Autors Tēma: Smieklīgi gadījumi no dzīves  (Lasīts 41926 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Re: KONKURSS: Smieklīgi gadījumi no dzīves
« Atbilde #165 : 2015. gada 03. februāris, 14:58:46 »
nū , auskari , vai ? :rofl:
aha, bet TIK smieklīgi bija dzirdēt :)

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #166 : 2015. gada 03. februāris, 15:07:06 »
es vienam krievam mēģināju iestāstīt , ka man bail no krupjiem , bet ātrumā nevarēju to žabu atcerēties , izlīdzējos ar ļjaguškin papa , cerībā , ka zooloģijā šams neko nejēgs.

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #167 : 2015. gada 03. februāris, 15:13:30 »
no šīs sērijas, kolēģe latviete piedāvā krievietei - Ņura, tebe ušivešalki ne nužni?

Pazīstams puisis, stāstīja, skolas laikā bija ja'dežurē virtuvē, šis tur sēžot imitējot kartupeļu mizošanu, virtuves strādniece ienākusi un teikusi "Nu ko tu sēdi tā kā tāds penis ?" ( no krievu valodas Ну, что ты сидишь как пень? )
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #168 : 2015. gada 03. februāris, 16:17:37 »
reiz mana Otra Puse , turpmāk tekstā op , izdomāja , ka vajag iegādāties gāzes pistoli , nu tur var kādu raķeti izšaut , kādu blīkšķi uztaisīt un tā. Aizbraucam uz tuvējo pilsētiņu , es , kā parasti , visu samenedžējusi , kas , kur un kā jānokārto , pie vienas braukšanas.  Aizbraucam pēcpusdienā , ieroču veikalā notiek izvēle , tiek apspriesti katra modeļa plusi un mīnusi , man jau viss apnicis , beidzot saku , lai taču ņem vienu un miers , diez līdz cikiem banka strādā , ka nenokavējam ! Smieklīga bija pārdevēja seja , op teica , ka jau gaidījis , ka viņš tūlīt nospiedīs trauksmes pogu !

Atslēdzies tex

« Atbilde #169 : 2015. gada 03. februāris, 17:54:23 »
Puika(6 gadi) ir safanojies par Haskijiem, divi suņi mums mājās jau ir, vakar runāju par to, ka kucēnu nav nemaz tik viebnkārši audzināt uut.
Puika saka, ka ņemšot tādu, aks istabā nečurā.
Saku, ka tādu nav, visi čurā istabā, kamēr iemācās prasīties ārā.
Viņš, paliek tāds domīgs un prasa, bet kurš tad tās čuras vāks.
Saku, tas , kurš grib kucēnu ņemt, tas arī vāc.  Puika padomā un saka:
"Nē, es neko čurainu nevākšu, es labāk pagaidīšu kamēr man būs sieva"
Te jau jāraud nevis jāsmejas... No kurienes jaunskungam radies iespaids, ka sieva ir bezalgas apkopēja?

Atslēdzies Betons

« Atbilde #170 : 2015. gada 03. februāris, 18:26:35 »
Puika(6 gadi) ir safanojies par Haskijiem, divi suņi mums mājās jau ir, vakar runāju par to, ka kucēnu nav nemaz tik viebnkārši audzināt uut.
Puika saka, ka ņemšot tādu, aks istabā nečurā.
Saku, ka tādu nav, visi čurā istabā, kamēr iemācās prasīties ārā.
Viņš, paliek tāds domīgs un prasa, bet kurš tad tās čuras vāks.
Saku, tas , kurš grib kucēnu ņemt, tas arī vāc.  Puika padomā un saka:
"Nē, es neko čurainu nevākšu, es labāk pagaidīšu kamēr man būs sieva"
Te jau jāraud nevis jāsmejas... No kurienes jaunskungam radies iespaids, ka sieva ir bezalgas apkopēja?
Nu ģimenes, no ģimenes :P

