Autors Tēma: Rīgas politika.  (Lasīts 24108 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies imho

Re: Rīgas politika.
« Atbilde #120 : 2015. gada 19. janvāris, 22:00:06 »
 A single way trip within Frankfurt costs between €1.60 and €2.60, and a journey to the suburbs outside Frankfurt costs between €4.10 and €7.30 approx. There are also some discounts for cildren for groups or day tickets. A day ticket for traveling within Frankfurt costs €6,60

http://en.wikipedia.org/wiki/Public_transport_in_Frankfurt_am_Main

(minimaalaa stundas algas  likme laikam bija kaadi 8.50 EUR)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #121 : 2015. gada 19. janvāris, 22:14:02 »
Starp citu, ja es dzīvotu Juglā un pārvietotos samērā lielo gabalu līdz pilsētas centram un atpakaļ ar jaunākajiem Rīgā pieejamiem tramvajiem 6.maršrutā -es daudz nepukstētu par tām cenām... bet ja man 4-5 pieturas jāpārvietojas ar vecu un sagabējušu tramvaju un jāmaksā tikpat, tad tā ir diferenciāli būtiska atšķirība..

Oi, piedod, es labāk vecā un labi vēdinātā vagonā, kā brīnišķīgā jaunā tramvajā, kas aprīkots ar ērtiem sēdekļiem, bet ... ak, manu vai ... tajos novemušies un bikses pietaisījuši indivīdi ... čuč saldā miedziņā ...

Kas interesanti - cilvēku reakcija  (jā, arī mana) parasti ir paiet tālāk ... ja vajag saspiesties ciešāk, bet netraucēt šo indivīdu miegu / mieru.
Tikai vienu reizi piedzīvoju, ka vīrietis neizturēja un diezgan brutālā veidā lika šīm personām izkāpt ... Izkāpa, bet pārējie turpināja mīlīgi spiesties abos tramvaja galos un viducī sēdās tikai tie, kuri tikko iekāpuši ...
Iespējams, ka man "veicās", bet ja no 5 reizēm, kad izmantoju transportu, 3 x gadījies šādi, tad gan jau tā ir sistēma.
Un tad vēl jautrie tehnikuma jaunieši, kas reiz iemeta "spridzeklīti". Nopriecājos, ka man ir sānu redze, bet bija cilvēks, kas uzkāpa ... :(
Turklāt es sab.transportu izmantoju labi, ja 10 reizes 2 - 3 mēnešos, tad kas ir jāpiedzīvo tiem, kuri pārvietojas ik dienu?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #122 : 2015. gada 19. janvāris, 23:30:21 »
Atceraties, toreiz kad RS likvidēja konkurentus - mikriņus, kā viņi klārēja, cik nu transports būšot labs, kā šie optimizēšot maršrutus un izmaksas un biļetes nu nekādā gadījumā nepalikšot dārgākas, un blablabla...
Tagad monopolists dara, ko grib - var celt cenas, cik tik vien tīk - kamēr nepārsniedz gluži takšu tarifus, tauta brauks un maksās, nekur neliksies...
Interesanti, kādu summu tagad uzskrūvēs mikriņi, kas arī dievojās saglabāt cenu 50 santīmu līmenī - nepaliks tak lētāki par trolejbusu? 1,5 vai 2eur?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #123 : 2015. gada 19. janvāris, 23:31:37 »
...jaunie tramvaji 10. līnijā būšot jau 2025. gadā.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #124 : 2015. gada 19. janvāris, 23:58:33 »
ātri gan ! ;DDD

Atslēdzies Mao

« Atbilde #125 : 2015. gada 20. janvāris, 11:37:36 »
Atceraties, toreiz kad RS likvidēja konkurentus - mikriņus, kā viņi klārēja, cik nu transports būšot labs, kā šie optimizēšot maršrutus un izmaksas un biļetes nu nekādā gadījumā nepalikšot dārgākas, un blablabla...
Tagad monopolists dara, ko grib - var celt cenas, cik tik vien tīk - kamēr nepārsniedz gluži takšu tarifus, tauta brauks un maksās, nekur neliksies...
Interesanti, kādu summu tagad uzskrūvēs mikriņi, kas arī dievojās saglabāt cenu 50 santīmu līmenī - nepaliks tak lētāki par trolejbusu? 1,5 vai 2eur?

Krāpšanā tie jau ir pieķerti. RD garantēja ka visi maršruti tiks saglabāti. Padzina privātos no 267 maršruta, a monopolists tur arī vairs nerādās. Lūdzu - vēl viena bjaka kā uz delnas.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #126 : 2015. gada 21. janvāris, 00:28:32 »
Tur jau tas stulbums, ka vienā cenā. Mikriņi būs pārbāzti jau galapunktā.

Atslēdzies Minne

daddy

• Viesi
« Atbilde #128 : 2015. gada 21. janvāris, 16:26:45 »
Krāpšanā tie jau ir pieķerti. RD garantēja ka visi maršruti tiks saglabāti. Padzina privātos no 267 maršruta, a monopolists tur arī vairs nerādās. Lūdzu - vēl viena bjaka kā uz delnas.

Tas pats ar 212, 212A, 220 un 222 mikriņiem. visi brauca un bija pilni, bet tad izdomāja, ka neatmaksājas. un aizgrieza.

Atslēdzies alex

« Atbilde #129 : 2015. gada 21. janvāris, 16:35:30 »

Tas pats ar 212, 212A, 220 un 222 mikriņiem. visi brauca un bija pilni, bet tad izdomāja, ka neatmaksājas. un aizgrieza.

222 vēl vakar redzēju. Cilpo uz lidostu ka prieks!

daddy

• Viesi
« Atbilde #130 : 2015. gada 21. janvāris, 16:46:57 »
tas maršruts bija centrs-pļavnieki pa zemitānu tiltu, to pļavnieciešiem nozaga...

Atslēdzies alex

« Atbilde #131 : 2015. gada 21. janvāris, 16:54:00 »
tas maršruts bija centrs-pļavnieki pa zemitānu tiltu, to pļavnieciešiem nozaga...

Skaic. Es mikriņus mazlietoju, tāpēc nezināju.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #132 : 2015. gada 21. janvāris, 17:48:02 »
Nu tak - ŽUĻIKI!

« Atbilde #133 : 2015. gada 21. janvāris, 18:14:28 »
Tieši tagad būtu īstais brīdis tai akcijai "Tramvajā bez biksēm" -- vismaz ir pamatojums (biļešu cenu celšana) un varbūt būtu kāds labums   ;)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Broms

« Atbilde #134 : 2015. gada 21. janvāris, 18:18:10 »
Tieši tagad būtu īstais brīdis tai akcijai "Tramvajā bez biksēm" -- vismaz ir pamatojums (biļešu cenu celšana) un varbūt būtu kāds labums   ;)

Vai masveidā braukt pa zaķi. Saliedējās protestam un neviens nepērk biļeti :)