Autors Tēma: Aizgājušais  (Lasīts 5165 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: Aizgājušais
« Atbilde #30 : 2015. gada 03. februāris, 21:26:47 »
Kad rudo minku sabrauca, sēdēju un gaudoju nebalsī, jo šitā vieta šķita nolādēta - lielā iela tuvu, citi minki arī te bija pirms laika uz mākonīša malas nokļuvuši (vīramātei). Sēdēju un kviecu, ka man nekad, NEKAD te nebūs kaķis! Pēc pāris mēnešiem Stradiņos kaķumamma no barakas jumta mums ar vīru gandrīz uz galvas uzmeta kaķēnu... Tā kā uz tā jumta jau vairāki metieni bij nebūtībā gājuši, šito mellēnu savācām. Nu, rezultātu jūs jau zināt... ir Seškaķis...
Visus sakost!

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #31 : 2015. gada 03. februāris, 21:27:52 »
gaidīšu ...

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #32 : 2015. gada 03. februāris, 21:55:15 »
Domāju , ka būs par tēmu . Pēc cik ilga laika un vai vispār iegādājāties kādu zvēru pēc tam , kad iepriekšējais aizgāja ? Vai varbūt pats atnāca ? Man neatkarīgi viens no otra vairāki cilvēki teica , ka jāgaidot , atnākšot pats . Vēl jau raudu un ģimenes vīrieši pat neko negrib dzirdēt par citu , jo nebūs otra tik smalka kunga ar iedzimtu inteliģenci.

Pērnā gada maijā jauns šunelis ieradās trīs dienas pēc vecenītes aiziešanas. Tā nejauši neplānoti, bet ir ļoti labi.

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #33 : 2015. gada 04. februāris, 13:32:13 »
Man savulaik 2 dienas pirms sunīša nomiršanas atnāca... kaķenīte staigājoša skeleta izskatā.

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #34 : 2015. gada 04. februāris, 16:43:12 »
Domāju , ka būs par tēmu . Pēc cik ilga laika un vai vispār iegādājāties kādu zvēru pēc tam , kad iepriekšējais aizgāja ? Vai varbūt pats atnāca ? Man neatkarīgi viens no otra vairāki cilvēki teica , ka jāgaidot , atnākšot pats . Vēl jau raudu un ģimenes vīrieši pat neko negrib dzirdēt par citu , jo nebūs otra tik smalka kunga ar iedzimtu inteliģenci.
dažādi, mums mājās  nav bijis mazāk par 2iem suņiem, kaķis gan viens. Nu 1-3 mēneši. Vnk tas otrs suns paratsi pārdzīvo, ir tāds skumīgs un apātisks, ja nav kompanjona vairāk. Kaut gan , tajā aiziešanas brīdi vis ka viens saka "nekad vairs".
Pats var atnākt gan tiešā, gan pārnestā nozīmē.
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #35 : 2015. gada 04. februāris, 16:53:06 »
Radu mājās kādreiz kaķi ik pa laikam pieklīda, arī kad iepriekšējie bija nomiruši. Tagad gan - tfu tfu tfu - jau kādu laiku viņiem ir stabils pieckaķis. Mums ar vecākiem, savukārt, māja visai nomaļus un pirmo kaķi atvedām no pilsētas. Kad pēc visai cienījama mūža Pičiņš gāja bojā uz autoceļa, necik ilgi nepagāja, kad tukšo vietu aizņēma nepārprotami viņa pēctecis (tagad vairs tā nedarītu, bet tolaik runcis bija nekastrēts un staigāja pa pagastu, taisītams pēcnācējus). Nebija jau TĀ personība kas Pičiņam, bet mājas mīlulis tomēr. Kad šis pēcnieks kaut kur pazuda, pēc diezgan īsa laika tēvs atveda Pūkas jaunkundzi.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #36 : 2015. gada 04. februāris, 18:29:45 »
Manā bērnībā mums nobrauca kaķi pie mājas. Man un māsai stāstīja, ka Micis laikam tā tālāk aizgājis pastaigāties.
Pēc 3 mēn. kādā rìtā sadzirdēju, ka kaut kas gar pagalmā esošo burku kasti grabinās. Gāju skatīties un....eu, maaaammmm, re, Micis atgriezies.
Spalvojums, krāsas, priekšējās ķepas katra citā krāsā, pat pleķis uz deguna tāds pats. Spēlēšanās ieradumi tie paši...
Garu un lutināšanas pilnu mūžu nodzīvoja.

To, ka tas bijis pavisam cits kaķis, es uzzināju vairākus gadus pēc viņa nāves.
Mamma teikusi, ka viņai joprojām tā ir mīkla par tik identiska kaķa uzrašanos.

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #37 : 2015. gada 04. februāris, 19:10:54 »
Mums pad.laikos nekastretais runcis barga ziemas sala atveda lidzi krasojuma identisku runciti,purnins bija roza,bet musejam melns.smejamies,ka sis delu atvedis. Palika kamer atkopas.ilgu gadus mums ar kaimiņu bija identiski runči, no taluma juka mums un mūsu suniem.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #38 : 2015. gada 04. februāris, 20:29:12 »
Man draudzenei minks aizgāja meitās. Dienas trīs nebija mājās, atvilkās pavisam slims un uz rokām nomira. Apglabāja turpat dārzā. Noraudāja lai. Otrās dienas vakarā meitāsgājējs badains un vesels bija mājās! Mistika...
Visus sakost!

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #39 : 2015. gada 04. februāris, 20:39:33 »
Man draudzenei minks aizgāja meitās. Dienas trīs nebija mājās, atvilkās pavisam slims un uz rokām nomira. Apglabāja turpat dārzā. Noraudāja lai. Otrās dienas vakarā meitāsgājējs badains un vesels bija mājās! Mistika...
Kaimiņam radi atveda pieskatit kaķi, kamer sie uz USA uz menesi. Vakteja jau dikti, bet izmuka seta, pilsētnieks pazuda. Melns un pukains. Pēc dažām dienām gandrīz reizē ar saimniekiem parrodas.visi laimigi, aizved uz māju. Vakara zvans - kakits tads jocigs esot,netipiski miligs. Nakama rita kaiminam uz lievena sedeja istais melnais...