0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.
nu un Tev gabals nokristu, ja Tu noorganizētu (1 zvans??!)? a kurš par to maksā? Droši vien, kurš organizē, tas maksā. Vismaz mums tā ir pieņemts
Citāts: alex 2015. gada 27. janvāris, 12:05:25Citāts: Piafa 2015. gada 27. janvāris, 10:52:08Par daudz kā pret bērnu, par maz ļauts un likts būt vīrietim. Sieva, kas visu zina labāk, izrīko vai izdara viņa vietā. Internetā viņš var izriezt krūti un būt vīrietis, mačo, gudrs un visādi citādi lielisks, sajusties apbrīnots un novērtēts.+1šoreiz nav šis gadījums, tieši otrādi, viņš grib dzīvot ar "māti", visu laiku prasa ko un kā darīt, ko vilkt, kā matus griezt. man tas galīgi neapmierina. ēdienu ātnākot mājās pats neuzsildīs, gaida, kad pasniegs un kad es pārnākšu. nu nav taču man viņam jākalpo. uzsildīt taču var pats.
Citāts: Piafa 2015. gada 27. janvāris, 10:52:08Par daudz kā pret bērnu, par maz ļauts un likts būt vīrietim. Sieva, kas visu zina labāk, izrīko vai izdara viņa vietā. Internetā viņš var izriezt krūti un būt vīrietis, mačo, gudrs un visādi citādi lielisks, sajusties apbrīnots un novērtēts.+1
Par daudz kā pret bērnu, par maz ļauts un likts būt vīrietim. Sieva, kas visu zina labāk, izrīko vai izdara viņa vietā. Internetā viņš var izriezt krūti un būt vīrietis, mačo, gudrs un visādi citādi lielisks, sajusties apbrīnots un novērtēts.
traukties apkārt brīvdienās ir katra vīrieša neatņemamas tiesības. punkc! oi, nevajag - tak, lai veļene rūc katru rītu un vakaru...
Citāts: Spārka 2015. gada 27. janvāris, 12:22:17Vai tad "rozā briļļu" periodā tas nebija manāms? Es nekādi nevarētu uzrauties uz tipāžu, kas grib tapt apčubināms, mūžā nav gadījies..zini, nezvanīja pirms randiņa un neprasīja ko uzvilkt bija izdomājis kur brauksim un ko darīsim rozā brilles arī nav šis gadījums, iepazinos ar viņu tad, kad bija smags šķiršanās process no iepriekšejā. par tipāžiem - arī galīgi ne man raksturīgie - mačo un rokeri tādu baigo ahhh, lielā mīla, arī nav šis gadījums. likās tā mierīgi, bez trakošanas. remdeni .
Vai tad "rozā briļļu" periodā tas nebija manāms? Es nekādi nevarētu uzrauties uz tipāžu, kas grib tapt apčubināms, mūžā nav gadījies..
Ooooooo, tas tak vnk ielāps. Un acīmredzot lāpāmais periods ir beidzies. bye
Dalītās izklaides vajag ieviest.
pamet.
Mani joprojām interesē tas viens apstāklis
ja ne viens apstāklis, mēs būtu izšķīrušies iespējams jau decembra sākumā, bet nu kaut kā savu ātro dabu apvaldīju.
Citātsja ne viens apstāklis, mēs būtu izšķīrušies iespējams jau decembra sākumā, bet nu kaut kā savu ātro dabu apvaldīju. Vispār mani interesēja apstāklis. Bet arī nodarījumu zināt būtu interesanti