Autors Tēma: Grīdas segums virtuvē  (Lasīts 10909 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ragana

Re: Grīdas segums virtuvē
« Atbilde #15 : 2014. gada 25. septembris, 13:56:34 »
Nuuuu, cirvis reizēm ir cirvis, viņš arī ģitāras statīvs, viņš arī smaga čuguna panna, kas nelaikā izšļūk no nagiem utt. Par cirvju trūkumu nevaru žēloties. :smile:

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #16 : 2014. gada 25. septembris, 13:58:20 »
Jāsaka, ka visnotaļ plašs virtuvē izmantojamo lietu saraksts :)

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #17 : 2014. gada 25. septembris, 14:09:31 »
Aizkustina itin viss - ieskaitot ģitāras statīvu :D
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies reno

« Atbilde #18 : 2014. gada 25. septembris, 14:47:28 »
Mums pa visu 1. stāvu parkets. Virtuvē tomēr īsti labi nav, , jo tur parasti ir 2-3 vietas ar daudz lielāku slodzi. Labas klases, mitrumizturīgo laminātu -mierīgi. Pie tam virtuve parasti nav tik liela, lai izmaksas starp léto un dārgo dramatiski atšķirtos.
Es pesonīgi flīzes neliktu nekad, mūsu klimatam -sildi, kā gribi, sajūta vienalga auksta, un viss, kas krīt, druskās. Pie tam nav jau tādi ūdens plūdi un netīrība, ka ar karstu pulverdeni btu jmazg bez mitas.Ja nu vienīgi kaut kādas dizaina idejas.
Vēl ir dārgais linolejs marmoleum, ciets, izturīgs un fantastiski toņi (bet jāpasūta) -tas faktiski būtu vislabākais.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #19 : 2014. gada 25. septembris, 14:48:02 »
Saimniecībā viss noder. :rocking:

Atslēdzies ragana

« Atbilde #20 : 2014. gada 25. septembris, 14:50:33 »
reno, nu jā ... es tādus marmoleumus pat dzirdējusi nebiju. Saintriģēji, lai gan vārds dārgs atsita tūlītēju vēlmi uzsākt remontu.

Atslēdzies j

« Atbilde #21 : 2014. gada 25. septembris, 14:56:28 »
Manuprāt, nav nekā labāka par flīzēm, ne tikai virtuvē vien.

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #22 : 2014. gada 25. septembris, 14:57:22 »
Tik un tā un joprojām - korķa flīzes tās labākās! Viņas ir ideālas - nezinu nevienu sūdzību...
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

« Atbilde #23 : 2014. gada 25. septembris, 15:50:14 »
Nezinu gan, par ko tās flīzes visi slavē. Nesen saliku vannasistabā un tualetē, un spļaudos -- katrs piliens atstāj plankumu, kaķa spalvas un dvieļu pūkas līp klāt, mazgā kaut 3x dienā, tāpat izskatās netīrs. Pie tam flīzes nebija no pavisam lētajām. Virtuvē vēl ir linolejs un nekāda vaina.   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #24 : 2014. gada 25. septembris, 15:54:59 »
Nez uz grīdas ir matētas normālas bēšīgas un brūnganas flīzes, pilienus kā tādus pēc nožūšanas nemana, suņa un bērna ārdīšanos var manīt tikai tad, ja ar dubļainām ķepām/kājām ir ielāčojuši. Tvaika slota arī nekādas š'vikas neatstāj, ja ar slapjāku gadās pastrādāt.

Atslēdzies Lila

« Atbilde #25 : 2014. gada 25. septembris, 16:07:47 »
Man ir apvienota virtuve ar dzīvojamo istabu un visā platībā ir flīzes. Nenožēloju nevienu mirkli - ideāli uzkopt (kā gribi tā uzkop, ka tik nav perforators), nekādi nokritušie biešu gabali neieēdas, uz augšu no mitruma neceļas. Pilnīgi nekādu problēmu.
Tiesa, man ir arī siltās grīdas :) bet nelielā telpā mierīgi var ielitk arī elektrisko apsildi, ja gribas plikām kājām staigāt.

TIk precīzi, it kā es pati šito būtu uzrakstījusi  :rocking:
Man ir vienādas flīzes visā publiskajā un dažādos veidos apvienotajā 1.stāvā - viesistaba apvienojumā ar virtuvi, priekštelpa pie ieejas un patrepe. Neviena nožēlas brīža 5 gadu laikā.
Arī dzīvoklī virtuves plus ieejas koridora zonā bija flīzes un tobrīd mazs bērns, kamdēļ tiku arī pie dažiem labiem jauniem traukiem. Nu un tad? Arī trauki šad tad jāpamaina. Un bērni ļoti ātri izaug  :smile:

Draiskulis

• Viesi
« Atbilde #26 : 2014. gada 25. septembris, 16:08:51 »
 @-draiskulis)
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 28. septembris, 11:35:57 no Draiskulis »

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #27 : 2014. gada 25. septembris, 16:30:34 »
Vienu es nesaprotu....Jūs ko dzīvojat tais virtuvēs??? ka vajaga baigās izturīgās grīdas ar flīzēm un siltajām grīdām???

Jūs visas esat tipa mājdzīvnieki kas visu laiku tik pa mājām tik pa mājām vien?????

Siltā grīda ir vislabākais izgudrojums salīgiem cilvēkiem.

Atslēdzies Lila

« Atbilde #28 : 2014. gada 25. septembris, 16:40:15 »
Vienu es nesaprotu....Jūs ko dzīvojat tais virtuvēs??? ka vajaga baigās izturīgās grīdas ar flīzēm un siltajām grīdām???

Jūs visas esat tipa mājdzīvnieki kas visu laiku tik pa mājām tik pa mājām vien?????

Siltā grīda ir lētākais apkures risinājums mājās, kur apkuri iegūst ar zemes siltumsūkni.
Silto grīdu segumi ir krietni ierobežoti materiālu siltumatdeves un to uzvedības dēļ, ja zem tiem ir siltums. Piemēram, atkrīt jebkuras koka grīdas. Vislabāk siltumu atdod flīzes un linolejs. Linolejs man riebjas. Atliek flīzes. Guļamistabās lamināts, jo tas vismaz puslīdz piemērots siltajām grīdām.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #29 : 2014. gada 25. septembris, 17:06:13 »
Aizmirsu pateikt, ka patreiz ir linolejs, kas atgādina korķi. Bet tas nav līdzens un tāds raibens , ka izskatās ar kaut ko nobiris. Un vēl kāds pamanījās ar pannu melnu pusmēnesi uzzīmēt... Varbūt tagad ir kādi super linoleji? Google izmeta vārdu marmoleum... tipa kā marmors?

Ipacii, kas ir korķa flīzes? no kāda materiāla?