Varat droši lasīt - svinīgi apsolu neko nepateikt priekšā!
tātad - 24 stundu laikā man bija tā laime redzēt divus šīgada emocionālākos (manā uztverē) un patiesākos jauniestudējumus. BEIDZOT šosezon kaut kas ir radīts priekš mana nerva:) Kaut arī , pārskatot sarakstu, kur būts, gribu atzīmēt Eirovīziju, kas bija trāpīga, izklaidējoša un superīga, Blakti, kur bija 2 burvīgi aktieri, un Vaņa (Ģertrūdes ielas teātris) - lai arī variācija par tēmu, bet mani uzrunāja.
Visas viņas grāmatas - tiešām, kā jau teicu iepriekš, nelasiet nedrošus avotus - ja nezin sižetu, tas daudz vairāk emocionāli ietekmē... izrādes beigās acīs bija asaras vai vismaz miklums ne tikai aktieriem, bet lielai daļai skatītāju. Prieks par partnerību - Ermale/Grūbe - tik noticami un patiesi.
Jaunā ārsta piezīmes - Bulgakova stāstu veiksmīgs dramatizējums, manu divu mīļo aktieru režijā un veiksmīga aktieru komanda ( nenoliegšu, arī visi mīļi:) ), bet galv varoņa ārsta tēlotājs - tas bija (priekš manis) pietiekami reāli- par atkarībām, par vientulību, par sevi.. Un es domāju - pēc iespēlēšanās viņam izdosies vēl spēcīgāk . St.citu - aktieri gatavošanās procesā ar mediķiem daudz runājuši, skatījušies, nezinu, ka tie vērtē, bet man - parastajam pacientam, viss likās gluži kā vajag. (šī ir tā izrāde, kurai meklēja štrumentus)
DT vecgada koncerts - bija vietas, kas likās stieptas, par daudz teksta, bet - tā info bija noderīga jaunākai paaudzei, kas nezin tādu Mikrofonu, bija nūģīgas vietas, bet dziesmas bija labas izvēlētas un daži momenti bija izcili. UN - jau otro gadu pēc kārtas Grāvelis ir tas, kurš sagādā vislielāko iespaidu. Šogad sākot ar Zilo, cauri citām dziesmām - nobeidzot ar Dzimto valodu... zālei skudriņas skrēja. Pagājšgada koncerta Lielais Moments bija viņa stāsts par dažādā lomām, kuras viņš raksturoja katru ar vienu vārdu, gan no Vējiem līdzi, gan vēl tur to un šo, un beidzot Kaligulas kliedziens NICINĀĀĀJUUUUMS !!!!!
Vārdsakot - nezinu, par ko bija koncerta turpinājums:)

it kā skatījos, bet neredzēju:) Kā Radzobe rakstīja - ceru, ka GG labi drīz tiks novērtēts un saņems spēcīgas lomas. Šobrīd viņam vienīgā ir Nakts vēl nav galā.