Autors Tēma: Atgādinājums  (Lasīts 12626 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Atgādinājums
« Atbilde #45 : 2015. gada 21. janvāris, 10:47:02 »
Es kā vecmodīgs un primitīvs sievieškārtas radījums, tuvs dabai, visu mūžu pieturos pie uzskata, ka jāmedī un jālenc mani, nevis man visādīgi jāizpildàs, lai bikšainim izpatiktu. Neko, ir ok :) I kad šis labi centies, varu izrādīt visādu labvēlību. Ar pavisam citu garšu tad novērtē.

Oi, šitais labs. Nu tak klasiski - ja visa pāri pārēm pietiekās, esi izmedīta uz vella paraušanu regulāri, sistematiski un visos atļautos un neatļautos paņēmienos un perspektīvas vēl rožainākas, miera vējos var stāvēt malā un klusēt kā partizāns.
Bet, ja ir sajūta, ka it kā kaut kas šai dzīvē ir dibenā un tas nav partnera pirksts, tad vecmodīgums ir vissūdīgākā taktika no visām iespējamām. 21. gadsimts mīlīt. Zvērīgas konkurences apstākļos.... .

Un vispār - sviests un totāla netaisnība. Algas Jūs gribat tādas pašas, vadīt gribat, stūrēt arī. A kad virsū jārāpjas - oi, es te pagulēšu, paskatīšos - lai šams izlokās kā zutis, moš arī kas sanāks. P f ī ī ī ī ī ī ī.......... . Vēēē smaiļiks.
Es kā vecmodīgs un primitīvs sievieškārtas radījums, tuvs dabai, visu mūžu pieturos pie uzskata, ka jāmedī un jālenc mani, nevis man visādīgi jāizpildàs, lai bikšainim izpatiktu. Neko, ir ok :) I kad šis labi centies, varu izrādīt visādu labvēlību. Ar pavisam citu garšu tad novērtē.

Oi, šitais labs. Nu tak klasiski - ja visa pāri pārēm pietiekās, esi izmedīta uz vella paraušanu regulāri, sistematiski un visos atļautos un neatļautos paņēmienos un perspektīvas vēl rožainākas, miera vējos var stāvēt malā un klusēt kā partizāns.
Bet, ja ir sajūta, ka it kā kaut kas šai dzīvē ir dibenā un tas nav partnera pirksts, tad vecmodīgums ir vissūdīgākā taktika no visām iespējamām. 21. gadsimts mīlīt. Zvērīgas konkurences apstākļos.... .

Un vispār - sviests un totāla netaisnība. Algas Jūs gribat tādas pašas, vadīt gribat, stūrēt arī. A kad virsū jārāpjas - oi, es te pagulēšu, paskatīšos - lai šams izlokās kā zutis, moš arī kas sanāks. P f ī ī ī ī ī ī ī.......... . Vēēē smaiļiks.

nu ja tava dzīve ir pakaļā, kā tu izsakies, ej un izpildies... :) manā dzīvē viss ir ok. paskaties dabā, kuras sugas tēviņi gaida, kad šos lenks? phe. mātītes mierīgi vēro, kā šie plūcas, untad dabū stiprāko.

tā ir daba, nevis vecmodīgums. konkurnce...? kas? kur? neko nezinu :)

Ta tomēr otrais variants?  ;)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #46 : 2015. gada 21. janvāris, 10:48:23 »
Bet visumā sarakstiņš tāds... no humora lapas, ne nopietni ņemams.

Tiešām???  :wtf: Tagad man būs jāpārskata visa mana jaunā attiecību psiholoģijas mācību grāmata... :faint:

Tu tiešām gaidīji, ka sieviete izpildīsies pēc visiem punktiem?!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #47 : 2015. gada 21. janvāris, 10:49:59 »
 :just_popcorn:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #48 : 2015. gada 21. janvāris, 10:51:33 »
Forši - mēs sakam, ka nu tak uztaisat savu sarakstu, a viņas izdrātē mūsējo.

Atslēdzies alex

« Atbilde #49 : 2015. gada 21. janvāris, 11:02:44 »
tā ir daba, nevis vecmodīgums.

Ja jau cilvēku sabiedrībā viss ir kā iekš wild nature, tad jau jāgrābj tik iepaticies zaķis aiz matiem un jāstiepj uz alu. Un ja Tu būsi kādam stiprākam, bagātākam, ietekmīgākam tēviņam uz ielas iepatikusies... iedos tavam mīļumam pa gurķi un tevi pievāks sev.  :laugh: Dabā matriarhāts ir ļoti reta parādība un mātītes pārsvarā ir paredzētas pēcnācēju radīšanai un barības meklēšanai.  :phone: Pat ne baudai, jo cilvēki ir viena no retajām sugām, kura izjūt baudu no kopošanās. :talking: Tā ka feminisms un visas tamlīdzīgās štučkas ir klajā pretrunā ar dabas likumiem! :evil:

Atslēdzies alex

« Atbilde #50 : 2015. gada 21. janvāris, 11:04:10 »
Forši - mēs sakam, ka nu tak uztaisat savu sarakstu, a viņas izdrātē mūsējo.

Nu bet lōģiski, Mendelson!

Atslēdzies alex

« Atbilde #51 : 2015. gada 21. janvāris, 11:06:49 »
lalallaaa!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #52 : 2015. gada 21. janvāris, 11:09:07 »
Tā kā piefiksēju alex pēdējā komentāra patieso seju, tad aizgāju pārlasīt sarakstu. Nope - šitā neizpildās gan :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #53 : 2015. gada 21. janvāris, 11:16:28 »
...cilvēki ir viena no retajām sugām, kura izjūt baudu no kopošanās. 
Ej nu ej?! Un kāds dzinulis tad liek to darīt dzīvniekiem?  Pienākuma apziņa par sugas turpināšanas nepieciešamību?

Atslēdzies alex

« Atbilde #54 : 2015. gada 21. janvāris, 11:21:19 »
...cilvēki ir viena no retajām sugām, kura izjūt baudu no kopošanās. 
Ej nu ej?! Un kāds dzinulis tad liek to darīt dzīvniekiem?  Pienākuma apziņa par sugas turpināšanas nepieciešamību?

Tātad Tu arī piekrīti Emīlijai, ka tādi lopiņi vien esam? ;)

Atslēdzies alex

« Atbilde #55 : 2015. gada 21. janvāris, 11:23:39 »
Tā kā piefiksēju alex pēdējā komentāra patieso seju, tad aizgāju pārlasīt sarakstu. Nope - šitā neizpildās gan :)

Tu ne līdz galam uztvēri ironiju un es negribēju tik klaji provocēt ;)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #56 : 2015. gada 21. janvāris, 11:25:56 »
oi nu uzreiz jau lopiņi. vai nu lopiņi, vai arī sievietei jāizpildās - mašīnā, sabiedriskā vietā, tīkliņzeķēs, jāmasē, jāsūkā pie katras izdevības un publiski un ko tik vel ne. ja ne- vecmodīga! konkurence! aizies! cita savāks!

phe.

Atslēdzies alex

« Atbilde #57 : 2015. gada 21. janvāris, 11:27:06 »

Atslēdzies alex

« Atbilde #58 : 2015. gada 21. janvāris, 11:29:34 »
oi nu uzreiz jau lopiņi. vai nu lopiņi, vai arī sievietei jāizpildās - mašīnā, sabiedriskā vietā, tīkliņzeķēs, jāmasē, jāsūkā pie katras izdevības un publiski un ko tik vel ne. ja ne- vecmodīga! konkurence! aizies! cita savāks!

phe.

Tu pati salīdzināji mūsu sabiedrību ar dzīvnieku sabiedrību. Tas ir tavs salīdzinājums ne manējais, tagad jau par vēlu atkāpties ;)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #59 : 2015. gada 21. janvāris, 11:34:33 »
nē draudziņ, ar dzīvniekiem salīdzināji tu :) es izteicos par dabisko lietu kārtību.
 :just_popcorn: