Autors Tēma: vai šeit var iepazīties  (Lasīts 6174 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Dadzz

Atb: vai šeit var iepazīties
« Atbilde #15 : 2025. gada 26. jūlijs, 09:35:45 »
Bļāviens, kaut kas noticis ar simbolu kodējumu. Tas izskatās pēc samērā veca html / php foruma. IT kaut ko saprotu, bet uz ātru roku izdomāt, ko nu, nezinu, jo jāiet strādāt.
Ja atradīšu kādu fiksu rīku, kā tos #$%%^^ pārtaisīt lasāmā tekstā, tad no iepriekšējā ieraksta būs jēga...

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #16 : 2025. gada 26. jūlijs, 09:43:31 »
Šito pie prāta mežģiem jāliek, lai gan, kā jau mūsdienās pieņemts teikt- ko kasies, var taču saprast!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #17 : 2025. gada 26. jūlijs, 09:44:18 »
Vajadzētu strādāt foruma parastajam pārformatējumam, A->a. Bet nestrādā.

Atslēdzies Dadzz

sheit acimredzot ir gljuks - pie 3.iekopeeshanas reizes posta logaa saluust html formateejums. Citaadi sho nemaaku izskaidrot. Atkal saluuza.
iekopeeju peedeejoreiz zemaak un vairs neaiztikshu. Stulbi, ka bold tags staav. Ja meegjinu nonjemt, atkal saluust.
varbuut jaapdeito html/php versija, bet saprotu, ka tas maksaa. shis ir briivpraatigais darbs laikam.
« Pēdējās izmaiņas: 2025. gada 26. jūlijs, 10:13:35 no Dadzz »

Atslēdzies Dadzz

« Atbilde #19 : 2025. gada 26. jūlijs, 10:11:35 »

Neesmu māte utml, neesmu pat pazīstama. Kaut kā fears of rejection, kas pašai sāpīgas, nostrādāja.
 Nu, te ir sadaļa "Meklē"? tad hmmm... ja.

Man vispār ienāca prātā ideja. Atlasīju un palasīju Reddit pieredzes stāstus, patiesībā incanta lasāmviela. Publika 25–35, šķiet.
 https://ej.uz/reddit-stastinji

Un tur var redzēt, ka jaunieši arī ir noguruši no lietotņu neīstuma, vismaz daži. Viņi meklē dzīvajā — pēc hobiju grupām, brīvprātīgā darba, pasākumiem (pārgājieni utml.).
 Tie, kas dziļi introverti, mokās, aplaužas lietotnēs un tad parasti kaut kā apgreidojas, lai varētu tomēr iziet ārā, bet saglabā introverta uzstādījumus.
 c) Mārtiņš Zīverts, Minhauzena precības — "Es eju ļaudīs, lai varētu pabūt viens."

Ja man būtu viņa situācija, ietu varbūt arī tai pašā Reddit parunāties, un varbūt arī liktu FB "cāļa aizstājējā" (Atsaucīgo māmiņu forums) anonīmu ierakstu.
 Sazinātos ar jēdzīgākajām.

Bet vispār man pašai būtiski ir, lai būtu ar cilvēku kopīgas intereses — meklētu profesijas/sfēras biedru vai nopietnāka hobija, kas robežojas ar dzīvesveidu, biedru.
 Laikam jau tā, ka jāzina, ko pats vēlies no attiecībām — kādu emocionālās un intelektuālās tuvības līmeni. Un jāriskē, jāpiedod sev un otram neveiksmes iespēju.
 Kamēr kopīgi bērni vai pašam bērni nav sastrādāti, tikmēr tā spēle ir vieglāka, spriežu pēc savas divpusaudžu šķirtenes pieredzes.

Visai ņemtnei bonuss — ieguvu maziņu ātro izpēti, kā iepazīties.
 Ja nu noder pašai, kaut esmu drusku vecāka nekā viņš un citā "lietotāju grupā".

Ā, un tā pieredze — es esmu sajaukusi skaitļus.
 Ja 32, tad teķi beidzis viņš ir ap 20, tad ir 12 gadu pieredze, bet solīda kā jau senior izstrādātājam.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #20 : 2025. gada 26. jūlijs, 10:48:52 »
Dadzz pati izskatās pēc IT frīka. No kā šitā var sapist formatējumu :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #21 : 2025. gada 26. jūlijs, 11:33:05 »

Neesmu māte utml, neesmu pat pazīstama.

Tas vīrietis, diez, vispār zina, ka kāda ne māte, ne pat pazīstama viņam sievu meklē...  :?:

Atslēdzies Dadzz

« Atbilde #22 : 2025. gada 26. jūlijs, 11:47:08 »
nē, prasīja, lai palīdzu, lol
un man vienalga, ko par manām it prasmēm kāds domā.
varbūt varētu palūgt atbildēt mazliet par tēmu, kā vismaz bija iepriekš.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #23 : 2025. gada 26. jūlijs, 12:09:38 »

Par tēmu viss vairāk vai mazāk jau ir pateikts :?: Ja nekas neizdodas ar iepazīšanās portāliem, tad jācenšas iepazīties citādi. Līgavu uz paplātes neviens neatnesīs, pašam arī jāpacenšas. Piemēram, internetā atradu https://piedzivojums.lv/piedzivojumi/ (tur nestrādāju un arī neesmu izmēģinājusi)  - visādas aktivitātes ar iepazīšanos. Vajag tikai rakt :)

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #24 : 2025. gada 26. jūlijs, 12:22:27 »
Tas,ka iepazīties un sastapt sev līdzvērtīgu partneri ir grūti jebkurā vecumā, tas ir fakts, bet ja kas tracina, tad tas, ka te d@rš "acīs skatoties".
Vienā ierakstā, ka  pat nepazīst, savukārt, jau citā - "prasīja,lai palīdzu"....

Atslēdzies Minne

« Atbilde #25 : 2025. gada 26. jūlijs, 12:24:48 »
un man vienalga, ko par manām it prasmēm kāds domā.

Tavs rakstītais augstāk - "Neesmu māte utml, neesmu pat pazīstama. Kaut kā fears of rejection, kas pašai sāpīgas, nostrādāja"

:?:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #26 : 2025. gada 26. jūlijs, 12:27:53 »

Hm, raksti ka neesat pat pazīstami... un tad intravertais vīrietis nepazīstamai sievietei - opā, palīdzi sameklēt man sievu!  :alt:

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #27 : 2025. gada 26. jūlijs, 12:29:01 »
Par tēmu- patiesībā tā problēma ir daudz lielāka, kā varētu šķist. Tik ļoti daudz foršu cilvēku ir vientuļi. Un dažreiz tiešām kādam var palīdzēt atrast otru. Starp citu draugi daudz labāk var palīdzēt nekā māte. Man paziņas meita pie labajiem darbiem bija pierakstījusi- izvedu pastaigā datoriķi.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #28 : 2025. gada 26. jūlijs, 12:43:40 »
Hm, raksti ka neesat pat pazīstami... un tad intravertais vīrietis nepazīstamai sievietei - opā, palīdzi sameklēt man sievu!  :alt:
Tas,ka iepazīties un sastapt sev līdzvērtīgu partneri ir grūti jebkurā vecumā, tas ir fakts, bet ja kas tracina, tad tas, ka te d@rš "acīs skatoties".
Vienā ierakstā, ka  pat nepazīst, savukārt, jau citā - "prasīja,lai palīdzu"....
Atgādināšu, kā mēs pašas pirms gadiem centāmies palīdzēt Valentīnim atrast sievu :mrgr: Un cik daudzas no mums viņu bija dzīvē satikušas? Lūk, konkrēts piemērs iepriekš rakstītajam, kas it kā "neiet kopā"....

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #29 : 2025. gada 26. jūlijs, 12:50:52 »
Atgādināšu, kā mēs pašas pirms gadiem centāmies palīdzēt Valentīnim atrast sievu :mrgr: Un cik daudzas no mums viņu bija dzīvē satikušas? Lūk, konkrēts piemērs iepriekš rakstītajam, kas it kā "neiet kopā"....

Tu to nopietni? Nopietni iesaistījies Valentīnim sievas meklējumos???!! Es viņu un viņa sievas meklējumus uztvēru kā kartējo frīku, kurš vnk izklaidējas "koķetējot" par tēmu. Kā vispār var nepazīstamam cilvēkam palīdzēt ar iepazīšanos??