamatot ;)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #134 : 2025. gada 26. marts, 10:53:55 »
nu, ja kremējamos sāks pievest ar autobusu, tad varētu atmaksāties. Sakarina šos pie štangām un brauc (sēdeklī jau ielocīt nevarēs). ... Ak, jā, tā mana empātija...  :fp: