Interesanti... Lai pieņem lēmumu pat ja kādā jomā nekompetents, ja tu konkrēto jomu pārzini labāk? Diezgan nežēlīgi izklausās... Tiešām ar nepareiza lēmuma pieņemšanu vīrietis tavās acīs kļūs gudrāks un tava aizmugure?
Ja vīrs kādu jomu nepārzin, bet man tā zināma, absolūti tādēļ neuzkatīšu ka nav gudrs un nevaru uz viņu paļauties... informēšu par savu izvēli un argumentēšu pieņemto lēmumu, tas arī viss. Tieši tāpat tas darbosies pretējā virzienā, ja es neko no nepieciešamā nesapratīšu. Un tādēļ jau nekļūšu dumjāka vai mazāk uzticama.
Oi, atcerējos

Sen, kad māju būvējām, bija jāatrisina viena vieta, vīram galīgi tobrīd nebija laika un sarunājām, ka es izurbšu to tēmu pirms meistars atbrauc, lai daudzmaz kas un kā. Atbrauc meistars, runā vienīgi ar vīru, tukkungs noņurd ka viņam uz darbu un lai runā ar mani. Nu varianti vairāki, izlemju kā tad un domāju, ka meistars ķersies pie darba. Šis tur suinās, knosās neko lāga un tā līdz vakaram kamēr vīrs pārbrauc. Vīrs jautā, kādēļ darbs nav sākts, meistars - es jūs gaidīju, tad kuru variantu? Vīrs - sieva taču pateica kuru... Meistars - sieva teica, bet jūs nē...