Autors Tēma: Lieli, nozīmīgi ģimenes momenti  (Lasīts 3128 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Lieli, nozīmīgi ģimenes momenti
« : 2015. gada 27. janvāris, 23:44:04 »
Man tāds bija vecmammas 100 gadu jubileja. Viņa pati jau sen aizsaulē, bet man bija svarīgi savākt visus kopā. Iestādījām rožu dobi, interesanti, cik būs pārziemojušas. Tajā pašā gadā meita pabeidza vidusskolu, kaut kā tas nepavisam nelikās kaut kas Uh. Iespējams tāpēc, ka tas bija neLatvijā un šeit nekādas svinības ar klātiem galdiem netiek rīkotas.
Kas jums ir tādi nozīmīgi ģimenes godi?

Atslēdzies Emīlija

Re: Lieli, nozīmīgi ģimenes momenti
« Atbilde #1 : 2015. gada 28. janvāris, 06:25:57 »
ziemassvētki.

jau 25 gadus sabraucam kopā, visi tuvākie, +/- 12 cilvēki. pagaidām turamies, ir tikai -1 vectētiņš. toties +1 sīks, jau 4. paaudze

Atslēdzies ragana

« Atbilde #2 : 2015. gada 28. janvāris, 08:34:19 »
Lielākie - Ziemassvētki. Protams, arī dzimšanas dienas un vārda dienas arī, bet tās manā prātā nav tik nozīmīgas.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2015. gada 28. janvāris, 08:58:39 »
Mums parasti uz bērēm visi radi - tuvi un tāli - savācas kopā. Stulbi jau sanāk, vienmēr saka, ka gribētos priecīgākos apstākļos tikties, bet nu ir kā ir.
Kāzas tagad notiek reti, lielas nevar atļauties, ielūdz tikai pašus tuvākos, bet uz bērēm aicina visus.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #4 : 2015. gada 28. janvāris, 09:01:06 »
Nav tādi.

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2015. gada 28. janvāris, 09:50:06 »
kad visi savācas -diemžēl bēres
Jubilejas neviens nerīko, kāzas šaurā lokā

« Atbilde #6 : 2015. gada 28. janvāris, 10:09:01 »
ģimene liela, bet diemžēl lielākā daļa savā starpā nesadzīvo. drošības apsvērumu dēļ nekas netiek atzīmēts lielā skaitā. :D
psihiski slimi cilvēki nesaprot humoru un sarkasmu. kopš es to zinu, mani māc bažas par dažiem cilvēkiem...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #7 : 2015. gada 28. janvāris, 20:54:29 »
Forshi, ka ir taada saliedeeta gjimene vai dzimta. Es pati nesabiedrisks cilveeks, izvairos no taadaam sanaakshanaam. Pie tam no maates puse tie radi taadi, ka labaak ar vinjiem nekontakteeties.

ēvele

• Viesi
« Atbilde #8 : 2015. gada 28. janvāris, 22:18:40 »
Radu momenti parasti ir visiem izspiesti un garlaicīgi.

Atslēdzies reno

« Atbilde #9 : 2015. gada 28. janvāris, 22:35:13 »
mums bija jubilis kā radu salidojums -visi bija baigi priecīgie
vēl vienu laiku rīkojām māsicu/ brālēnu pastaigu gar jūru -arī ļoti forši, diemžēl pajuka

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #10 : 2015. gada 28. janvāris, 23:09:52 »
Patiesībā - kapusvētki :) Visi zina, ka augusta pirmā svētdiena divos pēcpusdienā Mētrienas kapos viss notiek. Pagaidām, kamēr turpat ir radu mājas, kurās visi mīļi gaidīti, sabrauc tie, kas grib šad un tad satikties. Tie, kam vēl spēks... Man patiesībā vienmēr patika, nesanāk katru gadu aizbraukt, bet kad esmu - patīk joprojām. Nu jau turp braucam otrā un trešā paaudze.

Atslēdzies Mina

« Atbilde #11 : 2015. gada 29. janvāris, 09:27:36 »
Manā ģimenē tādu momentu nav - vecā paaudze tai saulē, ar jaunajiem kontakti pazuduši, da i paši cilvēki, cik atceros no bērnības un jaunības, nav tie, ar ko baigi gribētos čupoties un tikties.
Vīramātes dzimtā šī čupošanās notiek, viņai vairākas māsas un brālis. Lielākas sanākšanas taisa uz katru apaļu jubileju. It kā jau forši, cilvēki sirsnīgi, atvērti, interesējas cits par citu, bet es parasti no tā ņiguņega nogurstu jau stundas laikā un tad mēģinu atrast kādu kaktiņu, kur nolīst un sagaidīt pasākuma beigas.
Pa gabalu apbrīnoju un cienu dzimtas, kas turas kopā un spēj sapulcēties lielā skaitā, bet pati pēc tā vajadzību neizjūtu.
Patiesība dara brīvu.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #12 : 2015. gada 29. janvāris, 10:14:39 »
Neatceros, kad mēs būtu pulcējušies tā pliki jubilejas pasākumos. Tā es arī negribētu - atnāc, ēd, sēdi pie galda un viss, bet namamāte līka noskraidījusies kotletes piedāvādama.
Mums bieži ir kopāsanākšanas ar tēmu, ar mērķi kaut kādu, lai nav tikai stīvi pie galdiem jāsēž un tad arī ar kādu jubileju (ja iegadās) apvieno. Piemēram, kāpostu skābēšanas talka, šķūnīša taisīšana, lielā sēņošana, zupas vārīšana uz ugunskura, laivu braucieni u.c. Visi var piedalīties, visiem ir ko darīt.

Atslēdzies rutta

« Atbilde #13 : 2015. gada 29. janvāris, 11:36:29 »
Ziemassvētkos saiekamies visi  :)

Atslēdzies danu

« Atbilde #14 : 2015. gada 29. janvāris, 11:54:39 »
Patiesībā - kapusvētki :) Visi zina, ka augusta pirmā svētdiena divos pēcpusdienā Mētrienas kapos viss notiek. Pagaidām, kamēr turpat ir radu mājas, kurās visi mīļi gaidīti, sabrauc tie, kas grib šad un tad satikties. Tie, kam vēl spēks... Man patiesībā vienmēr patika, nesanāk katru gadu aizbraukt, bet kad esmu - patīk joprojām. Nu jau turp braucam otrā un trešā paaudze.

Hmmm. Fiasko, Tu no Mētrienas???