Autors Tēma: dusmojos/ īgņojos  (Lasīts 1786 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

dusmojos/ īgņojos
« : 2014. gada 14. decembris, 12:04:40 »
Nakts izklaides...čerts! Vienkārši sirds pilna. Nu ne daļēji, protams, pati vainīga. Sagrābos tos darbus... Protams, ka tā bija mana izvēle, bet šajos laikos, kad jebkurš darba devējs var pēkšņi  likvidēties  vai paziņot, ka algām naudas nepietiek, nebija  citas izvēles. Līdz ar to vienkārši nolēmu, ka šajās dienās no jebkura labi vai slikti apmaksāta darba nav prāta darbs atteikties. Tas , savā ziņā attaisnojās, jo no pieciem darbiem  triju gadu laikā divi patiešām pacēla cepuri un pārvācās uz ārzemēm, tai pašā laikā vietā nāca viens cits. Tā kā, doma visumā bija pareiza.
Nejiet runa par to, ka parasti tos papīrus man atstiepj vairāk uz vakara pusi un jau no rīta puses prasa rezultātus, tāpēc bieži ir jārukā līdz diviem naktī... Tur es arī protams vainīga, jo pati organizēju savu darbu un tā ir mana izvēle- vienkārši patīk pamosties, kad visi darbi padarīti.
Runa šoreiz par citu. Jo nu reiz pēdējais piliens... Vakar, sestdiena. Visu dienu pūš un tas, par ko tikām brīdināti, vārdā  - vētra, ir klāt. Pilsētas centrālajos siltumtīklos iziet no ierindas centrālais kompis. Visi bez karstā ūdens un apkures. Tautai, kas zvana paziņoju situācīju. Uz vakaru vētra norimst un varu atkal bīdīt ciparus. Pulksten divos naktī , kad darbi galā un jāsāk meklēt gultu atskan zvans. Tai galā viens histēriski noskaņots mammis. :fubar: Bļauj, ka viņai salst, jo radiātori knapi silti! Mammis vārījās minūtes divdesmit. Tad novēlēja Jaukus sapnīšus, nosolījās piesaukt bez tabu un nometa klausuli. Es protams, viņai mēģināju iebilst, ka aiz loga  ir +4.5 grādi un siltumtīkli automātiski pārslēdzās nakts režīmam. Kaut gan gribējās vienkārši ieteikt , lai lien zem deķa, ka tur noteikti ir siltāk. Bišķi dusmas bija gan... Bet arī tāds zināms prieks, jo tagad bija skaidrs, no kura darba nākošajā mājas sapulcē atteikšos... Ziniet, tāds miers pēkšņi. Kaut gan pirms tam biju dimājusi, ka nākošgad pasūtīšu dillēs to  dullo, kas man desmitos vakarā tos papīrus stiepj... To nomainīšu tad, kad nāks kāds cits vietā... Aizmigu piecos no rīta Viss izpaudos!

viesmiiliigs

• Viesi
Re: dusmojos/ īgņojos
« Atbilde #1 : 2014. gada 14. decembris, 12:22:40 »
Tu esi lieliska! :)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #2 : 2014. gada 14. decembris, 12:41:54 »
Tam mammim tak nav miera! Tikko atstiepa iesniegumu, par to, ka vēlās lai viņai samazina apkures maksu! Nē, nu man pofig. Vispirms, mājai ir 29 gadi, līdz šim, neviens, kas tai dzīvoklī dzīvojis nav sūdzējies par aukstumu. Mājas ziņā ir lai tas siltums līdz viņai tiek, viņas ziņā, - KĀ to saglabāt.  Gluži tā, ka neesam reaģējuši, mums nevar pārmest (māju apsaimnieko - mājas īpašnieku ievēlēta valde) , bijām apsekot ( jā tur ir vēsi), tad atsaucu licencētu spečuku, kas pateica, ka mammis ir neveiksmīgi izvēlējies radiātoru izmērus un pat trubas, pa kurām pienāk siltums pēc remonta ir izolēts aiz saplākšņa. Vienā vārdā- man tas līdz brošai. Es pat zinu, ko šodien darīšu. Kārtošu mājas  dokumentus, lai februārī, kad būs pārvēlēšanas varētu skaisti nodot nākošai valdei. Man pafig- tas nav priekš sievieša nerviem.
Ja līdz šim vēl nedaudz  šaubijos. Nupat man ir skaidrs, ka sieviešu cilvēkam nepiedienās kāpelēt uz jumtu, glābt dzīvokļus, kur pārsprāgūši radiātori, stiklot logus, dzenāt bomžus no trepju telpas un sildīt pārsalušus vientuļus sievišķus... Lai tiek galā paši. Esmu gatava baudīt dzīvi, un ja es to esmu izdomājusi, mani nekas nespēj pārliecināt. Vilciena lokomotīve humoru nesaprot.

