Autors Tēma: Ko Jūs gribētu lūgt Ziemsvētku vecītim?  (Lasīts 8256 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Labvēlis

• Viesi
Re: Ko Jūs gribētu lūgt Ziemsvētku vecītim?
« Atbilde #30 : 2014. gada 19. decembris, 15:22:46 »
Es varētu palūgt tam vecītim, lai beidzot pienāk kārtīgas ziemas, kuras sākās 1. novembrī un beidzās 1. maijā :)
Un lai meitenes beidzot  protās..... :P

Atslēdzies Betons

« Atbilde #31 : 2014. gada 19. decembris, 15:23:17 »
kapēc klusēt? Karcerī vajag tusēt :prozit:

Atslēdzies Betons

« Atbilde #32 : 2014. gada 19. decembris, 15:24:49 »
Es varētu palūgt tam vecītim, lai beidzot pienāk kārtīgas ziemas, kuras sākās 1. novembrī un beidzās 1. maijā :)

Tev apkure pārāk lēta vai kā? Meitenes, ja līdz šim nav pratušās, tad rēķinies, ka vilciens jau aizgājis

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #33 : 2014. gada 19. decembris, 15:28:08 »

Tev apkure pārāk lēta vai kā? Meitenes, ja līdz šim nav pratušās, tad rēķinies, ka vilciens jau aizgājis
Un tu esi tas vecītis ja atbildi?

Atslēdzies Betons

« Atbilde #34 : 2014. gada 19. decembris, 15:31:52 »

Un tu esi tas vecītis ja atbildi?

Vecītis esmu, vai TAS, es nezinu...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #35 : 2014. gada 19. decembris, 15:33:47 »
kapēc klusēt? Karcerī vajag tusēt :prozit:

Klusi skandinaasim ar engjeli

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #36 : 2014. gada 19. decembris, 15:34:16 »
haaa nu jūs dajoķe  :cool:
šoreiz es Draiskuli pat mazliet saprotu..nu mazdruscinj jau vareeja šamam snieģelis tikt...
man gan vinju nevajag(sniegu)....
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #37 : 2014. gada 19. decembris, 15:39:31 »
šoreiz es Draiskuli pat mazliet saprotu..nu mazdruscinj jau vareeja šamam snieģelis tikt...

Tu vinjam tikai sniegu noveeli?

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #38 : 2014. gada 19. decembris, 15:50:57 »
Pūka uzbūra burvīgu angļu damas tēlu :) Pūka, no sirds novelu Tev to mēteli un visu, kas tur gāja klāt komplektā!

Labvēlis jāsūta uz Lapzemi pie vecīša, tur sarunāt par sniegu varētu nebūt grūti :)

A man...man arī ir viens dārgs ceļojums, kur aizbraukt būtu pat pienākums. Jāsaņemas un jārealizē tas, kaut vai uz kā cita reķina. Galu galā, ja mums kaut ko gribas, bet nav, visdrīzāk, tā lieta vnk japārvieto augstāk prioritāšu sarakstā :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #39 : 2014. gada 19. decembris, 16:31:05 »

Tu vinjam tikai sniegu noveeli?
nuu meitenes  jau paša zinjaa..snieģelis tomēr vairāk citu(z/veciiša) varā.
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Trix

« Atbilde #40 : 2014. gada 20. decembris, 00:45:36 »
Ai, man neko daudz... Ar kādiem 5 miljoniem eiru pietiks...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #41 : 2014. gada 20. decembris, 11:36:22 »
Vēlēšanās jāizsaka skaidri...

Живут два "новых русских" по соседству и друг перед другом свою крутизну каждый день показывают.[/size]Просыпается один из них утром, смотрит в окно, а у соседа за ночь большой теннисный корт построен.Он бегом к соседу- Что? Как? Почему?А сосед ему отвечает:- У меня рыбка есть золотая.- Дай на прокат?- Бери, для соседа не жалко.Приносит сосед рыбку домой и говорит:- Хочу, чтобы утром проснулся, а у меня кругом баксы, баксы, баксы...Просыпается, а у него кругом факсы, факсы, факсы... Он рыбку в охапку и бегом к соседу:- Я не понял, она у тебя глухая? Просил баксы, а получил факсы.- Да, а ты думаешь я у неё просил БОЛЬШОЙ ТЕННИС?

Atslēdzies reno

« Atbilde #42 : 2014. gada 20. decembris, 19:26:44 »
forši -ukraiņu karavīru bērni zīmējuši, ko gribētu saņemt. To arī mūsu armijnieki sagādājuši -pat iphonus! Labi, ka neviens nebija uzzīmējis zirgu!

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #43 : 2014. gada 20. decembris, 22:50:57 »
forši -ukraiņu karavīru bērni zīmējuši, ko gribētu saņemt. To arī mūsu armijnieki sagādājuši -pat iphonus! Labi, ka neviens nebija uzzīmējis zirgu!

Ļoti līdzīgi komentēju!
Ar domu - kam ir, tam taps dots!
Jo pieticīgais Kāviņtursauc tagad sēž ar savu konfekšturzu, grauž un domā - ha, kāds es muļķis - skola maksā naudu!
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies diddly

« Atbilde #44 : 2014. gada 21. decembris, 00:09:09 »
neesmu depresīva,bet-kopš man palikuši vairs tikai pavisam daži tuvinieki-un kā neko vairs tajā brīdī materiālu nevajag....īsti ZSV arī neko vairs nevēlos.
  Lai bērns ietur iesākto kursu,lai ir stiprs,lai ....  nezinu,viss ir labi mūsu zemei Latvijai.

A tā-kkādus krāmus,lupatas,traukus.... nebūs Versace,smaržošos ar Dzintara parfīmiem,tā kautkā :confused:

P.S.Māju? sava mūža lielāko daļu nodzīvoju dzīvoklī,kam tualete ārā,kāpnēs...varētu stāstīt,kā bij ar to sadzīvot,un,protams vēlējos-savu,siltu,tīru,gaišu tualeti dzīvoklī.... nu ir māja,un 2 tualetes. Pati tīru,un ....nuja,ko gribēji,dabūji  :laugh: [size=78%]  [/size]

P.P.S. Bet uz Parīzi,ar meitnēm-tas ir spēkā,variet pievienoties! :coffee:
[/size]