Autors Tēma: Grīdas segums virtuvē  (Lasīts 10908 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Grīdas segums virtuvē
« Atbilde #30 : 2014. gada 25. septembris, 17:15:00 »
Na tikai siltumsūknim, bet arī parastajai malkas apkurei.

Draiskulis

• Viesi
« Atbilde #31 : 2014. gada 25. septembris, 17:18:33 »
 @-draiskulis) :laugh:
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 28. septembris, 11:42:41 no Draiskulis »

Atslēdzies reno

« Atbilde #32 : 2014. gada 25. septembris, 18:31:41 »
http://www.forbo-flooring.lv/

Ģībt var no tās krāsu paletes. Ļoti labi var salaist 2 toņus, dažreiz ir pieejamas arī kā flīzes. Uzlīmēšana diezgan smalka būšana, vajag arī pareizo līmi. Tādēļ kopumā dārgs. Bet ir to vērts.

Atslēdzies danu

« Atbilde #33 : 2014. gada 25. septembris, 18:32:17 »
Man ir flīzes, nav slikti- viegli mazgājas. Ir ar elektrisko apsildi , 2x gadā (kamēr nav apkure) to novērtēju  :)

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #34 : 2014. gada 25. septembris, 18:35:14 »
Manās flīzēs ir korķis īstens... Pa virsu ir kāds pārklājums, tas tiesa... Speciālists neesmu...
 :blushing:
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #35 : 2014. gada 25. septembris, 20:04:29 »
Pēc darbošanās virtuvē ar linoleju flīzes man šķiet baigās trauku plēsējas... It kā jau nemētājos ar tiem ikdienā, bet tomēr - uz linoleja krītot, trauki ne vienmēr saplīst, kamēr uz flīzēm sprādziena efekts - viss sīkās lauskās.
Bet no kopšanas viedokļa flīzes praktiskākas. Vasaras karstumā pat patīkami pliku pēdu uz vēsām flizēm likt, ziemā nav atšķirības - grīda auksta tāpat.
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 26. septembris, 17:08:47 no Mangusts »
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Trix

« Atbilde #36 : 2014. gada 26. septembris, 14:56:47 »
Ir bijis linolejs. Super. Kopšana viegla, staigāšana patīkama.

Ir bijušas flīzes. Nekad vairs. Te flīzē robs, te šķīvis lupatās. Joprojām nesaprotu, ar ko aizšuvot, jo pelēks flīžu krāsas "šuvotājs parastais" pēc mēneša bija nenomazgājami melns (toties vietās, kur tauku piles klāt netiek, joprojām skaisti pelēks). Tauki ieēdas uz mūžiem. Netīro šuvju jautājums joprojām nav atrisināts. Esmu šuvojusi ar silikonu. Ķēpa paliela un iekrāsojas, ja kaut kas krāsains pastāv virsū (pirts slotūdens, piemēram).  Aukstas un pretīgas. Arī siltās grīdas flīzes neglābs, jo, piemēram, šādā laikā es iemetu 3 pagales krāsnī un man ir silts un patīkams, bet dzenāt visu centrālapkures sistēmu tomēr par agru.

Ir lamināts. Vislētākais un visprastākais (klase nekāda, kvalitāte arī - Depo akcija par 2 Ls ar kapeikām kvadrātmetrā). Stāv jau 5 gadus. Pie izlietnes var manīt, kur ir šuves (ūdens pastrādājis), bet stadija ir "var manīt, ja pēta", nevis "lec acīs".

Šis jautājums pacelsies vēlreiz. Acīmredzot lamināts, tikai jāatklepo mazliet labākas kvalitātes materiāls. Gribētu linoleju, bet vīrs un siltās grīdas protestēs. Flīzes - tikai vannasistabā. Varbūt...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #37 : 2014. gada 26. septembris, 16:22:51 »
mana pieredze- sava dzīvokli ,kuraa sen jau īrnieki... parkets(bail domat, kads viņš tagad, mierina fakts, ka ir slipejams), īretejos miteklos ir bijis viskkas. fliizes nepatika, jo patiešam saplīst viss kas pietuvojas gridai un veesuma/nemajibas sajuta nepārejoša. kopt gan viegli, tas tiesa.
šobriid ir laminats, pret kuru nav pretenziju, taa teikt parasta griida.
kad atkal buus savs miteklis domasu pc tabriza sajūtam un vajadzībām.
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #38 : 2014. gada 26. septembris, 21:27:28 »
Es par linoleju. Labs izklausās arī Ipacī korķis. Man vecajā dzīvoklī isabās bija lamināts un baigi nepatika. Elektrzējās, pevilka putekļus tā, ka grūti nomazgāt. Bet pēc mazgāšanas saulē manījās svītras. Vē.
Uz flīzēm zvēriem grūti.
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

Atslēdzies harisa

« Atbilde #39 : 2014. gada 26. septembris, 21:34:22 »
 Man virtuvē un koridorā     flīzes, - nu tādas mājīgas sarkanīgi brūnas matētas  , loti siltas- pēc krāsas un sajūtas. Nu tāds  "lauku"  stiliņš. Esmu absolūti apmierināta, ļoti viegli kopjamas. Un pat pēc daudziem gadiem kā liktas, izskatās nevainojami.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #40 : 2014. gada 27. septembris, 14:57:24 »
Paldies mīļie! Laikam bez ekskursijas uz veikaliem neiztikt.. Jāapskata dabā.

baaciens

• Viesi
« Atbilde #41 : 2014. gada 27. septembris, 17:15:11 »
Jau 4 gadus sapņoju par korķa grīdām guļamistabā, bet nevaru to atļauties  :'( Vannasistabā man ir baltas flīzes ... un tās nav matētas ... Lūk, tas ir pilnīgs vāks ...  Tā telpa ir vien 5.4 kvadrāti (ja neskaita dušu), bet to nav iespējams visu laiku turēt tīru ... :( Kā par nelaimi, kaķim tā ir mīļākā telpa, jo tur tup uz loga un gaida mājās saimniekus, bet līdz ar apkures sezonu, tur ir arī siltā grīda, kas viņai ir tik tīkama ...

Virtuvē jāmaina grīdas segums, bet tā kā telpa apvienota ar istabu un koridoru, tad laikam būs jādara tā, kā ir tagad - virtuves zonā flīzes, bet pārējā lamināts ... kaut gan gribas korķi :(  :blushing:

Otrās mājās, kas gan atrodas dienvidos, virtuvē ir flīzes un tās nez kāpēc ir 100 reizes ērtāk uzkopt, bet tur gan nav kaķis....

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #42 : 2014. gada 27. septembris, 17:45:36 »
Vispaar jau man skjiet, ka virtuvee jebkuraa gadiijumaa vispraktiskaakaas ir fliizes. Un arii taa tachu ir iespeejams nopirkt ar dazhaadu cietiibas pakaapi - taa lai nesaspraagst, ja aamurs uz griidas nokriit.
Muuspusee (Itaalijas dienvidos) vispaar ir pienjemts visas telpas fliizeet. Saakumaa man skjita diivaini, bet nu jau ir pierasts. Vasaraa - forshi - peedaam veesi, bet ziemaa jau taapat neviens ar plikaam peedaam apkaart nejozh.
Ir gadiijies viesoties maajokljos, kas tapushi pagaajushaa gadsimta saakumaa, arii fliizes no taa laika saglabaajushaas - nav nevienas shviikas, ne noskjelta stuuriisha.
P.S. Un - ja maajaas ir spalvaini iemiitnieki - kaa mums - Neve un Argo - nevaru iedomaaties nekaa labaaka par fliizeem

Atslēdzies Lila

« Atbilde #43 : 2014. gada 27. septembris, 20:47:53 »
Gribētu linoleju, bet vīrs un siltās grīdas protestēs.

Siltās grīdas, kā reiz, neprotestēs. Tām kā pirmais vislabākais segums ir flīzes vai linolejs. Lamināts tikai kā nākošajā kārtā kā ieteicamais, ja nu galīgi un pavisam flīzes un/vai linolejs nav pieņemams.