Autors Tēma: Logu firmas? atsauksmes?  (Lasīts 9209 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Logu firmas? atsauksmes?
« : 2015. gada 07. janvāris, 22:27:44 »
Vajadzēs logus. Plastmasniekus panelenei, ne pārāk dārgus. 1nīgā ekstra, ko gribētos - 3stiklu pakete.
Pēc ļoooti ilga pārtraukuma - tās firmas, no kā pirkti agrāk,sen izputējušas.
Saprotu, kapilna pastkaste ar tiem, kas piedāvājas, bet no visas sakrāto reklāmu kaudzītes par visiem sudzibas.lv jau ir "atsauksmes"...
Vai kāds ir pēdējā laikā mainījis? Vai rekomendētu?
 Kāda firma, kāda pieredze, serviss, ieteikumi...?

Atslēdzies Betons

Re: Logu firmas? atsauksmes?
« Atbilde #1 : 2015. gada 08. janvāris, 08:42:42 »
Vai trīsslāņu pakete panelenei nav naudas izšķiešana? Jeb tā panelene ir ļoti labi nosiltināta? Man nav pēdējo astoņu gadu pieredzes ar paketniekiem, nemācēšu neko ieteikt. Bet es liktu parasto paketi ar selektīvo stiklu, manuprāt panelenei tas ir labulabais.

Atslēdzies alex

« Atbilde #2 : 2015. gada 08. janvāris, 11:23:10 »
Cik nu ir dzirdēts, iekš Rīgas ir palikušas kādas dažas firmas, kas pašas taisa logus. Tās ir no dārgā gala. A pārējie pasūta un ved no Polijas vai kaut kā tā.
Attiecīgi- paskaties vai nav lētāk kādā Lietuvā pasūtīt un pašam aizbraukt pakaļ.

Atslēdzies tex

« Atbilde #3 : 2015. gada 08. janvāris, 11:53:33 »
Paldies par ideju kā ietaupīt, bet es gribētu, lai arī atved un uzstāda. Manā sīkbraucamajā tāpat neieies. Braukt pakaļ, vest, meklēt clv, kas nes un kas uzstāda, būtu pārāk liela ķēpa, -neatsvērtu daždesmit eur ietaupījumu.
Būtu ar mieru saprāta robežās samaksāt, lai šādas rūpes uzņemtos kāds cits.
Visādu firmeļu kā sēnes pēc lietus, bet pietiek tik atvērt sudzibas.lv un turpat arī viņas visas ir. Tāpēc jautāju par personīgo pieredzi. Vrb kāds pēdējo dažu gadu laikā ir pasūtījis un bija OK- kā sarunāja, tā arī atveda un uzlika un nekādu lielu problēmu nav, vai tieši otrādi gribētu "silti neieteikt" kādu kantori?

Par trīskāršo vairāk ne tik daudz siltuma dēļ - par paneleni nekādu ilūziju nav - , bet  lasīju, ka labāk izolējot arī skaņu - besī mani mašīnas uz  ielas, saprotu jau saprotu, ka manni putni , bet besī ta tik un tā...

Atslēdzies diddly

« Atbilde #4 : 2015. gada 08. janvāris, 13:00:51 »
 Pievienojos autorei rindā uz ieteikumime,man arī tēma aktuāla,Hruščovkai gan.

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #5 : 2015. gada 08. janvāris, 13:08:16 »
Vajadzēs logus. Plastmasniekus panelenei, ne pārāk dārgus. 1nīgā ekstra, ko gribētos - 3stiklu pakete.
tas neiet kopā lēti un trīsstiklu paketes :D
gribi skaņas izolāciju pieprasi lai tev ieliek vakumpaketi, izolēs skaņu ideāli. J aneko nesaka tad tie liek parasto paketi.

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #6 : 2015. gada 08. janvāris, 13:10:08 »
p.s. es savā mājā nekad nelikšu plastmasas logus......

Atslēdzies Betons

« Atbilde #7 : 2015. gada 08. janvāris, 13:11:11 »

nekad nesaki nekad. dzīve vēl gara.

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #8 : 2015. gada 08. janvāris, 13:13:55 »

eksistē koka logi.......
ja kas mana veselība ir dārgāka par logiem

Atslēdzies Betons

« Atbilde #9 : 2015. gada 08. janvāris, 13:21:18 »

eksistē koka logi.......
ja kas mana veselība ir dārgāka par logiem

Tava veselība ne tuvu netiek klāt tam "koka" logu materiālam, kas paslēpts zem trīsslāņu superķīmiskām lakām un pārklājumiem.

Atslēdzies tex

« Atbilde #10 : 2015. gada 08. janvāris, 14:06:46 »
OK, aizmirstam to 3stiklu paketi. Kurš ir licis kaut 2 stiklu un var pastāstīt pieredzi ar licējkantori, kāpec rekomendētu vai kāpēc nē.

Paldies, brivbrīdī palasīšos, kas ir vakuumpakete .
Skatījos weblapās cenas, tur starpība starp 2 un 3 stiklu bija kkādi nedaudzi desmiti EUR, bet jā, gan jau reāli pasūtot, saskaitīs ne to vien...

Tak nevajag pirkstu ar p*** līdzināt. Te ir runa par PSRS laiku paneleni, nevis koka ekomāju par dažsimtKEUR, ja ne par pāris mio....

Atslēdzies Betons

« Atbilde #11 : 2015. gada 08. janvāris, 14:49:22 »
Man kādreiz bija Montāžnieks-D. Logs o.k., liku gan pats, sorry, nevaru palīdzēt.
Bet iesaku iet savu ceļu - pagūglē firmas, noskati cerīgākās, pārgūglē atsauksmes un sūdzības, aizsūti pretendentiem lūgumus sarēķināt cenas pēc Taviem aiļu izmēriem (ailes izmērīt jau Tu vari un cik veramos logus Tev vajag arī vari pateikt). Tad Tev visi sasūtīs orientējošās tāmes. Izvēlies lētāko un lai veicas.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #12 : 2015. gada 08. janvāris, 15:09:28 »
Man nez kapēc liekas, ka arī bija Montāžnieks. Panelene, lodžija ar durvīm. Tas logs sastāv no 3 daļām, visas 3 veramas. Ciest nevaru  un acīs griež, ja viena puse verama, otra ne un katrai rāmis savādāks. Lai normāli izskatītos, vajadzēja nevis 1:1 padomju logiem , bet drusku izmērus mazajai loga daļai pamainīt, tā toreiz bija ekstra. (pirms 5-7 gadiem). Viss kopā toreiz maksāja ap 400 latiem.

Atslēdzies Alekseis

« Atbilde #13 : 2016. gada 26. decembris, 22:57:30 »
Zinu ka posts ir vecs, bet gribu ieteikt PVC logu firmu logiunvarti.lv
Ļoti kvalitatīvi logi un serviss.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #14 : 2016. gada 27. decembris, 08:23:00 »
Man taisīja Logos-R.
Nebija pilnīgi idioti, saprata, ko dara :D. Lielai daļai apzvanīto otrā vada galā bija blondīnes - ar tādiem principā netaisījos darījumos ielaisties.
Bija atlasīti 4 adekvāti kantori, palikām pie lētākā. Uztaisīja manus vipendronus - abas puses veramas bez stieņa pa vidu [t.s. stulpa profils]. Pa ceļam sajauca izmērus un uztaisīja platumu par garumu... :D Neko, pārtaisīja bez problēmām un kaut kam nopārdeva nepareizos.
Atveda, parādīja, kā jāsaliek. Būtu paši arī ielikuši, bet mēs atteicāmies - personiskie albatrosi. 

Stikla paketes ražo viens uzņēmums - Stiklu Centrs Liepājā. Visi lodzinieki pasūta paketes no viņiem un pietaisa profilus pēc izmēriem.

Man gan ir kocinieki [savi apsvērumi], bet pilnīga taisnība ------, ka tas koks ir tā piesūcināts un apstrādāts, ka ir tikpat dabisks kā silikona blondīne-pīļknābis. Ja klimatu nenodrošina māja, tad koka logi neglābs.
Trīskāršās paketes sūti mierīgi. Starpība cenā nav dramatiska, bet sajūta daudz labāka, nekā divkāršajām. Ja kaut kur svilpos, tad starp logu un sienu. Kad liek logus, kādam jāskatās uz nagiem - nezinu par konkrēto kantori, bet pliku riģipsi uz cauruma es esmu redzējusi gana bieži.

DA BĻADJ!
Nodomāju, ka tex kāds logs jāmaina... Vēl nobrīnījos, ko ta Labvēlis uzziedējis.
Ārā jau nedzēsīšu, ja nu kādam vajag info. Bet spamotājam - pa olām. Ar paketi. Trīskāršo.
Es visu atceros, Ričard...