Autors Tēma: Kulminācijas brīdis  (Lasīts 6689 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Kulminācijas brīdis
« Atbilde #45 : 2015. gada 10. janvāris, 20:39:23 »
Pļok pļok reizēm mani tik ļoti spēj ujautrināt, ka viss var beigties tikai ar manu smieklu lēkmi :D

No pļok pļok vispār var krampjus dabūt vairākos locekļos vienlaicīgi...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #46 : 2015. gada 10. janvāris, 20:41:31 »
Krampjiem masāžas palīdzot. Tā, ka locekļus var glābt :D

Atslēdzies Mao

« Atbilde #47 : 2015. gada 10. janvāris, 20:47:14 »
Tas sekss vispār ir viena rēcīga padarīšana. It īpaši ņemšanās ap to...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #48 : 2015. gada 10. janvāris, 20:50:25 »
Daļēji :)

ēvele

• Viesi
« Atbilde #49 : 2015. gada 10. janvāris, 20:52:20 »
ja no malas paskatās un bez mūzikas, tad rēcīga gan :D
Ja dara pats, tad nopietna lieta.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #50 : 2015. gada 10. janvāris, 20:58:40 »
.... un ja akal tas pļek pļek sākas? Trešo reizi? Jūs tā cenšaties, lai viņš nesākas, a šis, ķems tāds, ņem un akal sākas!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #51 : 2015. gada 10. janvāris, 21:07:09 »
Iedomājoties vien rēka rauj:D nekādas līdzība ar grāmatām vai Pilčeres filmām, kur viss tik skaisti kamīnam degot, lietum plakšķinot, svecēm degot...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #52 : 2015. gada 10. janvāris, 21:11:08 »
Iedomājoties vien rēka rauj:D nekādas līdzība ar grāmatām vai Pilčeres filmām, kur viss tik skaisti kamīnam degot, lietum plakšķinot, svecēm degot...

Vienreiz bij tik karsts, ka sprukām āra viens no otra sagrābieniem. Tikko tiec klāt, tā šamā špļopts un aizslīd pa palagiem - un viss no jauna. Beigās nolēmām - da nu nafig viņu...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #53 : 2015. gada 10. janvāris, 21:15:20 »
Labāk būtu ēdis! :D

Atslēdzies Mao

« Atbilde #54 : 2015. gada 10. janvāris, 21:17:16 »
Jap, nokapām lejā ēst un dzert,i. Un gaidīt nakti...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #55 : 2015. gada 10. janvāris, 21:20:13 »
Ja nakts un kaimiņi pasīvi, tad tādos apstākļos labāk ārā, svaigā gaisā.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #56 : 2015. gada 10. janvāris, 21:22:59 »
Ods bij mūs izskaitļojis.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #57 : 2015. gada 10. janvāris, 21:31:27 »
Labi - vel viens stāsts.
Bij viena, kas O tuvojoties saka spalgi komentēt, ta uz 1 000 000 decibeliem:" Vai man dieniņ, vai man dieniņ, vai man dieniņ!!!" Un tad: "Vīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīī", un tad akal: "Vai man dieniņ, vai man dieniņ, vai man dieniņ!!!!!!!!!!". un tad akal: "VĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪ". Nu kā plate sabojāta. No rītiem šās kaimiņi baltu aci skatās, man neērti. Vienreiz es šai ar ķetnu muti aizbāzu, nu kauns tak pa visu ģīmi. Šī palika nikna kā vells un nešpetni ņēma rāties, ka es šai traucēju enerģiju laist ārā. Nu lab, vairs netraucēšu. Paiet laiks - lidojam uz siltajām zemēm. Lidojam, lidojam - šī saka: "Davai?"....... . Un man uzreiz visu kaimiņu ģīmji kā pasažieri acu priekšā un ausīs pa visu lidmašīnu - Vīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīī!!!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #58 : 2015. gada 11. janvāris, 10:59:12 »
Labi - vel viens stāsts.
Bij viena, kas O tuvojoties saka spalgi komentēt, ta uz 1 000 000 decibeliem:" Vai man dieniņ, vai man dieniņ, vai man dieniņ!!!" Un tad: "Vīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīī", un tad akal: "Vai man dieniņ, vai man dieniņ, vai man dieniņ!!!!!!!!!!". un tad akal: "VĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪ". Nu kā plate sabojāta. No rītiem šās kaimiņi baltu aci skatās, man neērti. Vienreiz es šai ar ķetnu muti aizbāzu, nu kauns tak pa visu ģīmi. Šī palika nikna kā vells un nešpetni ņēma rāties, ka es šai traucēju enerģiju laist ārā. Nu lab, vairs netraucēšu. Paiet laiks - lidojam uz siltajām zemēm. Lidojam, lidojam - šī saka: "Davai?"....... . Un man uzreiz visu kaimiņu ģīmji kā pasažieri acu priekšā un ausīs pa visu lidmašīnu - Vīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīī!!!

Jūs ko - lidmašīnā TO darījāt??!!

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #59 : 2015. gada 11. janvāris, 11:49:29 »
Labi - vel viens stāsts.

Tikko gribēju teikt, ka nesaprotu, kas vispār tur var traucēt, ja jau process aizgājis...bet jā, šitā toč var impotenci uz nervu pamata saķert :rofl:
Man viens draugs stāstīja: lieta notika kaut kādos laukos un bija riktīga tautumeita trāpījusies, kas procesu pavadīja ar tekstu: "Pis mani, pis mani!" Kā viņa šito izkliedz, tā viņam nāk smiekli un viss jāsāk no gala... Beigās paprasījis, vai nevar citu tekstu uzlikt :rofl:
Vot, jāturas pie neartikulētām skaņām, tak jau drošāk.