Autors Tēma: Sportosim arī?  (Lasīts 2897 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Sportosim arī?
« : 2015. gada 05. janvāris, 11:02:09 »
Tātad atslodzējamies cītīgi, bet derētu arī dibenus pakustināt, lai pavasarī nav jākrīt ģībonī bikini piemērot. Jau iepriekš esmu apmeklējusi līdzīga principa sporta nodarbības ar treneri un rezultāti bija iepriecinoši, tāpēc domāju atsākt tieši ar šo. Vienai parasti ir nedaudz garlaicīgi un nav arī papildus motivatora, kas sapurina slinkuma dienās, tāpēc meklēju kompāniju sportošanai Rīgas centrā Energie fitnesa studijā.

Ja kādai ir vēlme pievienoties, vai arī pievienot mani savām nodarbēm (+/- VEF rajonā/centrā) - welcome!

Atslēdzies Mangusts

Re: Sportosim arī?
« Atbilde #1 : 2015. gada 05. janvāris, 11:06:38 »
Es vairāk apdomāju pilates vai jogu, bet pieredzes ar fitnesa centriem nekādas.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Minne

« Atbilde #2 : 2015. gada 05. janvāris, 11:15:33 »
Es shtukoju, kaa liiidz baseinam izrauties

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2015. gada 05. janvāris, 11:16:55 »
Man patika Labo sajūtu laboratorijā, bet nu cenas salīdzinoši ir neadekvātas. Veselības Fabrikā atkal nav tā miera un intimitātes - joga notika, ja nemaldos, lielajā zālē. Pilates un kalanētika gan mazajā, nez kā šogad būs salikts. Gribas tomēr bišķi to nošķirtību, ali nav kā stacijas uzgaidāmajā telpā ļaužu pārvietošanās krustu šķērsu :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #4 : 2015. gada 05. janvāris, 11:34:43 »
Lai pavasarī nav jākrīt ģībonī, bikini piemērot, to vajag izdarīt jau tagad, ziemā. Sportošana ir laba lieta, bet kas slēpjas ledusskapī? Vai tur neuzglūn RESNIE produkti? Resnie sieri, majonēzes, mērces, treknie pieni, cūkas gaļas, sviesti un citas "indes". Sporto cik gribi, kamēr viss šitais migrē starp ledusskapi un kuņģi, tikmēr fitness ir galīgi garām.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #5 : 2015. gada 05. janvāris, 11:47:40 »
Ja migrē ar  mēru, nekas nav garām. Pēc svētkiem tikai grūti samazināt dozu.  :rofl:

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #6 : 2015. gada 05. janvāris, 11:54:28 »
Šitais klubs piedāvā 6 un 8 nedēļu programmas, kas iekļauj arī uztura konsultācijas. Cik ļoti tās ievērot, tas jau uz katra paša sirdsapziņas :) Tiesa nezinu vai kaut ko jaunu šajā jomā pastāstīs.

Vienbrīd aktīvi izmantoju šo sadaļu http://www.bbcgoodfood.com/recipes/collection/200-400-calories Tur var pameklēt ir vēl kategorijas pusdienām/vakariņām zem 400kcal. Patīk, ka ir garšīgi, var tiešām labi paēst (ievērojot porciju apjomus), bet nav gluži kā tradicionālas LV ēdienreizes uz 800-1200kcal procijā :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #7 : 2015. gada 22. janvāris, 10:54:29 »
Nu dāmas? pēc 5.februāra ir plāns doties un darīt TO. Neviena toč negrib?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #8 : 2015. gada 22. janvāris, 13:12:03 »
Nu dāmas? pēc 5.februāra ir plāns doties un darīt TO. Neviena toč negrib?

Man jau ir vieta, kur regulāri darīt TO. :) Nemaz 5.februāris nav jāgaida.

ēvele

• Viesi
« Atbilde #9 : 2015. gada 22. janvāris, 16:39:43 »
Kāpēc lai kāds meklētu līdzsportotāju forumā, ne dzīvē...man to nesaprast. vai tad draudzeņu nav?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #10 : 2015. gada 22. janvāris, 16:43:08 »
Un kāpēc gan nē? Man patīk satikt jaunus cilvēkus, iepazīties. Kopīgs mērķis, loks paplašinās..

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #11 : 2015. gada 23. janvāris, 18:22:59 »
Piafa, tas Centrs ir universālveikala Centrs telpās? Mani intresētu pilates vai kas tamlīdzīgs .

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #12 : 2015. gada 23. janvāris, 18:30:18 »
Nee, nav gan. GC nekad neesmu bijusi tajā.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #13 : 2015. gada 23. janvāris, 19:27:18 »
Ir plaans februaara valjinaajuma laikaa sanjemties, bet uz vietas savpilseetaa...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #14 : 2015. gada 03. februāris, 21:12:43 »
Piafa, esi bijusi tajā Energie fitnes? No mājaslapas nevaru saprast, kā notiek pieteikšanās un cik maksā viena nodarbība. Dušas, mantu skapīši, vai kas tāds. Galerija centrs, piemēram, nobiedēja ar tekstu par skapīšu īres iespējām uz mēnesi un, ka skapīšu skaits ierobežots...

Protams, vienmēr paliek iespēja piezvanīt un noskaidrot...