Atslēdzies harisa

« Atbilde #171 : 2015. gada 03. februāris, 19:45:04 »
Поздней ночью возвращается домой мужчина. В подворотне его встречает бандит с ножом: — Деньги отдавай. — Нет денег. — Тогда дай закурить.
— Не курю.
Бандит прыгает мужчине на спину и произносит:
— Ну, хотя бы до угла довези!
šo joku pārtulkoju un pastāstu savai 10 -gadīgajai meitai, kura pēdējā laikā aizrāvusies ar jaunvārdu izgudrošanu. Viņa nopietnībā spriež, cik slikti , ka cilvēkam nav naudas, bet labi , ka viņs nepīpē.
Un piebilst, ka es vienīgā ģimenē pīpējot. Es esot "pīpele"
Aizgāju uz virtuvi klusībā smieties.
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 03. februāris, 20:24:26 no Pluto »

Atslēdzies Camma

« Atbilde #172 : 2015. gada 03. februāris, 20:10:10 »
Studentijā taisīju zinātni un vajadzēja braukt līdzi donoru mašīnai specifiskus cilvēkus meklēt un no viņiem asins paraudziņus izlūgties. Braucieni bija tālie un mājās jau komanda gaidīja, jo paraugus bij jāapstrādā tajā pašā dienā, darbs bieži ievilkās līdz vēlai naktij. Vienā reizē negadijās neviens piemērots brīvprātīgais un zvanīju uz "bāzi", lai pateiktu, ka cilvēki brīvi un var doties mājās. Saruna vārds vārdā šāda:
-"Čau, Zane!"
-"Jāā (nedroši)"
-"Zane?"
-"Nu, jāā..."
-"Varu iepriecināt - šodien asiņu nebūs!"
Pēc pēdējā teikuma jūtu, ka Zane laižas ģībienā - biju piezvanījusi uz banku....
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #173 : 2015. gada 03. februāris, 20:23:04 »
Man ir diezgan izplatīts uzvārds. Tāds pats kā vīra kungam. Reiz zvanu vīram uz darbu un man par brīnumu klausuli paceļ dāmīte (tur nestrādāja neviena sievišķīgā būtne). Prasu, lai palūdz Kungu X pie telefona. Uz to dāmīte tādā neatkārtojamā intonācijā (tipa - ko gan tu, drostaliņ, iedomājies?) atbild, ka Kungs X taču ir aizņemts! Nu jedritvai kociņ! Ar ko tad šis kungs tāāā varētu būt aizņemts, ja sarunāts, ka šams mežonēnus no dārziņa savāks vienu reizi pa visiem gadiem? Nu es ... nu paga tu man,,,, es jūs visus tūlīt... A nuka sauc Kungu X pie telefona! Uz ko damsis apjukušā balsī atbild, ka nu nevar pasaukt Kungu X pie telefona, jo šams pašlaik MK sēdi vada....
Visus sakost!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #174 : 2015. gada 03. februāris, 21:01:04 »
ak ta Bērziņa... :)

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #175 : 2015. gada 03. februāris, 21:03:05 »
Nu ja, berjozkinam jau arii sieva medikjis..

Atslēdzies Mango

« Atbilde #176 : 2015. gada 03. februāris, 21:06:29 »
MK sēdi vai tad Bērziņš vada? Tad jau Šķēle, Kiki, tu??? :D

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #177 : 2015. gada 03. februāris, 21:07:32 »
Tad jaajutaa, kuraa gadaa tas bija.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #178 : 2015. gada 03. februāris, 21:10:01 »
Mans otrpusis nekad nav valdībā bijis... Tik iestāde Vecrīgas rajonā atradās.. :) Nu i nokļūdījos cipariņā..
Visus sakost!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #179 : 2015. gada 03. februāris, 21:18:11 »
Saistībā ar Bērziņu man ar viens nedaudz smieklīgs gadījums - biju ielūgta uz Latvijas tēla klipa prezentāciju, nu to, kur Prāta Vētras dziesma welcome to Latvia... Ierados, gaidu notikumu, tauta ar vīniņu tusē... viens vīrietis takā pazīstams likās, pļāpādama pametu ar galvu, sak, labsvakars... Šis tādu ciešu skatienu, kā mēģinādams atcerēties, kas es tāda, ar pamāj... Tikai vēlāk kautkad sapratu, ups,,tas nebija tas, kuru domāju, bet tolaik premjers, Bērziņš... :)

bet no tā klipa acis slapjas bija visiem...