Autors Tēma: gelish  (Lasīts 4817 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

gelish
« : 2015. gada 12. janvāris, 14:04:44 »
varat nosaukt kādu labu, pašas pārbaudītu salonu rīgas centrā, kur par jēdzīgām naudām gelish manikīru var uztaisīt?
būtu labi, ja meistare strādātu veikli, hronisks laika trūkums laikam neļaus iet pie tām, kas dara to rūpīgi un traki ilgi. :)
psihiski slimi cilvēki nesaprot humoru un sarkasmu. kopš es to zinu, mani māc bažas par dažiem cilvēkiem...

Atslēdzies Mango

Re: gelish
« Atbilde #1 : 2015. gada 12. janvāris, 14:19:14 »
Fleur. Raiņa bulv. 2.
Cenu nezinu.
Kā sauc arī nezinu, vari teikt tumšiem matiem, melnām brillēm. :))))
Es tā parasti saku. :D

Zibenīgi taisa, bet akurāti arī!

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2015. gada 12. janvāris, 14:35:39 »
gelišam jau nu labāk ar laiku nesteigt. Ja tik hroniski, ka minikīram pietrūkst lieka pusstunda, tad ...

« Atbilde #3 : 2015. gada 12. janvāris, 14:50:09 »
nu, pusstunda jau atrastos, bet ir tādas meistares, kas vnk lēnīgi kustas un tas man sit pa nerviem. :D
psihiski slimi cilvēki nesaprot humoru un sarkasmu. kopš es to zinu, mani māc bažas par dažiem cilvēkiem...

ēvele

• Viesi
« Atbilde #4 : 2015. gada 12. janvāris, 15:59:12 »
Piedod, ka neko neieteikšu, jo braucu taisīt nagus uz savu dzimto pilsētu, bet Tu nepateici, ko Tu uzskati par ilgi? Man taisa 1 stundu(14eiro), tas ir ļoti ātri, jo ir dzirdēts 2,5 stundas.
Man arī nepatīk, ka čammājas, reizēm frizieri mazgā un masē matus un galvu pusstundu, ak jē!

« Atbilde #5 : 2015. gada 12. janvāris, 16:17:48 »
esmu ar mieru ziedot 1.5h stundas. ilgāk jau man liekas, ka ir ķēckāšanās, jo man gēla nagus savā laikā taisīja 2-2.5h, ja nemaldos...

« Atbilde #6 : 2015. gada 12. janvāris, 16:47:05 »
Ir jau šķirba starp riktīgajiem gēla nagiem un Gelish parklājumu. Gelish parasti ilgāk par stundu netaisa ar visu manikīru. Un Fleur ir ļoti labas meistares, es gan atceros, ka manējā bija blondīne, bet arī bija ātri un kvalitatīvi. 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies reno

« Atbilde #7 : 2015. gada 12. janvāris, 17:23:57 »
tā tak tāaada bauda, es ļautu galvu masēt kaut stundu, Bet ilgāk par kaut k''adām nieka 10-15 min nedarās

Atslēdzies dille

« Atbilde #8 : 2015. gada 12. janvāris, 23:41:50 »
Tagad daudzviet ir jauna veida lampas, kur pirksti jātur iekšā tikai 10 sekundes, lai laka sacietētu.
Pašalik gelish pasākums ir laika ziņā īsāks kā pārklāšana un žāvēšana ar parasto laku.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #9 : 2015. gada 13. janvāris, 09:35:40 »
Ir tāda meitene. Viņa strādā Lauksaimniecības ministrijā un salonā Martas ielā. Bet diezgan pilns pieraksts. Es šodien vot iešu. Telefonu jau laikam tā nevar forumā likt?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #10 : 2015. gada 13. janvāris, 09:38:02 »
Ja tas viņai darba telefons un viņa neiebilst - kādēļ nē? Jo gan salonā, gan ministrijā gan jau, ka ir spējīga kvīti/čeku izsniegt...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #11 : 2015. gada 13. janvāris, 09:53:46 »
Vot nezinu par tām kvītīm, neesmu nekad prasījusi. Salonā laikam administratore ved uzskaiti. Labi, te ir numurs: Iveta, 29124449. Man ļoti patīk kā viņa taisa. Ātri, akurāti un nekad nav bijis sāpīgi.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #12 : 2015. gada 13. janvāris, 15:40:33 »
aaa, kas laku uzklajot ir sāpīgs???

es neko par teemu nevaru teikt, jo klaaju pati majās..un jaa esmu izlaidusies ..arī paliek slinkums 1h kraameties ar nagiem... stipri atraak gan to nav iespejams izveikt..tomeer vismaz 4as kaartas 10 pirkstiem :) bet + tas, ka varu to dariit nakts viduu un kad vien gribu ..
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #13 : 2015. gada 13. janvāris, 20:12:28 »
No lakas nekas :) bet vienreiz man trāpījās tāda veca sadiste, process bija reāli sāpīgs (es vispār pacietīga esmu), un nedēļu pirksti ap nagu gultnēm bija iekaisuši un sāpīgi. Nekad vairs!
Tagad sēžu un priecājos par smukiem nadziņiem :) Rīt jālido prom; gelish ir ideāls brīžos, kad nav laika un intereses sekot nagiem līdzi, bet ir pieklājīgi jāizskatās.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #14 : 2015. gada 13. janvāris, 20:27:35 »
2.5 gadus regulāri klāju geliš pie fantastiskas meistares ... Tad uztaisīju pārtraukumu un konstatēju, ka atveseļošana prasīja 2 - 3 mēnešus .. Šobrīd vismaz 2 gadi bez geliša ... un it kā vajadzētu tomēr nolakot, bet kad iedomājos, kā pēc tam jāatveseļo ... :(