Autors Tēma: Brāāļi Ziemeļi "Lāstekas".  (Lasīts 6133 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Brāāļi Ziemeļi "Lāstekas".
« Atbilde #45 : 2025. gada 10. novembris, 18:14:19 »
es vēl iedomājos - laikam jau mana sekošana mūzikai izbeidzās kaut kur pašās astoņdesmito beigās. Tad vēl nedaudz 100 debija uzplaiksnīja, pēc tam bija pa lielam vienalga. Jā, labas melodijas iekrita ausīs, bet bieži vien pat nezināju izpildītāju. Pietika, man jau no 13 gadu vecuma bija blociņi ar visām "Būsim pazīstmi" aptaujām, sekoju fanātiski, zināju visu, 16 gados bija lenšu kolekcijas. Bet savu izdzīvoju agrīnajā jaunībā, pēc tam vairs īpaši neaizrāvos. Protams, ir dziesmas, kas "jumtu nones", bet tie ir izņēmumi.
Nekad neesmu sekojusi mūzikai. Patiesībā nezinu nevienu citu tik vienaldzīgu pret mūziku un nezinošu, kāda esmu pati. Kādreiz pat tā kā kompleksoju, ka laikam kaut kāda neriktīga esmu, ja reiz citi klausās un fano, bet priekš manis bijis nebijis.  Tagad man vienalga, ko citi tāpēc par mani padomās, mierīgi atzīstos, ka ne dziesmu zinu, ne izpildītāju tādu neesmu vispār dzirdējusi. Tas par manu "aizraušanos" un "sekošanu", lai būtu skaidrs, ka ne jau nekompetenci Bobam pārmetu.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #46 : 2025. gada 10. novembris, 19:50:34 »
Domāju, ka atrisināts. Es vismaz varu noklausīties. Nez, šī ir dziesma pēc Sniedziņa? Tāda gauži pesimistiska.

Sniedziņš jau arī minorā  :?:

Jā, jā, Tavas Lāstekas var noklausīties, protams, dzirdētas  :talking:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #47 : 2025. gada 10. novembris, 19:54:16 »
Sniedziņā, ja tevi nemīl, tas nieks, galvenais, ka tev ir ko mīlēt. Bet lāstekās - es peļu sūds. Bez risinājuma.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #48 : 2025. gada 10. novembris, 20:02:39 »
Amālij, Tu esi zelts! Zelta medaļa informācijas iegūšanā!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #49 : 2025. gada 10. novembris, 20:13:04 »

Cik paradoksāli  :smej:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #50 : 2025. gada 10. novembris, 20:14:58 »
Sniedziņā, ja tevi nemīl, tas nieks, galvenais, ka tev ir ko mīlēt. Bet lāstekās - es peļu sūds. Bez risinājuma.

Ne peļu sūds, bet koks ar saplosītu mizu. Realitātes pieņemšana un godīga attieksme pašam pret sevi

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #51 : 2025. gada 10. novembris, 20:17:41 »
Cik paradoksāli  :smej:
Minne, nav nekā paradoksāla. Es jau pati neatradu. Es palūdzu, lai citi atrod. Sapront, Minne? Nu, kā ar filmām. Palūdzu un man atrod. Eju iestaigātu taku :mrgr:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #52 : 2025. gada 10. novembris, 20:18:02 »
:blushing:

Atslēdzies reno

« Atbilde #53 : 2025. gada 10. novembris, 20:19:37 »
Sniedziņu zināju/šo noteikti nē. Teksts ļoti lakonisks. 4 rindiņas

Atslēdzies Minne

« Atbilde #54 : 2025. gada 10. novembris, 20:27:03 »
Minne, nav nekā paradoksāla. Es jau pati neatradu. Es palūdzu, lai citi atrod. Sapront, Minne? Nu, kā ar filmām. Palūdzu un man atrod. Eju iestaigātu taku :mrgr:

Tādēļ jau viegli paironizēju :D
Bet svarīgākais laikam - zināt īstos paņēmienus

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #55 : 2025. gada 10. novembris, 20:27:14 »
Ne peļu sūds, bet koks ar saplosītu mizu. Realitātes pieņemšana un godīga attieksme pašam pret sevi
Ņemu atpakaļ vārdus par peļu sūdiem. Mana vaina, mana vaina.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #56 : 2025. gada 10. novembris, 20:28:16 »
Galvenais - zināt īstos paņēmienus
Paga, man vēl Āris Ziemelis atbildēs.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #57 : 2025. gada 10. novembris, 20:37:54 »
Amālij!!!!
Paldies!!!
 :big_hug: :big_hug: :big_hug: :big_hug: :big_hug: :big_hug: :big_hug:
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #58 : 2025. gada 10. novembris, 20:38:15 »
Tiešām forši, ka var tā aizrakstīt un palūgt sameklēt :yes:     Uz radio aizrakstīt, Ārim Ziemelim aizrakstīt (starp citu, vai viņš atbildēja?)  Patiešām, kāpēc gan ne?  Tikai priekš manis tā būtu neiespējamā misija  :(  Nē nu, ja tas būtu dzīvības jautājums, kad nekur sprukt... Bet citādi man grūti kontaktēties ar svešiem vai pat mazpazīstamiem cilvēkiem, tikai ar lielu piespiešanos varu kādam svešam piezvanīt vai uzrakstīt. Kad esmu to izdarījusi, arvien ir tāds atvieglojuma pārsteigums pašai, ka patiesībā sanāca vienkārši, un kāpēc gan es tik ilgi saņemties nevarēju  :?:   Un tā katrreiz no jauna....

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #59 : 2025. gada 10. novembris, 20:54:04 »