Autors Tēma: Patiesiiba par viirieti  (Lasīts 4889 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Patiesiiba par viirieti
« : 2014. gada 20. decembris, 00:47:08 »
Esmu spiesta publiceet sho:

Jo mazaa galva mazaak noslogota, jo lielaa lielaakas "gudriibas" (glupiibas) izdomaa!

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Patiesiiba par viirieti
« Atbilde #1 : 2014. gada 20. decembris, 00:54:58 »
Uuuu, jūs ar Mao, tam vērsim katrs no sava gala pieķērušies :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #2 : 2014. gada 20. decembris, 01:06:34 »
Man arii karceris draud?

Galvoju, ka turos pie iistaa gala.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2014. gada 20. decembris, 01:15:07 »
Alksti uz karceri pie eņģeļa? :D

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #4 : 2014. gada 20. decembris, 02:16:53 »
ne nu jau tiešām..par ko karceris  :prozit: ... nu tik ļoti pukjaini pasacīts,ka man pat 3x japaarlasa,lai saprastu :))

es to parfrāzētu tā, ka - ja mazā galva valda pār lielo... ziepes garantētas..
Tikai, te var rasties neskaidriiba vienā jautājumā...mums sievietēm parasti šķiet, ka mazā ir tā,kura faktiski mazāka,abet vīriešiem mazā ir otradi -lielā. :P
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #5 : 2014. gada 20. decembris, 09:24:25 »
Izmēram nav nozīmes, visu izšķir slāpes?
 :icecream:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #6 : 2014. gada 20. decembris, 12:02:36 »
Agrāk, jaunībā, kad šad tad gadījās visādi, tad iepriekšējā vakara gaitu raksturoja pantiņš:

Šņabis galvā,
Prāts di@sā,
P..pis gaisā.
Nauda vējā!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #7 : 2014. gada 20. decembris, 13:57:47 »

Jo mazaa galva mazaak noslogota, jo lielaa lielaakas "gudriibas" (glupiibas) izdomaa!

Esi spiesta  :confused:

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #8 : 2014. gada 20. decembris, 17:19:01 »

Katoļi ar pāvestu priekšgalā varētu ņemt ļaunā :)

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #9 : 2014. gada 20. decembris, 19:29:07 »
Citāts
Katoļi ar pāvestu priekšgalā varētu ņemt ļaunā :)
Par shito vareetu striideeties.
Vispirms taapeec, ka daudzaas (ne visaas protams) religjijaas, arii pagaaniskajaas, prieseriem un priesterieneem jaabuut  nevainiigiem, vai labaakajaa gadiijumaa miesasprieki jaanoliedz. Taa nu veesturiski sanaacis
Par katolicismu konkreeti runaajot. Es, kaut arii dziivoju Itaalijaa un esmu preceeta ar itaali (ne religjiskaa ceremonijaa), veel joprojaam nespeeju ar sajuusmu pienjemt jaunaakaas zinjas no Vatikaana. Ok. jaunais paavests ir tieshaam forsh vechuks - no visiem peedeejaa laika papiem visforshaakais. Bet.... visi tie Vatikaana melnie kraukjlji man uzdzen shermuljus. No taa secinu, ka Vatikaans muusdienaas vairs nav religjisks centrs, bet liels, liels biznes.... Un tieshi taapeec, lai visas pasaules katoljticiigo uzmaniibu no iistaas probleemas noveerstu, tika aizdziits Benedikts un ieveeleets absoluuti miiljais, jaukais un muusdieniigais Franchesko.
Bet opar kraaninjteemu runaajot - pat, ja tieshaam tie vatikaana priesteri visus miesas priekus izsleegushi, vinji ir radiijushi bagaatu un neaizskaramu impeeriju, kurai visi uzbraucieni ir kaa begemotam spljaaviens.
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 31. decembris, 11:23:16 no Pluto »

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #10 : 2014. gada 20. decembris, 19:40:45 »
...kraaninjys shiem shkjiet tik netiklajaas sievieyees meerceet nedriikst... ...tiiros puiseenos ir dievam tiikami... ...tak skaic, ka bizness un tikai... ...pietam ienesiigs...

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #11 : 2014. gada 20. decembris, 19:51:17 »
...kraaninjys shiem shkjiet tik netiklajaas sievieyees meerceet nedriikst... ...tiiros puiseenos ir dievam tiikami... ...tak skaic, ka bizness un tikai... ...pietam ienesiigs...
kaarteejais stereotips.... Tie iistie vechi, kas Vatikaanaa lietas groza pat nedomaa par kraaninja meerceeshanu. Vinjiem daudz naudiigaakas lietas praataa. Un tikai nevajag teikt, ka arii laiciigajaa dziivee nav viirieshu, kam seksu nevajag. Palasiet da jebkuraa zheelabu forumaa - viiram nestaav....

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #12 : 2014. gada 21. decembris, 12:45:10 »
...es nesaku, ka vinji pilniigi visi taa dara...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #13 : 2014. gada 21. decembris, 13:24:31 »
Akal visi auzās iebrauca.
Autora doma, bij vienkārša kā deķis, manuprāt. Ja mazā galva ilgi nav nodarbināta, tad lielā ko nelāgu izperina un sastrādā. Ļoti vienkāršs padoms galvu dresētājām. A kur Jūs iebraucāt? "... ja mazā valda pār lielo". Tēmai ar to nullle sakara.

Sveiciens visām, kas uzskata, ka "jasāk" vienmēr ir vīrietim. Nav vēl "tukšuma" sajūta iestājusies? Nu pagaidiet vēl...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #14 : 2014. gada 21. decembris, 21:54:50 »

Esi spiesta  :confused:

Var lasiit arii kaa "vairs nespeeju kluseet", "man bija tas jaapasaka", "sirdsapzinja man lika", "pieredze saka.." utt.