Autors Tēma: Neliels projekts  (Lasīts 17585 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Amālija

Atb: Neliels projekts
« Atbilde #15 : 2025. gada 17. marts, 12:57:17 »
Tāpat kā autobuss, braucot uz Ropažiem, iebrauc Silakrogā un Zaķumuižā , tāpat 48. Var iebraukt līdz krematorijai. Ne tur sliedes, ne vadi.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #16 : 2025. gada 17. marts, 13:02:21 »
Ir tikai viens BET.. Pa Varoņu ielu neiet neviens autobuss... :?:
Autobusa maršrutu vieglāk pārplānot nekā tramvaja :) Izmest nelielu loku pa Aizsaules / Varoņu ielu nebūtu slikti.
11. un 29.autobuss arī nogriežas no Jaunciema gatves un izmet nelielu loku uz Jaunciema kapiem, lai gan tur ir mazāk par kilometru. :?:

Atslēdzies reno

« Atbilde #17 : 2025. gada 17. marts, 13:03:17 »
Man liekas, ka doma bija vnk esošam autobusam no Gaujas ielas uztaisīt nelielu loku līdz Brāļu kapu ieejai un atpakaļ maršrutā

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #18 : 2025. gada 17. marts, 14:59:17 »
Tāpat kā autobuss, braucot uz Ropažiem, iebrauc Silakrogā un Zaķumuižā , tāpat 48. Var iebraukt līdz krematorijai. Ne tur sliedes, ne vadi.
babuļkas, kas nebrauc uz krematoriju, Tevi noraktu par šādu ideju. Netici? Uzprasi Rīgas Satiksmei :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #19 : 2025. gada 17. marts, 15:00:15 »

11. un 29.autobuss arī nogriežas no Jaunciema gatves un izmet nelielu loku uz Jaunciema kapiem, lai gan tur ir mazāk par kilometru. :?:

Tikai atsevišķi autobusi. Ne visi. Sarakstā atzīmēts, kuri

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #20 : 2025. gada 17. marts, 15:01:26 »
Man liekas, ka doma bija vnk esošam autobusam no Gaujas ielas uztaisīt nelielu loku līdz Brāļu kapu ieejai un atpakaļ maršrutā
Pieminekļu aizsardzības pārvalde vai kā viņus tur sauc neļaus braukt gar Brāļu kapu ieeju

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #21 : 2025. gada 17. marts, 15:05:43 »
vispār pa to Varoņienu kāds busix varētu braukuļot , jo tur ne tikai krematorija bet arī Sarkandaugavas kapi un Meža kapu apendixs visai tāls.
Hamburgā pa Olsdorfas kapiem veseli 2 autobusu maršruti braukā :D

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #22 : 2025. gada 17. marts, 15:31:29 »
babuļkas, kas nebrauc uz krematoriju, Tevi noraktu par šādu ideju. Netici? Uzprasi Rīgas Satiksmei :)
Tu esi paskatījies, kā 48.autobuss braukā? Ja to babuļkas nav norakušas, tad šo ķeksi i nepamanīs.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #23 : 2025. gada 17. marts, 16:27:35 »
Būšu arogantais Pifs: ikdienā pārvietojos ar sab. transportu. Ja Jūs redzētu, cik tie babuļi ir žirgti! Ne vienu vien "jauno" ar elkoņiem izstumda.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #24 : 2025. gada 17. marts, 16:31:22 »

es jau 10:41 rakstīju: Uz tā Gaujas ielas apļa jau tā korķi nevājie, iedomājies, kā 2 autobusi, sevišķi virzienā no centra to korķi papildinātu...

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #25 : 2025. gada 17. marts, 17:02:46 »

es jau 10:41 rakstīju: Uz tā Gaujas ielas apļa jau tā korķi nevājie, iedomājies, kā 2 autobusi, sevišķi virzienā no centra to korķi papildinātu...

48. uz Sarkandaugavu un Pļavniekiem iet no 1 pieturas. Met riņķi  pie puķu tirgotājiem. Laikam tā ir Aizsaules iela. Iebraukt pa labi līdz krematorijai, tad varbūt???? līdz Meža prospektam, atkal garām krematorijai un tālāk pa maršrutu. Nu nav tur jābūt Einšteinam.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #26 : 2025. gada 18. marts, 08:19:59 »
No rīta, braucot uz darbu un vakarā mājās, strādājošie būtu īpaši laimīgi par papildus 10- 15 minūtēm, kas jāpavada ceļā. Tā jau tie autobusi iet velosipēda ātrumā, ar mašīnu apm. 3x ātrāk var nonākt galā. Bet strādājošie jau babuļkām nerūp, ka tik pensiju maksā, tas gan..
Papildināšu. Man no mājām līdz darbam ~17 km. Autobusa tīrais braukšanas laiks 38 minūtes. Līdz pieturai 3 minūtes, no pieturas līdz darbam 12 minūtes, kopā 53 minūtes. Ar velosipēdu no durvīm līdz durvīm 37 minūtes. Ar auto 17 minūtes. Jā, braucot ar autobusu, es ļoti gribētu dēļ pāris stenošiem babuļiem, kas varbūt gadās reizi pa divām dienām, katrreiz pieplusot vēl 10 minūtes, jā. Ar prieku.
« Pēdējās izmaiņas: 2025. gada 18. marts, 08:26:34 no Bobs »

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #27 : 2025. gada 18. marts, 09:00:42 »
Jā, Bob, Tev, kā vienmēr taisnība  :sarcasm:  ES, ES, ES...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #28 : 2025. gada 18. marts, 09:40:09 »
vēlēšanās arī uzvar vairākums.  :?:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #29 : 2025. gada 18. marts, 10:00:28 »
Nevaru atcerēties nevienas bēres, kuras notikušas agrā rīta stundā kad visi dodas uz darbu, ne arī vakaros pēc darba dienas...  :?:  Visas bijušas pa dienas vidu...