0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.
Citāts: Mao 2015. gada 21. janvāris, 09:26:16Citāts: Emīlija 2015. gada 21. janvāris, 08:55:20Es kā vecmodīgs un primitīvs sievieškārtas radījums, tuvs dabai, visu mūžu pieturos pie uzskata, ka jāmedī un jālenc mani, nevis man visādīgi jāizpildàs, lai bikšainim izpatiktu. Neko, ir ok I kad šis labi centies, varu izrādīt visādu labvēlību. Ar pavisam citu garšu tad novērtē.Oi, šitais labs. Nu tak klasiski - ja visa pāri pārēm pietiekās, esi izmedīta uz vella paraušanu regulāri, sistematiski un visos atļautos un neatļautos paņēmienos un perspektīvas vēl rožainākas, miera vējos var stāvēt malā un klusēt kā partizāns.Bet, ja ir sajūta, ka it kā kaut kas šai dzīvē ir dibenā un tas nav partnera pirksts, tad vecmodīgums ir vissūdīgākā taktika no visām iespējamām. 21. gadsimts mīlīt. Zvērīgas konkurences apstākļos.... . Un vispār - sviests un totāla netaisnība. Algas Jūs gribat tādas pašas, vadīt gribat, stūrēt arī. A kad virsū jārāpjas - oi, es te pagulēšu, paskatīšos - lai šams izlokās kā zutis, moš arī kas sanāks. P f ī ī ī ī ī ī ī.......... . Vēēē smaiļiks.Citāts: Mao 2015. gada 21. janvāris, 09:26:16Citāts: Emīlija 2015. gada 21. janvāris, 08:55:20Es kā vecmodīgs un primitīvs sievieškārtas radījums, tuvs dabai, visu mūžu pieturos pie uzskata, ka jāmedī un jālenc mani, nevis man visādīgi jāizpildàs, lai bikšainim izpatiktu. Neko, ir ok I kad šis labi centies, varu izrādīt visādu labvēlību. Ar pavisam citu garšu tad novērtē.Oi, šitais labs. Nu tak klasiski - ja visa pāri pārēm pietiekās, esi izmedīta uz vella paraušanu regulāri, sistematiski un visos atļautos un neatļautos paņēmienos un perspektīvas vēl rožainākas, miera vējos var stāvēt malā un klusēt kā partizāns.Bet, ja ir sajūta, ka it kā kaut kas šai dzīvē ir dibenā un tas nav partnera pirksts, tad vecmodīgums ir vissūdīgākā taktika no visām iespējamām. 21. gadsimts mīlīt. Zvērīgas konkurences apstākļos.... . Un vispār - sviests un totāla netaisnība. Algas Jūs gribat tādas pašas, vadīt gribat, stūrēt arī. A kad virsū jārāpjas - oi, es te pagulēšu, paskatīšos - lai šams izlokās kā zutis, moš arī kas sanāks. P f ī ī ī ī ī ī ī.......... . Vēēē smaiļiks.nu ja tava dzīve ir pakaļā, kā tu izsakies, ej un izpildies... manā dzīvē viss ir ok. paskaties dabā, kuras sugas tēviņi gaida, kad šos lenks? phe. mātītes mierīgi vēro, kā šie plūcas, untad dabū stiprāko.tā ir daba, nevis vecmodīgums. konkurnce...? kas? kur? neko nezinu
Citāts: Emīlija 2015. gada 21. janvāris, 08:55:20Es kā vecmodīgs un primitīvs sievieškārtas radījums, tuvs dabai, visu mūžu pieturos pie uzskata, ka jāmedī un jālenc mani, nevis man visādīgi jāizpildàs, lai bikšainim izpatiktu. Neko, ir ok I kad šis labi centies, varu izrādīt visādu labvēlību. Ar pavisam citu garšu tad novērtē.Oi, šitais labs. Nu tak klasiski - ja visa pāri pārēm pietiekās, esi izmedīta uz vella paraušanu regulāri, sistematiski un visos atļautos un neatļautos paņēmienos un perspektīvas vēl rožainākas, miera vējos var stāvēt malā un klusēt kā partizāns.Bet, ja ir sajūta, ka it kā kaut kas šai dzīvē ir dibenā un tas nav partnera pirksts, tad vecmodīgums ir vissūdīgākā taktika no visām iespējamām. 21. gadsimts mīlīt. Zvērīgas konkurences apstākļos.... . Un vispār - sviests un totāla netaisnība. Algas Jūs gribat tādas pašas, vadīt gribat, stūrēt arī. A kad virsū jārāpjas - oi, es te pagulēšu, paskatīšos - lai šams izlokās kā zutis, moš arī kas sanāks. P f ī ī ī ī ī ī ī.......... . Vēēē smaiļiks.
Es kā vecmodīgs un primitīvs sievieškārtas radījums, tuvs dabai, visu mūžu pieturos pie uzskata, ka jāmedī un jālenc mani, nevis man visādīgi jāizpildàs, lai bikšainim izpatiktu. Neko, ir ok I kad šis labi centies, varu izrādīt visādu labvēlību. Ar pavisam citu garšu tad novērtē.
Citāts: kvadra 2015. gada 21. janvāris, 10:28:13Bet visumā sarakstiņš tāds... no humora lapas, ne nopietni ņemams.Tiešām??? Tagad man būs jāpārskata visa mana jaunā attiecību psiholoģijas mācību grāmata...
Bet visumā sarakstiņš tāds... no humora lapas, ne nopietni ņemams.
tā ir daba, nevis vecmodīgums.
Forši - mēs sakam, ka nu tak uztaisat savu sarakstu, a viņas izdrātē mūsējo.
...cilvēki ir viena no retajām sugām, kura izjūt baudu no kopošanās.
Citāts: alex 2015. gada 21. janvāris, 11:02:44...cilvēki ir viena no retajām sugām, kura izjūt baudu no kopošanās. Ej nu ej?! Un kāds dzinulis tad liek to darīt dzīvniekiem? Pienākuma apziņa par sugas turpināšanas nepieciešamību?
Tā kā piefiksēju alex pēdējā komentāra patieso seju, tad aizgāju pārlasīt sarakstu. Nope - šitā neizpildās gan
oi nu uzreiz jau lopiņi. vai nu lopiņi, vai arī sievietei jāizpildās - mašīnā, sabiedriskā vietā, tīkliņzeķēs, jāmasē, jāsūkā pie katras izdevības un publiski un ko tik vel ne. ja ne- vecmodīga! konkurence! aizies! cita savāks!phe.