Autors Tēma: Smieklīgi gadījumi no dzīves  (Lasīts 41860 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Smieklīgi gadījumi no dzīves
« Atbilde #15 : 2015. gada 11. janvāris, 12:39:33 »
Braši piebrauc puņķutapa ar melnu Volgu pie Rumbulas tirga džinsus pirkt. Līdz beibe, viss kā pieklājas - nu liels cilvēks ieradies. Bladāc aizcērt lainera durvis ciet un, ak vai - atslēga aizdedzē. Netālu rūc cita Volga. Šis iet kļaņcīt atslēgu. Otrais kaut kāds mellais - ne bū ne bē nevienā valodā, nedod! Lūk ķīviņš pie tirga - viens uz zīmēm rāda, ka dojoš savas mašīnas atslēgas, vo tje krest - atdošu!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #16 : 2015. gada 11. janvāris, 12:46:08 »
Iz 90to gadu preses:
Viss notiek vienā no Ķengurraga divpadsmitstāvenēm. Vecais, sakrāmē koferi, iedo sievai buču un aizbrauc komandējumā. Nu kā, aizbrauc? Uz blakus divpadsmidsmitstāveni. Nu ta viņš tur komandierējās, komandierējās kāmēr komandierēšanās partnere sāk plīties virsū - ieskrūvē lampiņ, salabo krāniņ, pieskrūvē āķīt, iznes miskastīt. Nu un galīgi izčakarē biedram smadzeni. Šams to miskasti iznes ar un ar tukšu spaini, čībās un halātā aptgriežas mājās.
No komandējuma.

Atslēdzies reno

« Atbilde #17 : 2015. gada 11. janvāris, 13:44:41 »
arī par mašīnām, stāsts no deficītīgajiem padomjlaikiem
Kolēģim jāiet tehapskate, bet žigulim ne ta stikliņš, ne ta lampiņa trūkst. Otrs saka, lai noskrūvē no viņa mašīnas. Tā arī tiek izdarīts. Kad grib atdot aizņemto detaļu, izrādās, ka noņemtas no svešas mašīnas -centrā pie cienījamas darbavietas, gaišā dienas laikā

Atslēdzies reno

« Atbilde #18 : 2015. gada 11. janvāris, 13:47:47 »
Par modrajiem kaimiņiem -izsaucu policiju uz kaimiņu neapdzīvoto vasarnīcu, kur agrā (ļoti agrā) pavasarī pēkšņi iedegas gaisma, un pēc minūtes nodziest. Poliči atbrauc, ar baigiem lukturiem apstaigā māju, aizbrauc. Otrā rītā skatos  -saimniece-vecumvecs tantuks uz šķūnīti pēc malkas iet.

Labi, ka trieku naktī nedabūja. Bet es poličus godīgi brīdināju, ka tas ir tikai ļoti dīvaini un aizdomīgi

Atslēdzies Mao

« Atbilde #19 : 2015. gada 11. janvāris, 13:54:07 »
Vienu rītu atnāku uz darbu, pazudusi kaste ar preci X. Nu es izsaucu apsardzes bosu, šis apzvana savējos. Tie, kas naktī strādājuši neko nezin. Bet tie, kas brīvajā laikā blakus objektā piehaltūrē, stāsta - Jā, naktī atnācis viens no mūsu nakts maiņas un visiem otrā objektā dalījis, tipa no labas sirds, visādas mantas, kas sakrīt ar X preces aprakstu. Nu lab, nav smieklīgi.

Atslēdzies reno

« Atbilde #20 : 2015. gada 11. janvāris, 15:00:16 »
sensenos laikos Carnikavā bija pirts. Mēs ar māsu braucām pakaļ aizrunātajam kucēnam, adrese " mājā pie pirts". Pa ceļam prasam vienai sievietei Vai mēs pareizi ejam uz pirti? Vīņa, ar tādu izbrīnītu skatienu -jā, bet šodien ir vīriešu diena

Atslēdzies Broms

« Atbilde #21 : 2015. gada 11. janvāris, 15:10:21 »
90-tajos Siguldā bija veikals "Vita", kur varēja pasūtīt šmigu ar piegādi.
Zvanu, atbild vīrieša balss.
-Labvakar. Vai Vita?
- ..pēc pailgas pauzes un ar mulsumu balsī:Nēee, Andris..

