Autors Tēma: Šujmašīnu remonts  (Lasīts 3232 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Šujmašīnu remonts
« : 2025. gada 30. oktobris, 14:21:11 »
Šķiet, ka nobriedis... Skatos kur un kā, jau otro stundu rakņājos pa internetu, bet atrodu tikai "meistars aizbrauks uz mājām" (patoloģiski neciešu svešus cilvēkus mājās, īpaši, kopš man pēc tādas vizītes apzaga dzīvokli) un Šūšanas Pasaule Čaka 70 (ieeja no Matīsa ielas), kam bilde mājaslapā nesakrīt ar google maps 2025. gada bildi, kurā rādās kārtridžu uzpildes serviss.
Ir pieredze? Kur remontējāt?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Bobs

Atb: Šujmašīnu remonts
« Atbilde #1 : 2025. gada 30. oktobris, 14:49:16 »
Šujmašīnas nav, pieredzes nav, bet zinu, ka ir getapro.lv, kur visāda veida remontētājus var atrast

Atslēdzies tuk

« Atbilde #2 : 2025. gada 30. oktobris, 15:43:19 »
Nezinu kādas firmas šujmašīnai vajag remontu, man ir paff, bet skatos ka, piemēram, brother šujmašīnu atbalsta centrā pieņem remontā arī citu firmu šujmašīnas. Varbūt citos centros arī, der paskatīties.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #3 : 2025. gada 30. oktobris, 15:49:08 »
Šujmašīnas nav, pieredzes nav, bet zinu, ka ir getapro.lv, kur visāda veida remontētājus var atrast

Ir pilns internets "aizbraukšu pie jums uz mājām, saremontēšu". Negribu svešus cilvēkus mājās.

Nezinu kādas firmas šujmašīnai vajag remontu, man ir paff, bet skatos ka, piemēram, brother šujmašīnu atbalsta centrā pieņem remontā arī citu firmu šujmašīnas. Varbūt citos centros arī, der paskatīties.

Kaut kā neatradu neko daudz, izņemot to "Šūšanas Pasauli", kas izskatās tas, ko vajag, bet mulsina ar šaubīgo esamību.
Varbūt man līkas rokas.

Man ir biodiversitāte. :D

Husqvarna Viking Prelude parastā (apakšā diegs ķeras un taisa mučkuļus – pēkšņi no zila gaisa. Izskatās, ka spolīte negriežas).
Jaguar overloks (kreisā adata sit diegu)
Merrylock plakanšuve, kas kopš dzimšanas kaut kā defektīvi uzvedas, arī sit diegu.

Pie vienām sāpēm varētu savest kārtībā visu mašīnparku.

Bet Husqvarna.com piedāvā tikai lielās tehnikas apkopi - motorzāģus, pļāvējus utml.
« Pēdējās izmaiņas: 2025. gada 30. oktobris, 15:56:58 no Trix »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4 : 2025. gada 30. oktobris, 16:01:13 »
Burdas centrs Marijas ielā arī piedāvā remontu dažādu firmu mašīnām...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #5 : 2025. gada 30. oktobris, 16:06:22 »
Šūšanas pasaule Rīga, Aleksandra Čaka iela 70 (ieeja no Matīsa ielas) [/font][/size][/font][/color] +371 28791405, +371 27770218, [/font] info@susanapasaule.lv

[/color][/size]Mēs piedāvājam:[/size][/size]✅ Kvalitatīvu šujmašīnu remontu[/size][/size]✅ Šujmašīnu apkopi[/size][/size]✅ Gludekļu, gludināmo dēļu un tvaika ģeneratoru remonts[/size][/size]✅ Plašs rezerves daļu klāsts[/size][/size]✅ Remonts iespējams gan uz vietas, gan darbnīcā / mājās (pēc klienta pieprasījuma)[/size]

Atslēdzies Trix

« Atbilde #6 : 2025. gada 30. oktobris, 16:23:27 »
tuk, viņi remontē? Atradu tikai mācības.

Pif, viņi tur ir? Google maps (2025) rāda, ka tur ir kārtridžu uzpilde.
Internetā redzēju remontu, bet viņu mājaslapā remonts nav minēts. Pirms brīža aizrakstīju, pajautāju remontē vai ne.

Update – atbildēja, ka remontē. OK. Pie tā arī paliksim.

Ja vien kādam nav azotē zināms izcils speciālists, kam ir darbnīca (kas strādā ne tikai izbraukumos). Vai ja izbraukumos, tad paņem šujmašīnas un es kaut kad paņemu atpakaļ.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #7 : 2025. gada 30. oktobris, 16:35:14 »
šūšnas skolas mājaslapā otrajā lapā ir par remontu.  :?:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #8 : 2025. gada 30. oktobris, 16:42:51 »
Tak teicu, ka man līkas rokas!  :rofl: :rofl: :rofl:
Es otro lapu neredzēju.

Paldies!

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #9 : 2025. gada 30. oktobris, 16:44:15 »
Piezvaniju uz [size=0px]28791405, atbildēja, ka ir norādītajā adresē un remontē uz vietas.[/size][/color]

Atslēdzies Trix

« Atbilde #10 : 2025. gada 30. oktobris, 16:52:11 »
Tā ir Šūšanas pasaule – es jau viņus pirms brīža aptaujāju...   :blushing:  Tagad metīšu kapeiku – nākamnedēļ braukt pie viņiem vai uz Burdu.

Es vairāk cerēju uz personisku pieredzi – ja nu tomēr kādam bijusi. (Ņemot vērā foruma cilvēku daudzumu, protams, skaidrs, ka tāda var arī nebūt).
Bet PALDIES! Nevajag izveikt liekas kustības, tūlīt sākšu justies parādā!  :(

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #11 : 2025. gada 30. oktobris, 16:55:10 »
Man pašai palika interesanti. Jo pašai šujmašīna niķojas. Un tā kā esmu no nepacietīgajām, tad visu daru fiksi :rofl:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #12 : 2025. gada 30. oktobris, 16:57:48 »
Es kā patoloģiski kautrīgs tips visu daru ar bremzi un ar saraksti...  :rofl:

Aizved savējo, pēc tam padalies ar iespaidiem!  :rofl:
(Labi, labi, es nākamnedēļ aizvedīšu savu mašīnparku, nepaspēsi ielikt atsauksmi).

Atslēdzies reno

« Atbilde #13 : 2025. gada 30. oktobris, 17:16:21 »
Es pirmdien varu pajautāt un dot ziņu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #14 : 2025. gada 30. oktobris, 17:27:22 »
Es vestu uz Burdu, viņiem ir pēcremonta garantija...