Autors Tēma: Par pozitīvismu  (Lasīts 6147 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Anete Goba

• Viesi
Re: Par pozitiivismu
« Atbilde #15 : 2015. gada 26. janvāris, 14:05:58 »
Jaa, piekriitu Antuanetei, ka raksts par beerna droshiibas sajuutu gjimenee, bet, ja mammai ir ieksheejs stress, to sajuut arii beerns. Nu es daudzaas situaacijaas nejuutos drosha, tas droshi vien var paariet uz beernu. Kaa sajusties vienmeer droshi un paarliecinaati bez ieksheeja nemiera, nav ne jausmas.

Atslēdzies danu

« Atbilde #16 : 2015. gada 26. janvāris, 14:07:27 »
Esmu reāliste. Dzīve ir krāsains deķis :) un katrai lietai/notikumam ir vismaz 2 risinājuma variani (A un B)))
Dzīvi nenodzīvot rozā burbulī , vai arī  otrā  galējībā melnpelēkā nokrēslā ,iemācījos NLP :)

« Atbilde #17 : 2015. gada 26. janvāris, 14:15:41 »
ja par pamatu ņem piesaukto sniega piemēru, mana attieksme laikam nebūtu ne viena, ne otra, bet - ārā snieg, tātad jāvelk zābaki, kuri neslīd, jāizbrauc no mājas ātrāk uz darbu. vakarā jāizvelk suns ārā pastaigāties, viņam šitais patiks.
viss, nav nekāda "woopw woop sniega vīri", bet arī nav "atkal baltie mēsli" attieksme.
psihiski slimi cilvēki nesaprot humoru un sarkasmu. kopš es to zinu, mani māc bažas par dažiem cilvēkiem...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #18 : 2015. gada 26. janvāris, 14:25:01 »
Jaa, ja tik vien buutu, kaa sniega probleema.. Es taadaam lietaam nepieveershu uzmaniibu.

« Atbilde #19 : 2015. gada 26. janvāris, 14:44:42 »
līdzīgi pieeju visam. daru, ko var izdarīt, nespringstu uz to, ko nevaru mainīt. kad viss līdz brošai, riktīgi izbesās un dzīvo tālāk. :P
psihiski slimi cilvēki nesaprot humoru un sarkasmu. kopš es to zinu, mani māc bažas par dažiem cilvēkiem...

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #20 : 2015. gada 26. janvāris, 15:52:23 »
Ejiet nu nost!Kurš gan var pavēlēt savām domām?Domā pozitīvi!Bet domas tak darbojas pilnīgi neatkarīgi no prāta uzstādījumiem.Ja mans prāts ir izskaitļojis,ka kaut kas nav lāgā-tad nekādi nevaru piespiest sevi domāt,ka viss ir vislabākajā kārtībā.Cita lieta-kā es to problēmu uztveru-kā pasaules galu vai pārvaramu nepatīkamu notikumu.Bet staigāt muļķīgi smaidot ,ja pašai sirds kāpj pa muti ārā-nu gan ir muļķīgi.Nav jāuzmācas ar savu problēmu apkārtējiem,bet tēlot tamdēļ jefiņu??
Nekādi nesaprotu šitos -domā pozitīvi,viss būs labi utt utt.Nebūt viss nenotiek labi-ir gan jāpārdzīvo ģimenes,bērnu ,laulāto problēmas,gan pašam jālūko izkļūt no ķibelēm,gan jāpārdzīvo savas un tuvinieku slimības,kur ne viss beidzas labi.Domā pozitīvi,ko neteiksi.
Katrai problēmai tak var nojaust-tā atrisināsies labi jeb priekšā gaida nepatikšnas un rūpes...un te nu uzstādījums domāt pozitīvi-ir pakaļā.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #21 : 2015. gada 26. janvāris, 16:09:33 »
Ezme - varu iedomāties Tevi situācijā, kas bija mums Zviedrijā uz kalna... kad pazaudējās autiņa atslēgas  :faint: .
A man - kaut arī pakaļā, bet kaut kā pozitīvi domājās.
Laikam negatīvais tāāāā noriebies....  :)
Visus sakost!

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #22 : 2015. gada 26. janvāris, 16:14:24 »
Tehniskas lietas man vispār nekad neskaitās problēmas!Vienmēr apbrīnoju savu meitu,kas teju ģībst,ja mašīnai kaut kas sāp.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #23 : 2015. gada 26. janvāris, 16:16:33 »
Man liekas, ka tieši dzīvošana ilūzijās vienmēr noved pie vilšanās un aizvainojuma: es tā cerēju, ka viss būs labi! es tā uzticos cilvēkiem, mani vienmēr piečakarē! utt. Jo mazāk ilūziju, jo mazāk vilšanos un aizvainojumu. Dzīve ir raiba, un cilvēki ir dažādi, un tas ir jauki :) jo savādāk būtu neinteresanti.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #24 : 2015. gada 26. janvāris, 16:23:57 »
Nē nu paga, būt reālistam un noprognozēt, ka ja uzsvempsies uz ļurkana ķebļa, var arī sprandu pārlauzt, nav gluži tas pats, kas visu laiku ņaukstēt, ka "jāāāā, bet man tikai ļurkanie ķebļi trāpīsies..."
Visus sakost!

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #25 : 2015. gada 26. janvāris, 16:42:42 »
Izrādās pozitīvā domāšana nestrādājot
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #26 : 2015. gada 26. janvāris, 16:51:40 »
Plika domāšana bez aktīvas darbība snekad nav strādājusi. Domājot: vot vinnēšu loterijā!, bet nenopērkot pat biļeti, tiešām nekas nenotiks.

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #27 : 2015. gada 26. janvāris, 16:54:17 »
Plika domāšana bez aktīvas darbība snekad nav strādājusi. Domājot: vot vinnēšu loterijā!, bet nenopērkot pat biļeti, tiešām nekas nenotiks.

tāpat kā tukša sapņošana bez darbības, gribētu....., bet tālāk par gribēt nesanāk

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #28 : 2015. gada 26. janvāris, 16:56:02 »
bet šādi arī nevar  dzīvot

[attachment deleted by admin]

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #29 : 2015. gada 26. janvāris, 16:57:17 »
Jaa, interesanti. Daudz ko no sevis tur saskatiiju. Tikai man neliidz shis - ka vienreiz bailes paarvar, tad otrreiz jau vieglaak. Visas naakoshaas reizes atkal jaasaak viss no saakuma, taas pashas raizes un bailes.