Līdz šim nebija ne īsti laika, ne vajadzības paprovēt to ChatGPT, ko visi slavē visās malās. Beidzot izdomāju darbiņu, ko MI varētu padarīt manā vietā - sameklēt firmas Rīgā, kas uzstāda logu tīklus ar anti-kaķis funkciju. Smalki aprakstīju, ka gribu, lai viņš atrod firmu mājas lapas un vispirms atlasa tās, kur ir cenrādis un fotogrāfijas, kā jānoformē rezultāts tabulā. Un ko jūs domājat - viņš paziņo, ka viņam nav piekļuves pārlūkam un iesaka man pašai veikt meklēšanu gūglē, bet, kad es visu to infu - firmas, adreses, kontaktus, cenas - būšu ieguvusi, viņš man palīdzēs uztaisīt tabulu.
Secinu, ka tas laikam nozīmē, ka, ja viņam neviens pirms tam nav iebarojis info par anti-kaķu tīkliem, viņš to nevar sniegt? Tad man jāsaka, ka MI ir vēl kur augt
Tādā gadījumā es īsti nesaprotu to ažiotāžu un MI labumu. Man likās, kas var būt vienkāršāks mašīnai - izskenē lapas, pārbaudi un atlasi tās, kur ir foto un cenrāži. Datus tabulā sarakstīt es varu pati jau meklēšanas procesā.
Ja es gadījumā esmu dinozaurs, izskaidrojiet man uz pirkstiem, lūdzu! Un nesmejieties