Autors Tēma: Dibināt "draudzīgas" attiecības internetā ar pretējo dzimumu  (Lasīts 13573 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Afrora

Re: Dibināt "draudzīgas" attiecības internetā ar pretējo dzimumu
« Atbilde #75 : 2015. gada 27. janvāris, 13:15:47 »
pamet.

tavu sakāmo es zinu sen :D
es tikai priecājos, ka nolēmi te tēmu ielikt.
tagad tev nav tikai mans viedoklis un sakāmais
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #76 : 2015. gada 27. janvāris, 13:18:40 »
Nu es teiktu tā - izlem par apstākļa patieso nozīmības līmeni, izvēlies pamest vai atstāt un tad sadzīvo ar savu izvēli :)

daddy

• Viesi
« Atbilde #77 : 2015. gada 27. janvāris, 13:25:29 »
aizbrauca pie mātes un lopā piedzērās un tad lāpījās

Drīkstu lūgt, lai Tu šai sentencē pasvītro GALVENO vārdu? :) citādi man nav skaidri patiesie apstākļi, kā arī tas, kuram ārstu vajag :D :D

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #78 : 2015. gada 27. janvāris, 13:26:41 »
Nu es teiktu tā - izlem par apstākļa patieso nozīmības līmeni, izvēlies pamest vai atstāt un tad sadzīvo ar savu izvēli :)
pateikt ir vieglāk kā izdarīt. zini, kāds man briesmīgs egoisms ir, brīžiem, bet tas ātri pāriet.
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #79 : 2015. gada 27. janvāris, 13:28:01 »
aizbrauca pie mātes un lopā piedzērās un tad lāpījās

Drīkstu lūgt, lai Tu šai sentencē pasvītro GALVENO vārdu? :) citādi man nav skaidri patiesie apstākļi, kā arī tas, kuram ārstu vajag :D :D
nu tev varbūt dzert 3 dienas ir ok un norma, man tas nav pieņemams. piedzerties un tad vēl 2as dienas lāpīties.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #80 : 2015. gada 27. janvāris, 13:33:14 »
To sauc par alkoholismu?

ēvele

• Viesi
« Atbilde #81 : 2015. gada 27. janvāris, 13:39:22 »
Neko nesapratu no Murmulādes murmulēšanas. Drīkst, lūdzu, īsā, kodolīgā tekstā sakarīgu pārstāstu?
Bet tas, ka vīrieti pamest netaisās, jo labs un atbalstošs, to uztvēru, bet ko citu Tev te ieteiks.  Mjā, es gan nesapratu, kas īsti par problēmu - viss kas čupā samests un pusfrāzēm.

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #82 : 2015. gada 27. janvāris, 13:41:11 »
To sauc par alkoholismu?
vismaz tendenci uz to. tas ir tikai mans subjektīvais skatījums. es negribu visu sīkos te stāstīt, bet  tā rezultātā bija nepildīti solījumi, braukšan ar auto, pazaudēti telefoni, nu puišeļa gājieni. Tāpēc bija doma, ka jābeidz viss ir, kamēr nav par vēlu. Dažs labs vecis teiks, ka tas ir normāli.  alkoholismam jau ari vairākas stadijas, laikam.

daddy

• Viesi
« Atbilde #83 : 2015. gada 27. janvāris, 13:42:46 »
sapratu sekojošo - māte tātad ņipričom un lopā arī nekas, Tev nepatika 3diennieks? :) varbūt viņš tā rādīja cik viņam gauži nodarīts, bet Tu nesaprati??
iemeslu Tu negribēji minēt...droši vien pareizi, jo tas visdrīzāk bija kāds sīkums :)   

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #84 : 2015. gada 27. janvāris, 13:43:30 »
Neko nesapratu no Murmulādes murmulēšanas. Drīkst, lūdzu, īsā, kodolīgā tekstā sakarīgu pārstāstu?
Bet tas, ka vīrieti pamest netaisās, jo labs un atbalstošs, to uztvēru, bet ko citu Tev te ieteiks.  Mjā, es gan nesapratu, kas īsti par problēmu - viss kas čupā samests un pusfrāzēm.
nav laika te gari rakstīt, jāstrādā arī, ir. tas, ka labs cilvēks, jau nav pamats nepamest, ja sāk meklēt internetā pazīšanos. kā uzzināju - teiksim tā, cilvēks man pazīstams kam rakstīja.

ēvele

• Viesi
« Atbilde #85 : 2015. gada 27. janvāris, 13:45:16 »
Vienmēr esmu domājusi, ka trīsdiennieks ir tikai filmās, vai tiešām tas ir arī dzīvē? Nevar būt!

Atslēdzies tex

« Atbilde #86 : 2015. gada 27. janvāris, 13:45:44 »
nav laika te gari rakstīt, jāstrādā arī, ir. tas, ka labs cilvēks, jau nav pamats nepamest, ja sāk meklēt internetā pazīšanos. kā uzzināju - teiksim tā, cilvēks man pazīstams kam rakstīja.
un "draudzene" tūliņ metās atstāstīt ar piepušķojumiem? Jebšu tu to viņu saraksti dabūji izlasīt?

Atslēdzies tex

« Atbilde #87 : 2015. gada 27. janvāris, 13:47:58 »
Atvaino, bet alkāns, liekēdis un memmītis vēl nav gana iemeslu pamest? Ak jā, citas meklē :D
Turklāt vēl vsp bija ielāps, ar ko kopādzīvot i nevajadzēja sākt...
KO vēl vajag? Lai bietē iedod, vai? A šitas tāds "mīlīgs" un to gan negrasās... lasi, vnk par slinku... WTF?

Atslēdzies Betons

« Atbilde #88 : 2015. gada 27. janvāris, 13:48:36 »
Značit tēma ne bez iemesla te radās

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #89 : 2015. gada 27. janvāris, 13:48:48 »
sapratu sekojošo - māte tātad ņipričom un lopā arī nekas, Tev nepatika 3diennieks? :) varbūt viņš tā rādīja cik viņam gauži nodarīts, bet Tu nesaprati??
iemeslu Tu negribēji minēt...droši vien pareizi, jo tas visdrīzāk bija kāds sīkums :)   
iemesls galīgi nav sīkums, diemžēl, bet tas ir personisks. māte ir pat ļoti pričom, jo nepārtraukti ņaud, ka viņai grūti, ka veca ( 67) , ka neko nevar, malku ienest nevar, istabu izslaucīt nevar, veļu izmazgāt nevar. to visu brauc darīt māsa. bet dzert ar kaimiņieni var. ( dzeršanas periodiskas, uzplūdiem) tad nav ne veca, ne slima. dēlēns devās pie mammītes, palīdzēt saimniecībā uz vienu dienu, iekrita mēmā 3dieniekā.