Man Pofig!

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2014. gada 14. decembris, 12:50:24 »
Vai licenzētais spečuks oficiālu atzinumu uzrakstīja?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #4 : 2014. gada 14. decembris, 12:58:25 »
Neuzrakstīja, bet to es no viņa varu dabūt, ar to nav problēmas!!!!
Liels paldies par ieteikumu  :hug2:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #5 : 2014. gada 14. decembris, 13:24:32 »
Tikko sazvanīju to veci, kas bija  apsekošanā, kā licencēts siltumtehniķis!  Vēl reizi - paldies reno, par ieteikumu. Spečuks, man ieteica : 1. aiziet uz  agroprojektu - šiem arhīvā esot visu māju plāni. Nokopēt siltuma  sistēmu konkrētam dzīvoklim un tad šams  uzrakstīs slēdzienu , jo  mammis gribot uzlabot savus apstākļus ir patvaļīgi, bez saskaņošanas ar projektētājiem nomainījis radiātorus, nenovērtējot  siltuma ... "neatceros, ko konkrēti", radiātorus mainīja nelicencēts speciālists, neņemot vērā to, ka istaba ir ar lodžiju, un pēc viņa  vērtējuma, radiāroriem ir jābūt ar lielāku siltumvirsmu. Man jādabū projekts, šis uzrakstīs vērtējumu... TO es dabūšu gatavu! Bet ceru, ka, šī man būs pēdējā aktivitāte...

Mani, kā sievieti, ja godīgi Besī, ka man ar visu šo ir jākrāmējās, tajā laikā, kad sievieša cilvēkam galvenais aicinājums ir izdaiļot pasāuli, nevis apsildīt kaut kādu  vienu sievišķi viena dzīvokļa robežās

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #6 : 2014. gada 14. decembris, 17:03:08 »
Man nebūtu iekšu 2 naktī adekvāti atbildēt uz histēriska mammuķa zvanu.  :faint: A kas  - šī pulkstenī neskatās vai kā?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #7 : 2014. gada 14. decembris, 21:43:19 »
ne, nu es divos naktī vēl neguļu ( parasti) - kas noteikti tiks mainīts, jo nedrīkst tā jokot ar organismu. Un man vēl paradums, ja kāds man bļauj virsū, es tādos gadījumos esmū Ļoti  mierīga, pati brīnos - tāda dīvaina rakstura īpatnība ;o))) Šī vēl gribēja, lai es tajos divos eju un pārliecinos, ka radiātori nav karsti. Uz ko atbildēju, ka mani  arī, un ka man tas netraucē, jo ir nakts režīms un tajā laikā  jāatrodās zem deķa. Un vēl, to, ka ja viņa uz mani tā bļaus, no tā radiātori siltāki nepaliks.... Nē, bļaušana, tas ir špicka, man bieza āda, vienkārši  es negribu strādāt vietā, kur kāds  uzskata par iespējamu uz mani pacelt balsi. Tas ir 100% nolemts un neviens man to piespiest nevar.

Jā, tos plānus siltumtīkļiem un radiātoru piesaistei atradu, veci, kas  ir licencēts un piedalījās ievērtēšanas procesā sazvanīju. Tā, kā varbūt iztikšu arī bez tā agroprojekta, ja arī ar maniem projektiem nepietiks, aizšaušu uz to iestādi. Kopš nolēmu, ka man nafig tas darbs ir vajadzīgs , manī Tāds Miers, pati brīnos ;o) Es tai vietai varētu vēl pāris grāmatvedību pavilkt, nav problēmu, - gan jau nākošgad, kad būs  visiem gads jāslēdz interesenti parādīsies.  Gandrīz laimīga un gatava, kā nekad  pārmaiņām  :clap:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #8 : 2014. gada 14. decembris, 21:46:56 »
Luuk, olguci, to es Tev naakamajam gadam noveelu - atmest vechu darbus un buut mieriigai kaa juura!  :smoker:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #9 : 2014. gada 14. decembris, 21:51:46 »
Olguci, malacis!!!!  :clap:
Labi saprotu Tavu mieru un prieku. Vakar arī atteicu vienu kreizī projektu ... It kā jau velniņš dīdīja pamēģināt, jo man patīk izaicinājumi, bet zinot, ko tas prasa ... lai citi muļķi dara :)

Vienvārdsakot, Tu esi izdarījusi pareizo izvēli un tagad tikai nepārdomā ;)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #10 : 2014. gada 16. decembris, 12:52:54 »
lasu tevi un atceros sevi  :prozit: , bet bija interesanti :)) man patika...ja nebutu saimnieks iespīteejies ar nodoklju nemaksāšanu un algu 50% aploksne verbuut vel buutu turpat :)

p.s cik labi ka neesmu :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega