Autors Tēma: Smieklīgi gadījumi no dzīves  (Lasīts 41880 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

ēvele

• Viesi
Re: KONKURSS: Smieklīgi gadījumi no dzīves
« Atbilde #150 : 2015. gada 27. janvāris, 21:03:37 »
Bija tāds jocīgs dzejolis ar skaitīšanu un tur bija rindiņa - pulksten četri - nokauj vepri. Es prasu, vai kāds zina, kas ir vepris. Viens puika atbild - vepris ir tas, kas dzer alu!

Lāčplēša diena. Prasu, kurš zina, kas ir Lāčplēsis. Meitene atbild - tas ir alus, es zinu, mans tētis to dzer.

Prasu, kas ir dzintars. Atbilde - dzintars ir siers.

Bērniem stāsta, kā sauc viņu vecākus. Mamma ir Ilze, bet tēti sauc mincis.

Stāsts par vecvecākiem- ome strādā skolā, bet opis nekur nestrādā, jo viņš ir miris.

[/size]

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #151 : 2015. gada 28. janvāris, 09:16:28 »
Gadījums nav no manas dzīves. :)

Tātad - darba intervija. Intervējamā personu ir students, kas ir pieteicies uz vakanci citas valsts uzņēmumā. Nav būtiski, kurā valstī atrodas students un kurā intervētājs no uzņēmuma, bet fakts ir tāds, ka valstis ir dažādas un intervija notiek skaipā. Tiktāl viss ir kārtībā - intervētājs uzdod jautājumus, students atbild. Pēkšņi studentam aiz muguras atskan zvans pie durvīm, viņš atvainojas intervētājam, pieceļas un dodas atvērt durvis, skaips paliek ieslēgts un videokamera arī. Un tad intervētājs var redzēt, ka jauneklis uz interviju ir zolīdi saģērbies tikai virs jostasvietas, tālāk uz leju bija tikai apenes. :)
Par to, vai students toreiz dabūja darbu, vēsture klusē.

Atslēdzies imho

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #153 : 2015. gada 28. janvāris, 16:00:01 »
Vismaz ES sapratu, ka zem šīs tēmas mēs izstāstām  patiesus komiskus atgadījumus no SAVAS dzīves, nevis anekdotes, citu pieredzēto vai internetā lasīto vai redzēto. Bet vrb es kļūdos ?  :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #154 : 2015. gada 28. janvāris, 16:11:16 »
Vismaz ES sapratu, ka zem šīs tēmas mēs izstāstām  patiesus komiskus atgadījumus no SAVAS dzīves, nevis anekdotes, citu pieredzēto vai internetā lasīto vai redzēto. Bet vrb es kļūdos ?  :)

Es ar Luīzes vietā nestāstītu, ka darba intervijā stringos tērptos vaigus atrādīju :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #155 : 2015. gada 28. janvāris, 16:43:11 »

Un ko tad, ja tie smieklīgie gadījumi notiek ar tuviem, pazīstamiem cilvēkiem vai arī, ja ir dzirdēts no kāda?
Darba intervijas nav nekas unikāls, IMHO ielikto linku apskatījos, iepriekš nebiju redzējusi.

Man ir interesanti palasīt VISUS aprakstītos gadījumus. 
Lai administrācija lemj, ko te var un ko nevar publicēt.

Atslēdzies tex

« Atbilde #156 : 2015. gada 28. janvāris, 16:46:18 »
Nu tā tak klasika, no mājām strādājot, videokonferencei saģērbt tikai augšdaļu. Arî balss konferencès dažam labam no mājām fonā iebļaujas bērns u.tml.

Atslēdzies tex

« Atbilde #157 : 2015. gada 28. janvāris, 16:54:50 »
Ar atcerējos FAILu.
Ar kolēģiem pļāpājam pie pusdienām tāpat par visu ko un neko kā parasti. Nu es arī uzjautāju, vai kāds nezina, kur trusenes nopirkt. Sākumā klusums, tad kāds maita ieķikinās... Ex ar lauksaimniecību noņēmās, paroģistijs trušu tēviņš sēdēja viens pats un nogribējies, negāja viņiem sākumā ar mātītēm, - normāls jautājums. Vairākiem kolēģiem/ēm pašiem vai tuvos rados zemnieku saimniecības... Ko tad neviens neņirdz, kad jautā, kur virtuves iekārtu pasūtīja, piemēram...
A tie padomāja, ka man ķibele ar apenēm, ka steidzami vajag jaunas :@

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #158 : 2015. gada 29. janvāris, 09:27:20 »
Nu tā tak klasika, no mājām strādājot, videokonferencei saģērbt tikai augšdaļu. Arî balss konferencès dažam labam no mājām fonā iebļaujas bērns u.tml.

Oi, ir bijis tā, ka zvanu cilvēkam par oficiālu tēmu, bet viņam fonā trokšņo bērni, no kā var saprast, ka viņš ir mājās un vēl atstāts viens ar maziem bērniem. Bet uz manu zvanu atbildēja un centās arī biznesu bīdīt. :)

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #159 : 2015. gada 03. februāris, 09:26:47 »
Puika(6 gadi) ir safanojies par Haskijiem, divi suņi mums mājās jau ir, vakar runāju par to, ka kucēnu nav nemaz tik viebnkārši audzināt uut.
Puika saka, ka ņemšot tādu, aks istabā nečurā.
Saku, ka tādu nav, visi čurā istabā, kamēr iemācās prasīties ārā.
Viņš, paliek tāds domīgs un prasa, bet kurš tad tās čuras vāks.
Saku, tas , kurš grib kucēnu ņemt, tas arī vāc.  Puika padomā un saka:
"Nē, es neko čurainu nevākšu, es labāk pagaidīšu kamēr man būs sieva"
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #160 : 2015. gada 03. februāris, 14:28:47 »
Māsīca strādāja veikalā, vēl tālajos padlaikos. Atbrauc no sanepidstacijas pārbaude , dabīgi , sarunvaloda krievu. Pārbauda , viss ok , tad jautā - u vas uborščica jestj ? Apkopēja, ne visai labi pārvaldot krievu valodu, bet ļoti gribēdama piedalīties sarunā , nez kāpēc iedomājusies , ka uborščica ir atkritumu kaste , braši raportē - jestj jestj , tam , za sarajem. Māsīca , kājas krustā turot , informē tantuku , par ko īsti ir runa. Tantuks ar atvainojošu smiekliņu krievu kundzītēm paskaidro - oi , ja ņe pomņju što vi skazaļi !gribēja paskaidrot , ka nesaprata , māsīca vairs parunāt nevarēja , bet sanepidstacijas dāmas nosprieda , tantukam ar galvu nav lāgā.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #161 : 2015. gada 03. februāris, 14:30:40 »
no šīs sērijas, kolēģe latviete piedāvā krievietei - Ņura, tebe ušivešalki ne nužni?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #162 : 2015. gada 03. februāris, 14:37:02 »
no šīs sērijas, kolēģe latviete piedāvā krievietei - Ņura, tebe ušivešalki ne nužni?

kaaas? :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #163 : 2015. gada 03. februāris, 14:38:12 »
Es ar aizdomājos, kas ir uševešalki, bet - bāc, tas IR smieklīgi :D

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #164 : 2015. gada 03. februāris, 14:54:17 »
nū , auskari , vai ? :rofl: