Man taisīja Logos-R.
Nebija pilnīgi idioti, saprata, ko dara

. Lielai daļai apzvanīto otrā vada galā bija blondīnes - ar tādiem principā netaisījos darījumos ielaisties.
Bija atlasīti 4 adekvāti kantori, palikām pie lētākā. Uztaisīja manus vipendronus - abas puses veramas bez stieņa pa vidu [t.s. stulpa profils]. Pa ceļam sajauca izmērus un uztaisīja platumu par garumu...

Neko, pārtaisīja bez problēmām un kaut kam nopārdeva nepareizos.
Atveda, parādīja, kā jāsaliek. Būtu paši arī ielikuši, bet mēs atteicāmies - personiskie albatrosi.
Stikla paketes ražo viens uzņēmums - Stiklu Centrs Liepājā. Visi lodzinieki pasūta paketes no viņiem un pietaisa profilus pēc izmēriem.
Man gan ir kocinieki [savi apsvērumi], bet pilnīga taisnība ------, ka tas koks ir tā piesūcināts un apstrādāts, ka ir tikpat dabisks kā silikona blondīne-pīļknābis. Ja klimatu nenodrošina māja, tad koka logi neglābs.
Trīskāršās paketes sūti mierīgi. Starpība cenā nav dramatiska, bet sajūta daudz labāka, nekā divkāršajām. Ja kaut kur svilpos, tad starp logu un sienu. Kad liek logus, kādam jāskatās uz nagiem - nezinu par konkrēto kantori, bet pliku riģipsi uz cauruma es esmu redzējusi gana bieži.
DA BĻADJ!
Nodomāju, ka tex kāds logs jāmaina... Vēl nobrīnījos, ko ta Labvēlis uzziedējis.
Ārā jau nedzēsīšu, ja nu kādam vajag info. Bet spamotājam - pa olām. Ar paketi. Trīskāršo.