Autors Tēma: Dibināt "draudzīgas" attiecības internetā ar pretējo dzimumu  (Lasīts 13523 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Dibināt "draudzīgas" attiecības internetā ar pretējo dzimumu
« Atbilde #45 : 2015. gada 27. janvāris, 11:38:58 »
Vai ir kāds, kam ir 100% gandarījums par kopdzīvi gan tehniski/praktiskajā, gan emocionālajā plānā? Jautājums, cik ļoti tā darvas karote visu bojā? Un kurā brīdī medus paliek mazākumā? Un vai labi izšķīdināta darvas karote bojā kopējo medus garšu tik ļoti, ka tas nav lietojams?

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #46 : 2015. gada 27. janvāris, 11:56:56 »
Vai ir kāds, kam ir 100% gandarījums par kopdzīvi gan tehniski/praktiskajā, gan emocionālajā plānā? Jautājums, cik ļoti tā darvas karote visu bojā? Un kurā brīdī medus paliek mazākumā? Un vai labi izšķīdināta darvas karote bojā kopējo medus garšu tik ļoti, ka tas nav lietojams?
nu labi 100 % noteikti ir pārspīlēti, bet vajadzētu bez rūgtuma piegaršas.
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #47 : 2015. gada 27. janvāris, 12:01:19 »
Nu vot izdomā, cik ļoti rūgtums Tev traucē vs tas viens apstāklis :)

Atslēdzies alex

« Atbilde #48 : 2015. gada 27. janvāris, 12:04:04 »
sieva, bērni un pilna laime

Pilnai laimei kaķis ir obligāts!! Dzīvē vajag kādu, kurš sagaida un pavada un neprasa naudu katrā izdevīgā momentā...

ir kaķis, ir suns, gan sagaida, gan pavada, gan pabaro, naudu neprasa. galva nesāp un miegs nenāk :D ko vēl, filozofiskas sarunas ?

Sarunas par būtisko var dažreiz ļoti, ļoti pietrūkt... Iedzīt izmisumā var arī vienkārša rutīna mājas-darbs-sex- darbs-mājas-sex. It kā viss ir, bet kaut kā tomēr pietrūkst Kā tajā anekdotē, kad govs mitrām acīm paskatās uz apsēklotāju: "A nobučot?" :D

Atslēdzies alex

« Atbilde #49 : 2015. gada 27. janvāris, 12:05:25 »
Par daudz kā pret bērnu, par maz ļauts un likts būt vīrietim. Sieva, kas visu zina labāk, izrīko vai izdara viņa vietā. Internetā viņš var izriezt krūti un būt vīrietis, mačo, gudrs un visādi citādi lielisks, sajusties apbrīnots un novērtēts.

+1

daddy

• Viesi
« Atbilde #50 : 2015. gada 27. janvāris, 12:16:42 »
Sarunas par būtisko var dažreiz ļoti, ļoti pietrūkt...

Jā, tikai "būtiskā" izpratne vīr. un siev. dzimumam atšķirās...
vīr. varbūt domā par dzīvību uz citām planētām, hokeja čempionātu vai to, kad beidzot peipusu atvērs, bet siev. tas pilošais krāns ir piebesījis... 

Atslēdzies alex

« Atbilde #51 : 2015. gada 27. janvāris, 12:17:57 »

vīr. varbūt domā par dzīvību uz citām planētām, hokeja čempionātu vai to, kad beidzot peipusu atvērs, bet siev. tas pilošais krāns ir piebesījis... 

Ege! Dzīve ir visnesaprotamākā un aizraujošākā rotaļa! ;)

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #52 : 2015. gada 27. janvāris, 12:18:26 »
Par daudz kā pret bērnu, par maz ļauts un likts būt vīrietim. Sieva, kas visu zina labāk, izrīko vai izdara viņa vietā. Internetā viņš var izriezt krūti un būt vīrietis, mačo, gudrs un visādi citādi lielisks, sajusties apbrīnots un novērtēts.

+1
šoreiz nav šis gadījums, tieši otrādi, viņš grib dzīvot ar "māti", visu laiku prasa ko un kā darīt, ko vilkt, kā matus griezt. man tas galīgi neapmierina. ēdienu ātnākot mājās pats neuzsildīs, gaida, kad pasniegs un kad es pārnākšu. nu nav taču man viņam jākalpo. uzsildīt taču var pats.

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #53 : 2015. gada 27. janvāris, 12:21:25 »
Sarunas par būtisko var dažreiz ļoti, ļoti pietrūkt... Iedzīt izmisumā var arī vienkārša rutīna mājas-darbs-sex- darbs-mājas-sex. It kā viss ir, bet kaut kā tomēr pietrūkst Kā tajā anekdotē, kad govs mitrām acīm paskatās uz apsēklotāju: "A nobučot?" :D

aha, rutīna mani jau ir iedzinusi izmisumā. ir piedāvājams - "aizbraucam uz spa", es - "ok - aizbraucam", viņš - "labi, tad saorganizē". wtf  ? 

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #54 : 2015. gada 27. janvāris, 12:22:17 »
Vai tad "rozā briļļu" periodā tas nebija manāms? Es nekādi nevarētu uzrauties uz tipāžu, kas grib tapt apčubināms, mūžā nav gadījies..

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #55 : 2015. gada 27. janvāris, 12:23:07 »

krāni nepil, viss darbojas, remonts nav jāitaisa utt :D nu , jā pietrūkst katras brīvdienas kaut kur traukties apkārt vai braukt pie kāda ciemos, tas nekas, ka māja jāsakopj, jāsamazgā veļa utt. jo pieradis , ka mātei mājās viss bardakā, sasviests samests un netīrs.

daddy

• Viesi
« Atbilde #56 : 2015. gada 27. janvāris, 12:24:57 »
aha, rutīna mani jau ir iedzinusi izmisumā. ir piedāvājams - "aizbraucam uz spa", es - "ok - aizbraucam", viņš - "labi, tad saorganizē". wtf  ? 

nu un Tev gabals nokristu, ja Tu noorganizētu (1 zvans??!)? a kurš par to maksā?  :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #57 : 2015. gada 27. janvāris, 12:26:27 »

nu un Tev gabals nokristu, ja Tu noorganizētu (1 zvans??!)? a kurš par to maksā?  :)
Droši vien, kurš organizē, tas maksā. Vismaz mums tā ir pieņemts  :blushing:

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #58 : 2015. gada 27. janvāris, 12:26:49 »
Vai tad "rozā briļļu" periodā tas nebija manāms? Es nekādi nevarētu uzrauties uz tipāžu, kas grib tapt apčubināms, mūžā nav gadījies..
zini, nezvanīja pirms randiņa un neprasīja ko uzvilkt :D bija izdomājis kur brauksim un ko darīsim :D rozā brilles arī nav šis gadījums, iepazinos ar viņu tad, kad bija smags šķiršanās process no iepriekšejā. par tipāžiem - arī galīgi ne man raksturīgie - mačo un rokeri :D tādu baigo ahhh, lielā mīla, arī nav šis gadījums. likās tā mierīgi, bez trakošanas. remdeni .

daddy

• Viesi
« Atbilde #59 : 2015. gada 27. janvāris, 12:27:22 »
traukties apkārt brīvdienās ir katra vīrieša neatņemamas tiesības. punkc! :) 

oi, nevajag - tak, lai veļene rūc katru rītu un vakaru... :)