Autors Tēma: gelish  (Lasīts 4819 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Re: gelish
« Atbilde #30 : 2015. gada 16. janvāris, 20:45:44 »
kuulaps - to nevar skaļi teikt :rofl: ... tie kas atveseļo un citus briinumus dara, var nesaprast... bet vispar man buutu janofočē...nagi kaa nagi...nu nav man tur nekaa ko atveseļot :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #31 : 2015. gada 16. janvāris, 20:54:51 »
HA man liekas teica Pūce

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #32 : 2015. gada 16. janvāris, 20:57:46 »
nee, sorry tas bij trusiic:

Trusitis velreiz piegaja pie zalajam durvim, lai galigi par to parliecinatos, un jau pagriezas, lai aizietu, juzdams, ka sis rits ir neglabjami samaitats, kad vins ieraudzija zeme papira gabalinu.- Ha! - teica Trusitis, juzdamies atkal laimigs. - Jauna zimite! Zimite bija rakstits:IZGAIS DRIZNAKS. AIZŅEMC DRIZNAKS. K. R.- Ha! - Trusitis atkartoja. - Tas japasaka citiem ari! - Un vins loti norupejies aizskreja.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #33 : 2015. gada 16. janvāris, 21:10:52 »
Man vienmēr bijuši samērā labi, stipri nagi ...  Ilgstošu laiku liku geliš laku (ne gēla nagus) un kad pienāca brīdis, kad varu noņemt, bet ne uzlikt, tad ieraudzīju tās šausmas ... Pat ne pirmajā brīdī, bet vairākas dienas vēlāk - nagi nespodri, trausli, ātri lūzt ... zvīņojas/šķeļas ... Un tiešām pagāja vairākas nedēļas, līdz palika kaut cik normāli ...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #34 : 2015. gada 16. janvāris, 21:28:45 »
Emīlij- vot!!! paldies.... ieshu parbaudiit, vai skan pareizajaa intonacijā(gan jau ka skan)... man jau ar likās, ka kkas no Pūka..
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega