Ir bijis linolejs. Super. Kopšana viegla, staigāšana patīkama.
Ir bijušas flīzes. Nekad vairs. Te flīzē robs, te šķīvis lupatās. Joprojām nesaprotu, ar ko aizšuvot, jo pelēks flīžu krāsas "šuvotājs parastais" pēc mēneša bija nenomazgājami melns (toties vietās, kur tauku piles klāt netiek, joprojām skaisti pelēks). Tauki ieēdas uz mūžiem. Netīro šuvju jautājums joprojām nav atrisināts. Esmu šuvojusi ar silikonu. Ķēpa paliela un iekrāsojas, ja kaut kas krāsains pastāv virsū (pirts slotūdens, piemēram). Aukstas un pretīgas. Arī siltās grīdas flīzes neglābs, jo, piemēram, šādā laikā es iemetu 3 pagales krāsnī un man ir silts un patīkams, bet dzenāt visu centrālapkures sistēmu tomēr par agru.
Ir lamināts. Vislētākais un visprastākais (klase nekāda, kvalitāte arī - Depo akcija par 2 Ls ar kapeikām kvadrātmetrā). Stāv jau 5 gadus. Pie izlietnes var manīt, kur ir šuves (ūdens pastrādājis), bet stadija ir "var manīt, ja pēta", nevis "lec acīs".
Šis jautājums pacelsies vēlreiz. Acīmredzot lamināts, tikai jāatklepo mazliet labākas kvalitātes materiāls. Gribētu linoleju, bet vīrs un siltās grīdas protestēs. Flīzes - tikai vannasistabā. Varbūt...