Atslēdzies true detective

« Atbilde #22 : 2015. gada 11. janvāris, 15:49:36 »
man paziņa stāstīja pirms pāris gadiem, Helsinkos ir maizes rindas, nezinu gan vai vēl pastāv, bet kādreiz bija, nu lūk paziņa ar vāju somu valodu stāv rindā, pienāk pie letes, kur var izvēlēties kādu maizi un ko nu viņi šoreiz bezmaksas dala. tad nu šī  saka, man lūdzu "pullo" ( somiski pudele) , viņai atbild, pudeles mums šoreiz nav, bet pulla ( bulciņa) gan atradīsies.  ņemot vērā, ka tur arī pudeles kontingents apgrozās tai rindā, šī gandrīz no kauna zemē ielīda.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies reno

« Atbilde #23 : 2015. gada 11. janvāris, 16:33:09 »
meita pēc 8. klases brauc klases ekskursijā uz Pēterburgu (mācību stundas Krievijas kultūrvēsture  ietvaros) Dzīvo sarunātās telpās bērnudārzā un paši gatavo un iepērkas (veikals arī mācību nolūkos) Jāpērk 6 paciņas "tvorog", bērns pēdējā brīdī vārdu aizmirst un pērk 6 paciņas "maslo", par spīti pārdevējas izbrīnam

ēvele

• Viesi
« Atbilde #24 : 2015. gada 11. janvāris, 16:48:20 »
Atkal iz jaunības.

Pēc labas palīksmošanas uz puiša rēķina, braucam pie viņa uz māju, vēl palīksmojam...Pienāk vakars un oēc puiša izturēšanās saprotu, ka tagad man jāatmaksā... graudā. Bet negribas. Saku, ka vajag pirms tam pačurāt un vienkārši aizeju prom. Ārā tumsa, pat nezinu, kurā Rīgas galā esmu. Ilgs laiks pagāja, kamēr tiku mājās, daudz jau cilvēku nebija, kam paprasīt, kur esmu un, ja bija, tad tādi, kam prasīt bail :D

ēvele

• Viesi
« Atbilde #25 : 2015. gada 11. janvāris, 17:04:56 »
Atakal jāpiebilst, ka stāsts no jaunības.

Tusējām, biju jau labi sareibusi. Aizgāju uz tualeti, izdarīju, kas jādara, bet saprotu, ka vēl jāpasēž un jāapdomā dzīve. Nesēdēs jau uz poda, apsēdos uz vannas malas, bet vannā, kā jau padomju laikos ierasts, samērkta veļa. Es kā sēdos, tā iesēdos tajā pilnajā aukstā ūdens+veļas+pilvera vannā! Un augša netieku, jo apreibusi. bija jašauc palīgā pudelesbrāļi, kas mani izvilka!

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #26 : 2015. gada 11. janvāris, 17:08:35 »
Nu, eevele, tu dajosh jauniibaa.

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #27 : 2015. gada 11. janvāris, 17:14:41 »
Reiz, tūdaļ postpadomijā iegāju veikalā pēc 10 kūkām! Prasu 10 eklērus un aizdomājos... attapos, kad man nosauca nenormālu naudu - iesvērti 10! jūras asari!!! Kā to var pārklausīties?
Sarkdama un mulsdama stomīju, ka to nevaru atļauties :D
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

ēvele

• Viesi
« Atbilde #28 : 2015. gada 11. janvāris, 17:16:41 »
Labi, ka jaunībā, ne tagad :)
Vēl no jaunības.

Bija man draugs, kas strādāja par vilciena pavadoni Rīga - Ļeņingrada un reizēm varēja ar viņu uz turieni par brīvu aizbraukt. Reiz sadomāju braukt un prasīju, ko mēs darīsim Ļeņingradā, kamēr brīvs un vilciens stāv. Viņš man sastāstīja, ka iesim uz ļoti smalku krogu, kur būs kabarē utml. Es aizņēmos no draudzenes glaunas drēbes šim īpašajam gadījumam. Labi, esam jau pilsētā un iesim uz to krogu. Aizejam, bet tur - prasts alus pagrabs. Un es tik smalka dāma! Nu, neko, dzērām ar kaut kādiem večierm alu no milzīgiem kausiem un pīpējām prastas cigaretes. Bija jau jautri, bet izskatījos es tur smieklīgi :D
Atceros, krogu sauca "Dubok."

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #29 : 2015. gada 11. janvāris, 17:32:26 »
Toties biji zvaigzne pa visu krogu, droshi vien tevi veel ilgi tur atcereejaas.