Autors Tēma: Neliels projekts  (Lasīts 17601 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Neliels projekts
« Atbilde #165 : 2025. gada 27. marts, 10:35:44 »
Jaunieši "Mana balss" iesnieguši iniciatīvu par nakts sabiedriskā transporta atjaunošanu kurš tika likvidēts covidlaikā...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #166 : 2025. gada 27. marts, 10:38:13 »

Jo visai dīvainas lietas iet cauri griezdamies. Piemēram, dzelzceļa stacija Dauderi. Ja es to būtu ieteikusi, nez, kurš no forumiešiem atbalstītu.

Tie cilvēki, kuriem tas ir aktuāli, tie arī iesaka. Un cīnās. Tiek uzklausīti un panāk rezultātu, jo šiem cilvēkiem ir vislabākie argumenti.
Bet te: gāju, ieraudzīju, aizdomājos un cīnos.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #167 : 2025. gada 27. marts, 10:44:50 »
Jaunieši "Mana balss" iesnieguši iniciatīvu par nakts sabiedriskā transporta atjaunošanu kurš tika likvidēts covidlaikā...
Atbalstu. Jo dīvaini, ka lielpilsētā pēc 23.00, 24.00 nekas nekursē. Ak jā, ir takši un radi ar auto.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #168 : 2025. gada 27. marts, 10:49:15 »
Amālij, Tu man piedod, bet man tomēr šis viss izskatās, ka Tu vairāk gribi strādāt ar sevi - celt savu pašapziņu, ka Tu cīnies kāda labā, caur to sevī iedvest sajūtu, ka esi noderīga, ka palīdzi vājākajiem un cīnies pret lielo bubuli, kas visiem tikai sliktu dara - pašvaldību.
Ir taču citas cilvēkiem derīgas lietas - Tu taču vari iet pie tautas ar savu unikalitāti, piemēram, caur dažādu pārgājienu, sajūtu aprakstiem, bildēm, maršrutiem. X9Twitter, Yuotube, Pinterest, Instagram - tagad taču iespējas ir milzum daudz. Un tūlītēja atpakaļsaite - skatījumi, plusiņi, tīkšķīši..

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #169 : 2025. gada 27. marts, 10:52:42 »
Bob, mēs citos saredzam to, kas ir mūsos.
Un reizēm vajag paklusēt (to es par sevi) un ļaut, lai citi izpaužas. Nestrīdēties, nepierādīt, bet vienkārši klusi klausīties.
Nezinu, vai saprati.
Un kur Tu ņēmi, ka uzskatu, ka pašvaldība dara visiem sliktu? Nu kur? Kā nu tur Pifs bija? Pats izdomā, pats secina un pats pirkstus izmētā.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #170 : 2025. gada 27. marts, 10:54:53 »
...Ak jā, ir takši un radi ar auto.

Nevajag ironizēt. Lai cik maz naudas bija tad, kad mans bērns "tusēja", iemācīju pa ielām nevazāties un pēdējos transportus negaidīt, jo pie mājām jau vienalga viņi nepieturēja. Tāpēc tika izmatoti tax. Nauda gan iztērēta, toties droši.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #171 : 2025. gada 27. marts, 12:03:20 »
Ir jau cilvēki ar visādām naktsmaiņām ne vien jaunieši. Tiem arī nebūtu tiesības izmantot sabiedrisko, notērēt algu vizinoties ar taxi no/uz darbu?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #172 : 2025. gada 27. marts, 12:21:58 »

Un kur Tu ņēmi, ka uzskatu, ka pašvaldība dara visiem sliktu? Nu kur? Kā nu tur Pifs bija? Pats izdomā, pats secina un pats pirkstus izmētā.

Tu uzliki akcentu uz vismaznozīmīgāko frāzi visā manā tekstā ;)

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #173 : 2025. gada 27. marts, 12:27:31 »

Tu uzliki akcentu uz vismaznozīmīgāko frāzi visā manā tekstā ;)
Es izķidāju gandrīz visu tekstu, nepieskaroties Taviem norādījumiem, kas man būtu, Tavuprāt, jādara. Jo tas man patiesi šķita mazsvarīgi un iztirzāšanai bezjēdzīgi. 

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #174 : 2025. gada 27. marts, 12:28:36 »
Es izķidāju gandrīz visu tekstu, nepieskaroties Taviem norādījumiem, kas man būtu, Tavuprāt, jādara.gada Jo tas man patiesi šķita mazsvarīgi un iztirzāšanai bezjēdzīgi.
tas bija tikai piemērs. Tu taču pati zini, par ko stāsts.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #175 : 2025. gada 27. marts, 12:30:55 »
tas bija tikai piemērs. Tu taču pati zini, par ko stāsts.
Nē, nezinu. Patiešām nezinu.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #176 : 2025. gada 27. marts, 12:33:05 »
Nē, nezinu. Patiešām nezinu.

tas nekas. Atnāks. Es visu uzrakstīju.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #177 : 2025. gada 27. marts, 12:38:27 »

tas nekas. Atnāks. Es visu uzrakstīju.
Ja atnāks, tad atnāks. Ceļu zina ;)

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #178 : 2025. gada 27. marts, 12:43:27 »
Ir jau cilvēki ar visādām naktsmaiņām ne vien jaunieši. Tiem arī nebūtu tiesības izmantot sabiedrisko, notērēt algu vizinoties ar taxi no/uz darbu?

Nu nevajag jau tēlot, ka nesaprati ko vēlējos pateikt.
Diennakts sab.transporta atjaunošana ir nepieciešamība. Par to arī jau nobalsoju.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #179 : 2025. gada 27. marts, 14:01:24 »

Nu nevajag jau tēlot, ka nesaprati ko vēlējos pateikt.
Diennakts sab.transporta atjaunošana ir nepieciešamība. Par to arī jau nobalsoju.

pat, ja Tev tāpēc pacels KATRA brauciena cenu no 1.5 uz 2-2.5 eur??
nakts transports arī kko maksā... cik x pēdējā gada laikā esi braukusi pēc 23:00?? godīgi??  :mrgr:
KĀ man patīk cilvēki, kuri "risina" neesošas problēmas   :wtf:  .[size=78%]..[/size]