Autors Tēma: Vai kāds ir ceļojis tagad uz Baltkrieviju?  (Lasīts 3867 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Vai kāds ir ceļojis tagad uz Baltkrieviju?
« : 2025. gada 19. maijs, 13:22:41 »
Es tā saprotu, ka vīza Latvijas pilsoņiem nav vajadzīga. Vajag, protams, pasi. Un veselības apdrošināšanu - der kurā katrā mūsu apdrošināšanas kantorī noformēta kā parasta ceļojuma apdrošināšana vai ir kādas spešl prasības? Kas vēl? Domāju braukt bez auto, lai vēl ar to nav jāčakarējas, riskējot iekulties kādā ķezā. Autobusi Rīga - Minska kursē gana bieži.

Lūdzu padalīties ar jebkādu pieredzi un zināšanu.

P.S. Komentārus tipa "ko tu te, muļķe, prasi, internetā viss ir atrodams" un "nafig vispār vajag turp braukt" drīkst paturēt pie sevis  Pati lemšu, vajag man vai nevajag, un priekš kam.

Atslēdzies Pifs

Atb: Vai kāds ir ceļojis tagad uz Baltkrieviju?
« Atbilde #1 : 2025. gada 19. maijs, 13:35:57 »
<https://vdd.gov.lv/aktualitates/jaunumi/vdd-atkartoti-rekomende-latvijas-iedzivotajiem-necelot-uz-krieviju-vai-baltkrieviju>

Vai tiešām vajag?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #2 : 2025. gada 19. maijs, 13:39:55 »

P.S. Komentārus tipa "ko tu te, muļķe, prasi, internetā viss ir atrodams" un "nafig vispār vajag turp braukt" drīkst paturēt pie sevis  Pati lemšu, vajag man vai nevajag, un priekš kam.

:talking:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #3 : 2025. gada 19. maijs, 13:43:48 »
Piedod Kvadra, ka aizvainoju Tavas jūtas. Atsaucu: "Vai Tev vajag? ".

Padalos ar oficiālo informāciju. (To taču drīkst? )

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #4 : 2025. gada 19. maijs, 13:50:51 »
Paldies, ka padalījies, ja patiesi domāji, ka es to tiešām neesmu jau 20 x redzējusi 

:sarcasm:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #5 : 2025. gada 19. maijs, 13:53:14 »
Uzminēji. Tieši tā arī nodomāju, ka neesi izlasījusi.
Atvaino vēlreiz, ka patraucēju.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #6 : 2025. gada 13. novembris, 10:11:01 »
es tikai domāju - kādēļ tieši šeit desmit foruma dalībniekiem uzdot jautājumu par baltkrieviju. Pie kam zinot, ka tie, kas te runā, tāpat ne uz kādu baltkrieviju nebrauc. Cerēt sagaidīt objektīvu informāciju? Droši vien, ka nē. Eksponēties, lai izraisītu kašķa tēmu? Droši vien jā.
Bet mana replika nav tēmas sakarā un to var droši dzēst, jo man nav informācijas par tēmu :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #7 : 2025. gada 13. novembris, 10:18:41 »
Bet es domāju – kāda suņa pēc pacelt pusgadu vecu tēmu? Šķiet, pats arī atbildēji:

Eksponēties, lai izraisītu kašķa tēmu? Droši vien jā.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #8 : 2025. gada 13. novembris, 10:27:43 »
Vispār būtu interesanti vai ceļojums uz Baltkrieviju ir noticis un kā gāja.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #9 : 2025. gada 13. novembris, 14:04:11 »
es tikai domāju - kādēļ tieši šeit desmit foruma dalībniekiem uzdot jautājumu par baltkrieviju. Pie kam zinot, ka tie, kas te runā, tāpat ne uz kādu baltkrieviju nebrauc. Cerēt sagaidīt objektīvu informāciju? Droši vien, ka nē. Eksponēties, lai izraisītu kašķa tēmu? Droši vien jā.
Bet mana replika nav tēmas sakarā un to var droši dzēst, jo man nav informācijas par tēmu :)
Dīvaina loģika.
Jā, maz cerību bija, ka te kāds ko zinās, a ja nu? Ja ne pats, varbūt kāds rads/ draugs/kolēģis bijis un stāstījis. Kāds grēks ir pajautāt? Par "tieši šeit" - meklēju ne tikai šeit, bet ARĪ šeit.
Un par ko kašķēties? Nav jau tēma par baķkas politiku, to es te apspriest netaisos. Nevienu arī neaģitēju uz braukšanu.  Un vai tik Bobs drīzāk kašķi nemeklē kā es?  :mrgr:

Nē, neaizbraucu. Bet gluži atteikusies no nodoma neesmu. Vienkārši pagaidām uz pauzes. Dzīvosim - redzēsim.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #10 : 2025. gada 13. novembris, 17:46:17 »
Savulaik (198x)  uz Baltkrieviju  braucām vēžot. Baisie vēži bija... un sādžā tantuks brīnījās - iz samoi Rigi prijehaļi :faint:

Atslēdzies reno

« Atbilde #11 : 2025. gada 13. novembris, 18:48:21 »
197X "Latkurortprojekt"' sāk projektēt kaut kādu sanatoriju Baltkrievijā. Pirmie tajā nekurienē ierodas topogrāfi un ģeologi, uzceļ teltis  un grib sākt darbu. Bet nekā -ierodas milicijas brigāde  ķert amerikāņu spiegus. Modrie vietējie ziņojuši, ieraugot oranžās (poļu) teltis

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #12 : 2025. gada 14. novembris, 10:37:37 »
Nēnu, es jau varētu kaut ko teikt tīri tehniski, bet pārsvarā ir viedoklis, kurš šeit tiek skarbi uzreiz pieteikts ka nav vajadzīgs. Un paziņu pieredze, kas arī būs no sērijas "labāk nebraukt".

(bet viedoklis ir tāds, ka es personīgi ne tikai uz Baltkrieviju, arī uz Gruziju šobrīd vairs nebrauktu, tāpēc no manis palīdzību nesagaidīt - es jūtu līdzi tautām un mīlu skaistu dabu un arhitektūru, bet tie režīmi man nav akceptējami, kas tur šobrīd jau ir pie varas vai drīz būs).

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #13 : 2025. gada 14. novembris, 11:08:38 »
Es jau sacīju, ka tēma nav par politisko režīmu.  Tas tiešām nav šeit vajadzīgs, tāpat kā komentāri no sērijas "a priekš kam vajag". Interesēja robežas šķērsošanas utml. praktiska pieredze iz dzīves (mūsdienu).  Gribat par politiku - tam ir politikas sadaļa, var sataisīt tēmas un kaut visas pasaules valdības aprunāt.

Atslēdzies reno

« Atbilde #14 : 2025. gada 14. novembris, 11:15:58 »
Tēma par braukšanu uz Baltkrieviju  neizbēgami skars politiku. Kaut vai ierakstu vēsturi mobilajā telefonā. Pat ja brauc apmeklēt vecmāmiņu
Jau tas vien, ka ir jāuzdod tāds jautājums, skar politiku