Pie cik Mohosranskām Tavuprāt ir 3G internets, par solīto un reklamēto 4G i nerunājot?
Bet cik %, ka appam vispirms vajadzēs novilkt updati
Iekopēt tos pašus datus kaut no navigona iekš sms, vai nosūtīt no waze būtu reālāk... Vai kaut no kartes appa kkur sms vai epastā iekopēt...
Aha, un cik veccilvēki ŠO iemācīsies lietot. Ar tiem vairumā gadījumu problēma ir nevis nespējā samesties modernam telefonam, bet tajā, ka šie no tāda i piezvanīt vairs nemācēs...
Tajā pašā iOS TIIIIIK sīki burtiņi zem appiem... pag, jāpaņem lupa... ā nē, šitas nav īstais.... tā vēl ilgi nebūs mērķauditorija - vēl kādus gadus 30, kad mēs būsim tagadējā pensijas vecumā (gan jau ka ne pensijā, jo to diez vai mums ātrāk par 100 dos...)
Par tehniskajām lietām nestrīdēšos, neesmu kompetenta, tomēr, cik zinu no sarunām ar zinošākiem ļaudīm, telekomunikāciju kantoriem jau kādu laiku prioritāte nav telefonsakaru (cik sanācis pa Latvijas mazceļiem blandīties, sakari ir pārsvarā visur), bet gan interneta pārklājuma paplašināšana. Paļaujos, ka pie tā tiek un tiks strādāts.
Par veccilvēkiem runājot - vot, šito gan tu veltīgi

Veccilvēks papurpina, papurpina, nošņācas un iemācās lietot visu, kas patiešām ir vitāli svarīgs. Mans tuvākais piemērs - vīra 87-gadīgā omīte, kam jau cik gadus mobiļņiks pastāvīgi priekšauta kabatā. Ja vajadzēs, ņems lupu un "uzglaudīs" visu, ko un kā vajag. Un galīgi švakredzīgos, tak jādomā, tuvinieki vai pagastmāja gluži bez pieskatīšanas jau neatstāj...
Katrā ziņā es šo jauno izgudrojumu vērtēju pozitīvi. Un ja runājam par vajāšanas teorijām un bailēm no izsekošanas, tad to, mīlīši, var izdarīt jau sen, ja vien jūsu mobiļņiks ir ieslēgts. To pat es, tehnikas profāns, zinu. Savulaik, pirms "n" gadiem policija, mekējot bez vēsts pazudušu paziņu, sadarbībā ar LMT ļoti skaisti bija noidentificējusi viņa, precīzāk, viņa mobiļņika pārvietošanās maršrutu - līdz brīdim, kad telefons tika izslēgts uz visiem laikiem...