Autors Tēma: Patriotisms  (Lasīts 13698 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Re: Patriotisms
« Atbilde #105 : 2015. gada 23. janvāris, 18:30:07 »
Drīkst iespraudīšos pa vidu? Cik forši, ka tēma beigu galā neizvērtās par tur un šeit vai šeit un tur dzīvojošo nolikšanu. Plusi par to lielākajai daļai komentētāju. Paldies!  :big_hug:

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #106 : 2015. gada 23. janvāris, 18:32:21 »
Pag.vasarā sanāca pavazāties pa Eiropu tautastērpā. Bija prieks un lepnums prezentēt Latviju.
nu, un vai to nesauksim par patriotismu?

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #107 : 2015. gada 23. janvāris, 19:39:35 »
Ou, kā uz mūsu "tautu meitām" skatās ārzemēs ... Itāļiem siekala līdz zemei un stiepās līdzi labu gabalu .... :rocking:

daddy

• Viesi
« Atbilde #108 : 2015. gada 23. janvāris, 20:08:06 »
Itālijā tā parasta lieta. siekalu zeme. es uz itālietēm skatoties arī siekalojos...cienmāte pat dunckāja mani, ka nepielkājīgi tā BLENZT... :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #109 : 2015. gada 24. janvāris, 11:47:09 »
atkāpe no tēmas par staigāšanu pa eiropas pilsētām tautastērpā: kā jūs menedžejāt apavus? tiešām vilnas zeķes & pastalas? pa asfaltu, stilkiem, atkritumiem, sabtransu? Vai tomēr kurpes tur arī var piemeklēt?

Jaa, tautasteerpam piedien arii melnas (parasti)  kurpes - papeeti taas pashas tautisko deju dejotaajas. Tagad, starp citu, veikalos liidziiga fasona kurpes pakalj met.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #110 : 2015. gada 24. janvāris, 12:21:04 »
daddy - itālija, siekalu zeme  :rofl: šitas labs  :clap:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tex

« Atbilde #111 : 2015. gada 24. janvāris, 12:41:10 »
atkāpe no tēmas par staigāšanu pa eiropas pilsētām tautastērpā: kā jūs menedžejāt apavus? tiešām vilnas zeķes & pastalas? pa asfaltu, stilkiem, atkritumiem, sabtransu? Vai tomēr kurpes tur arī var piemeklēt?

Jaa, tautasteerpam piedien arii melnas (parasti)  kurpes - papeeti taas pashas tautisko deju dejotaajas. Tagad, starp citu, veikalos liidziiga fasona kurpes pakalj met.
danke, tagad skaidrs. Jau šķita, ka pastalas pārāk ekstrēmi...

Kur tad es lai šās rauju, ko pētīt? Un ja kkur ir redzētas, tad jau laikam būšu pētījusi citas vietas, ne apavus :D :D

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #112 : 2015. gada 24. janvāris, 12:44:35 »

Atslēdzies Mango

« Atbilde #113 : 2015. gada 04. februāris, 01:45:05 »
Pastalas nav svinīgi apavi. Ar tiem var bērni un jaunieši lēkāt.
Ar tautas tērpu nēsā kurpes.
Veikals Rakstā Brīvības ielā, tur arī šuj apavus. Manas kurpes šuva tieši manai kājai, man pusizmērs.
Bet ir arī Solo.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #114 : 2015. gada 04. februāris, 07:08:08 »
oo, cik latviski, cik patriotiski... tai Solo lapā vēl cenas latos... :)