Autors Tēma: Kulminācijas brīdis  (Lasīts 6704 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Kulminācijas brīdis
« : 2015. gada 10. janvāris, 11:12:57 »
Ilgi apsvēru, kur likt tēmu - šeit vai pie literatūras. :)
Man patīk lasīt grāmatas, turklāt dažādus žanrus. Šoreiz vērojums par romantisko literatūru. Esmu izlasījusi gana daudz dažādu autoru grāmatu - tā ir patīkama izklaide pēc nogurdinošas dienas.
Sižeti mēdz būt dažādi, taču galvenie varoņi kādā brīdī sastopas, uzvirmo kaisle, abi nonāk guļamistabā (parasti), un TAS notiek. Ir autores, kam patīk seksa ainas aprakstīt gari un plaši, citas iekļaujas viena lappusē. Un tagad nonākam  līdz galvenajam - kulminācijas brīdim jeb orgasmam.  :faint:
Teikšu, kā ir - sākumā mani izbrīnīja, bet vēlāk jau atkal pārsteidza, ka galvenie varoņi un varones ar apskaužamu konsekvenci orgasma brīdī atkal un atkal izkliedz sava mīlas objekta vārdu.  :confused: Šis fakts parādās daudzos romānos un vairāku autoru darbos.
Mani mulsina tas, ka brīdī, kas jāizbauda visā pilnībā, ne par ko nedomājot, romāna varonis atceras un ne reizi nesajauc, kā sauc viņa gultas partneri un spēj to pateikt skaļi.  :in-love:
Vai tiešām tā dzīvē notiek? Vai tā kādam/kādai ir gadījies kaut reizi? Vai arī tā ir tikai muļķīga sadomāta klišeja, ko tiražēt romantiku alkstošām sievietēm domātos romānos? 

Atslēdzies Spārka

Re: Kulminācijas brīdis
« Atbilde #1 : 2015. gada 10. janvāris, 11:20:01 »
Par šo noteikti atcerēsies dažādas anekdotes.
Atbildot uz jautājumu, nu nē, kāds tai brīdī vārds, varbūt vēl uzvārdu un personas kodu izkliegt?

Bija kaut kur - Satori laikam - par ikgadējo nomināciju "sliktākā seksa aina literatūrā" :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2015. gada 10. janvāris, 11:38:27 »
Seksa ainu apraksti ir visādi. Iepriekš jau bija citā tēmā minēts kaut kas par raķešu palaišanu. :D
Es varu saprast, ka dažādiem autoriem ir atšķirīga pieeja un interpretācijas, bet šitais numurs ar vārda saukšanu...  :faint:

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2015. gada 10. janvāris, 11:53:18 »
Manā realitātē laikam tā nav gadījies. Bet varbūt kādas ekspresīvākas būtnes var arī sazin ko izkliegt :D

daddy

• Viesi
« Atbilde #4 : 2015. gada 10. janvāris, 12:10:17 »
galvenie varoņi un varones ar apskaužamu konsekvenci orgasma brīdī atkal un atkal izkliedz sava mīlas objekta vārdu.  :confused:
Vai tiešām tā dzīvē notiek? Vai tā kādam/kādai ir gadījies kaut reizi? Vai arī tā ir tikai muļķīga sadomāta klišeja, ko tiražēt romantiku alkstošām sievietēm domātos romānos?

Man nav gadījies un labi vien ir... jo iedomājos, ka tad tam vārdam vajadzētu būt vismaz 4 zilbes garam... citādi ar īsu 1-2 zilbju vārdu tāds coitus interruptus vien sanāk... :D :D

Atslēdzies alex

« Atbilde #5 : 2015. gada 10. janvāris, 12:35:23 »
Manā realitātē laikam tā nav gadījies. Bet varbūt kādas ekspresīvākas būtnes var arī sazin ko izkliegt :D

No pieredzes varu teikt, ka lielākais vairums kliedz neartikulēti. Otrajā vietā ir "jā, jā, labi, vēl". Izretumis gadās rupjākas versijas- "drāz mani kā mauku" utt. Uzvārdu un personas kodu neviena nav atcerējusies, maksimums "jā, mīļais"!  :blushing:

Pats kliedzu reti un neartikulēti.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #6 : 2015. gada 10. janvāris, 12:57:03 »
Njaa, diezgan intiimi..

Taa kaa esmu diezgan skalja, tad priekshspeeles laikaa ir gadiijies arii vaardu izsaukt, bet kulminaacijaa, kaa alex saka, viss ir neartikuleeti..

Kas mani literatuuraa vairaak izbriina - vienlaiciigie orgasmi - un nereti jau pirmajaa reizeee .

Taa meitenes samaacaas pasacinjas ;)

« Atbilde #7 : 2015. gada 10. janvāris, 13:11:40 »
Kādi vēl tur vārdi TĀDĀ brīdī  :fubar:  Ja tā notiek reālajā dzīvē, es teiktu, ka tas ir no tās pašas sērijas kā "Mīļais, griestus mums tomēr vajadzētu nobalsināt" vai "Dārgais, nopirksi man to kažoku?". Vismaz no manis neviens ne ko vairāk par vienkāršu āāāā! nedzirdēs - nebūs nekādu: ak, Jāni/Pēteri vai Das ist fantastisch  :rofl:  Atgādinu, ka runa ir par pašu kulmināciju, nevis procesu ceļā uz to.         
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #8 : 2015. gada 10. janvāris, 13:25:39 »
Es i beigts! Ņirdzu, nevaru neņirgt. Atcerējos vienu, turiet mani!!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Atslēdzies alex

« Atbilde #9 : 2015. gada 10. janvāris, 13:41:05 »
Es i beigts! Ņirdzu, nevaru neņirgt. Atcerējos vienu, turiet mani!!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Jaaa, jaaa! Špriczen, špriczen! :D :D :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #10 : 2015. gada 10. janvāris, 13:44:52 »

Taa jau dzheki breec  :laugh:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #11 : 2015. gada 10. janvāris, 13:56:19 »
Jā, turpini enerģiskāk šīs brīnišķīgās frikcijas  :d

Atslēdzies Betons

« Atbilde #12 : 2015. gada 10. janvāris, 14:16:15 »
Sviests kaut kāds jums te panesas, bet ņirdzīgi. Man nav gadījies nedz tādas grāmatas lasīt, nedz arī vārdu kliegt. Iedomājos, ka jāizkliedz teiksim Irmgarde vai Broņislava, psc, tur vispirms pie logopēda jātrenējas.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #13 : 2015. gada 10. janvāris, 14:27:58 »
Dzhekiem vispaar praktiskaak ar Minku vai Zakji aprobezhoties

Atslēdzies alex

« Atbilde #14 : 2015. gada 10. janvāris, 14:30:04 »

Taa jau dzheki breec  :laugh:

Man ar džekiem nav pieredzes un līdz ar to nav viedokļa :D