Autors Tēma: Pret UGUNSGRĒKU  (Lasīts 6472 reizes)

0 lietotājiem un 2 viesi lasa šo tēmu.

Atslēdzies krustmaate agate

Pret UGUNSGRĒKU
« : 2015. gada 18. janvāris, 21:01:08 »
Mīļā, saprātīgā tauta, kam jāziedo, lai apturētu šito bezpridelu? Tauta ziedoja, lai reanimētu... Jēzus Marija, cik vēl ilgi? A man patika KUHŅA! Grauzu semočkas un atpūtos! Noraksiet mani? :fryingpan:

Atslēdzies Spārka

Re: Pret UGUNSGRĒKU
« Atbilde #1 : 2015. gada 18. janvāris, 21:06:37 »
lai nu kas, bet TV  raidījumi "neskrien virsū". Ir auditorija - ir seriāls.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #2 : 2015. gada 18. janvāris, 21:09:15 »
Hmm, a kur problēma? Nu tak neskaties!  Mazums ko pa entajām TV programmām rāda, vai ta viss jāskatās, kas nepatīk un neinteresē?

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #3 : 2015. gada 18. janvāris, 21:09:41 »
Kas ir KUHNJA? Arii kaads seriaals? Nu kaada starpiiba, pie kaa grauzt semochkas un atpuusties.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #4 : 2015. gada 19. janvāris, 08:09:56 »
Man arī Kuhņa patīk, tik semočkas negraužu. Ugunsgrēku neskatos. Man it nemaz nav grūti pārslēgt kanālus, ja nu kāds raidījums nepatīk, neuzrunā, neinteresē...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #5 : 2015. gada 20. janvāris, 18:44:31 »
Teorētiski var vienkārši neskatīties. Bet ja man kāds tuvinieks ārprātā izbolītām acīm skrietu pāri līķiem caur puspilsētai, lai ko viņai īpašu noskatītos, lai kā to arī sauktu, kaut hokejs, es viņu, Jūs mani kaut ar kājām nospārdiet, uzskatītu par nepieskaitāmu. Labi atceros, kad učene no stundas palaida vaļā, lai Izauru redzētu. Neko viņa man vairs nespēja iemācīt par dzīvi, gariem zobiem viņas priekšmetu ņēmu pa pilnu. Kur nu vēl ko vairāk...
Problēma laikam ir fanātisma levelī, kurā katrs ir ar mieru piezemēties, nokļuvis šovbiznesa mantkārīgajos nagos un citās atverēs...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #6 : 2015. gada 20. janvāris, 19:09:47 »
Apsēstība nav laba nevienā formā.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #7 : 2015. gada 20. janvāris, 19:12:13 »
Es neskatos. Un anotācijas arī vairs nelasu, jo vnk riebjas.
Kretinē tas, ka šīs vājprāta murgs aizņem ļoti izdevīgu ētera laiku. Tajā pašā laikā, manuprāt, normālie raidījumi tiek demonstrēti tad, kad cilvēki, vismaz strādājošie, iet gulēt.
Būtu gatava noziedot kādu naudiņu, lai šo un arī seriālu "viņas melo labāk" nedemonstrētu.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #8 : 2015. gada 20. janvāris, 20:01:05 »
Pifs tacu bij puika? Atvainojos.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #9 : 2015. gada 20. janvāris, 20:29:15 »
Es gribu būt Pifs!!! :P un viss!!!
Mani neuztrauc, ka puika, ka perosnāžs no franču komunistu žurnāla.
Es gribu būt Pifs!!
 :taunt:

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #10 : 2015. gada 20. janvāris, 20:32:00 »
Pifs bij suns...nu jā, vīriešu dzimuma :)

Ugunsgrēks manā vērtību skalā ir turpat apmēram, kur Radio 2- ar prātu atbalstu izvēles brīvību un visu ko tādu, bet praksē gribētos viņus visus uzspridzināt, lai tak beidz tizloties un blamēt latviešu tautu. No otras puses - ja jau tautai tik ļoti patīk, ka gatavi naudu ziedot- ko es tur varu teikt, lai tak skatās.

Ir tāds stāsts par ebreju gudro Hilelu: atnāk pie viņa cilvēks un saka: kā tu, tāds gudrais un svēts vīrs būdams, vari paciest tos cilvēkus, vot šitos, kuri nāk pie tevis- tu tak zini, kāds viņiem dzīvesveids, un kā viņi to un šito izdarās...
Hilels atbild: nu, bet, ja jau Dievs viņus var paciest, kas man tur daudz var būt sakāms?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #11 : 2015. gada 20. janvāris, 20:36:04 »
Vēl es dzirdēju, ka smaiļikus lieto, kad nav īstu argumentu...

Visi fakti un personāži izdomāti.

Labi, labi  :angry:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #12 : 2015. gada 20. janvāris, 20:37:47 »
Pifs bij suns...nu jā, vīriešu dzimuma :)

Ugunsgrēks manā vērtību skalā ir turpat apmēram, kur Radio 2- ar prātu atbalstu izvēles brīvību un visu ko tādu, bet praksē gribētos viņus visus uzspridzināt, lai tak beidz tizloties un blamēt latviešu tautu. No otras puses - ja jau tautai tik ļoti patīk, ka gatavi naudu ziedot- ko es tur varu teikt, lai tak skatās.

Ir tāds stāsts par ebreju gudro Hilelu: atnāk pie viņa cilvēks un saka: kā tu, tāds gudrais un svēts vīrs būdams, vari paciest tos cilvēkus, vot šitos, kuri nāk pie tevis- tu tak zini, kāds viņiem dzīvesveids, un kā viņi to un šito izdarās...
Hilels atbild: nu, bet, ja jau Dievs viņus var paciest, kas man tur daudz var būt sakāms?

.... nu Radio 2 vienu nedēļu gadā ir varenlabs. Iet uz urrā...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #13 : 2015. gada 20. janvāris, 20:44:39 »
Radio 2 ir labs jebkurā vasaras laikā, kad atrodies laukos. Uzsit tādu autentiskumu vai?

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #14 : 2015. gada 21. janvāris, 08:52:32 »
Neesmu skatījusies pēdējās 3 sezonas, tāds dikten murgains palicis.  Manuprāt no UG reklāmas rullīšiem, sižets ir pilnīgi saprotams un izsekojams :D
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!