Autors Tēma: vai šeit var iepazīties  (Lasīts 6195 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: vai šeit var iepazīties
« Atbilde #30 : 2025. gada 26. jūlijs, 12:59:34 »
Vai tas Valentīnis pats sev neatrada sievu savā baznīcā? Tiešām SF viņam sameklēja sievu??? Atceros vienīgi jautrošanos par to viņa medmāsiņas bildināšanu... ka nevarēja un nevarēja saņemties.  :?:  Bet varbūt ko jaucu, tas tik sen jau...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #31 : 2025. gada 26. jūlijs, 13:07:10 »
Jēz, nu kur var būt tik šaurpierīga domāšana  :fp:  Skaidrs, ka Valis pats sev sievu atrada, bet nu tak visādus padomus viņam te deva - gan nopietnus, gan nenopietnus... Minēju to kā piemēru, ka ne vienmēr jābūt personīgi pazīstamam

Atslēdzies tuk

« Atbilde #32 : 2025. gada 26. jūlijs, 13:37:03 »
Padomus ne padomus, bet vai likāt arī sludinājumus citos portālos?  :?: 
Lai IT spečuks iet Vaļa pēdās un pievienojas kādai draudzei, gan jau kāda aktīviste uzradīsies un noliks pie vietas.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #33 : 2025. gada 26. jūlijs, 13:39:54 »
Valim bija nosacījums, ka vajag jaunu, blondu un nevainīgu kristieti :D Katram savs ideāls :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #34 : 2025. gada 26. jūlijs, 13:47:24 »
Nu redzi, lai nu kā tie tavi apvainojumi šaurpierībā, atslēgas vāds - Valim, nevis kādai nepazīstamai sievietei. Valis meklēja sev dāmu, nu kādu nu pats vēlējās, tādu arī meklēja. Šeit IT spečuks deliģē sameklēt viņam beibi.  :mrgr:  Ir taču starpība...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #35 : 2025. gada 26. jūlijs, 13:56:47 »
Baigo starpību neredzu. :?: Tuk, ja Tu kaut ko meklētu, vienalga, grāmatu, traukus vai mīļāko (viss hipotētiski) un paprasītu padomu šeit forumā, pati situācija principā būtu līdzīga...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #36 : 2025. gada 26. jūlijs, 14:19:02 »
Ja es ko meklētu, tieši tā, ES pajautātu, nevis lūgtu kādu nepazīstamo pajautāt. Kur nu vēl tik nopietnā jautājumā kā dzīvesbiedra atrašanā. Tā ka to šaurpierīgo domāšanu, ja neredzi atšķirību, vari piemērot pati sev...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #37 : 2025. gada 26. jūlijs, 14:50:37 »
 Pati esmu "meklèjumos"..te forumà varètu pajautàt varbùt jùs zinàt vèl kàdu iepazìšanàs vietni izñemot Tinderi😚 . Bet manà " šaurpierìgajà domàšanà" pat pràtà nebùtu ienàcis lùgt, lai jùs mani ieskapèjat kàdam savam labam draugam..jo es taću esmu tiikk forša😁.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #38 : 2025. gada 26. jūlijs, 15:11:42 »
Pif, tev vajag palūgt mūs izvietot tavas vēlmes un foršos parametrus visos mums zināmajos forumos...  ;)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #39 : 2025. gada 28. jūlijs, 00:45:38 »
Dazz- ciema suņus lasi pa diagonāli.

Saprotu tavu ierakstu, palīdzēt nevaru. Diemžēl pilna pasaule neirodiversu ļautiņu,kuri dzīvo vieni paši un nav par to sajūsmā.  Kā šo situāciju izrullēt latvijā man pat nav ideju.  :?:  Man dēls šadā + vecumā..un nojauta saka ,ka ļoti ticams, dzīvesbiedri viņš nemeklēs un vispār nezinu vai sievieti pielaidīs sev uzticamā attālumā.  :scratch:

Tas labi,ka uzstādījums ir- bez bērniem..itkā sašurina loku, tomēr, vismaz godīgi.

Aizmirsti ieteikumu iet laukā un meklēt dabā  :smej:

vislabāk kkādos specifiskos klubos..es nez,-  bridža, golfa, filatēlistu etc... nē nu principā, tautasdejas arī rullētu, bet IT-šņiks-dejotajs man nesaiet kopā  :scratch:
Lai izdodas, patiešām piedomāšu pie pozitīva rezultāta  :saule:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #40 : 2025. gada 28. jūlijs, 00:52:20 »
Ienāca pratā , jāpajautā paziņai, kura vīru atrada kkādā vietnē, vai tikai tas nebija tas pats tinderis?.Un viņa stāstīja tik daudz anekdotiskus gadīmjumus. Kamēr pati nebija pa riktīgo priekš sevis uzstādījusi nosacījumus, ko jāšķiro nost ar pirmo reizi, kurus ir vērts izlasīt, kuriem ir jēga atbildēt..un tā līdz brīdim,kamēr paliek kādi divi ar kuriem ir jēga satikties.

Galvenā problēma meitenēm - veči sūta plikus dandālus un meklē jebko ko varētu izdrāzt..ej nu atsijā starp tiem kādu normālo.Problēma puišiem- meitenes melo ,tin ap pirkstu un pieraud nereālas lietas, kā arī ,nomazgajot vai ieraugot dabā, bilde var stipri atšķirties no publicētās...

atkal ,kā no simta atlasīt divas ar kurām vērts satikties ???Pilna laika darbs :) :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #41 : 2025. gada 28. jūlijs, 10:36:38 »
nav jau ne vainas tai Pifam, tikai es šai dzīvei jau esmu nodrošinājies  :rofl:

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #42 : 2025. gada 28. jūlijs, 11:31:50 »
nav jau ne vainas tai Pifam, tikai es šai dzīvei jau esmu nodrošinājies  :rofl:
Tā smalki iedevi kurvīti.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #43 : 2025. gada 28. jūlijs, 12:41:56 »
Bobis sadomājās ka Pifs viņam piedāvājās?  :rofl:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #44 : 2025. gada 28. jūlijs, 13:33:02 »
Redz, kāds interesants situācijas pavērsiens :blushing:
Bet smalki, Bob mani atšuvi...smalki :P ..un pareizi vien ir.."nekad nevar zināt vai tā trešā sieva būs labāka par pirmo".. - tā mans tētis mēdza teikt un bija kopā ar to pirmo - manu mammu.. :smile: