Autors Tēma: Iepazīšanās internetā  (Lasīts 3568 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Iepazīšanās internetā
« : 2015. gada 01. februāris, 17:31:06 »
Reklamēja tv šovu Viltotais zaķis, par internetiepazīšanos un to, kas slēpjas aiz izveidotajiem profiliem. Visnotaļ interesanti, vai jums arī ir gadījies iepazīties internetā un kā saskanēja profils ar īsto "seju"?
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 14. februāris, 10:04:28 no Spārka »

Atslēdzies Spārka

Re: Iepazįšanās internetā
« Atbilde #1 : 2015. gada 01. februāris, 17:32:41 »
Ir. Saskanēja.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #2 : 2015. gada 01. februāris, 18:39:50 »
Vss saskanēja. Visu ko solīja arī izdarīja...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #3 : 2015. gada 01. februāris, 18:52:55 »
Mao - Tu mājas kopšanu pasūtīji?
Visus sakost!

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #4 : 2015. gada 01. februāris, 19:02:54 »
Jā; bija kā bija jābūt.

ēvele

• Viesi
« Atbilde #5 : 2015. gada 01. februāris, 19:40:54 »
Neesmu, laikam nebija vajadzības, bet atbalstu tādu veidu noteikti.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #6 : 2015. gada 01. februāris, 20:35:37 »
Saaga, ka viiriesha profila datiem jaapieskaita 10 vieniibas gadiem un jaanonjem 10 cm auguma parametriem, nav gluzhi bez pamata ;)

Sievietes, savukaart, dikti optimizeejot svaru, ja ticeet viirieshiem...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #7 : 2015. gada 01. februāris, 20:58:56 »
Nezinu, man visi gadījumi bijuši nejauši ... tā gadījās, bet viss atbilda, lai gan otru tikšanos neesmu ne ar vienu vēlējusies ...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #8 : 2015. gada 01. februāris, 21:19:04 »
iepazīties iepazīšanās nolūkos nav gadījies, tāpēc centimetri un kilogrami ir bijuši nebūtiski, bet viens nu gan ir skaidrs - turpmāk aicinājumam satikties ārpus interneta plašumiem piekritīšu tikai pēc telefonsarunas... šķiet, ka telefoniski tomēr spēju labāk prognozēt tēlu... :)

pēdējos gados divreiz esmu bijusi smagi šokēta, lai arī, protams, "cilvēks labs ", nav šaubu :) labi, ka tas nav bijis, kā jau minēju, ar mērķi iepazīties, romantiskos nolūkos, tā teikt.

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #9 : 2015. gada 02. februāris, 11:16:14 »
Vss saskanēja. Visu ko solīja arī izdarīja...
izklausās pikanti :D
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #10 : 2015. gada 02. februāris, 11:19:08 »
ir bijis visādi. :D bija kādreiz tāds inbox.lv chats :D un biju tur admins  :rofl: :finger:

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #11 : 2015. gada 02. februāris, 15:37:11 »
Ir bijis, ne tikai romantiskos nolūkos, visnotaļ veiksmīgi. Bet es tā neskrēju uzreiz tikties, visus, kas nesmuki raksta, atsijāju pirmajā kārtā :)  Sen tas bija...Bet draudzenēm ir gājis visādi...trakākais laikam bija, kad izskatīga vīrieša ap 35 vietā atnāk uz tikšanos 60-gadīgs opis :rofl: un izliekas nesaprotam, kas gan varētu traucēt dvēseļu saskaņai, kura likās tik cerīga :rofl:

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #12 : 2015. gada 02. februāris, 15:42:56 »
Iepazīšanās internetā ir bijusi ļoti veiksmīga, varu uzrādīt laulības apliecību :)
Ilgākā periodā esmu niekojusies pa visādiem soctīkliem un oho.lv, sanācis tikties ar visai daudziem interesantiem eksemplāriem. Nekādu šausmu stāstu nav bijis, ja nesaskanēja pirmajā tikšanās reizē, tad vairāk viens otru neapgrūtinājām :)

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #13 : 2015. gada 02. februāris, 15:52:03 »
Nav gadījies iepazīties "romantiskos nolūkos", bet vienkārši tāpat... nu jau esam 12 (vai 13?) gadus kopā :) Bet sākās viss ar derībām 118 čatā ;) (derībās vinnēju es).

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #14 : 2015. gada 02. februāris, 16:33:26 »
Iepazīšanās internetā ir bijusi ļoti veiksmīga, varu uzrādīt laulības apliecību :)
Ilgākā periodā esmu niekojusies pa visādiem soctīkliem un oho.lv, sanācis tikties ar visai daudziem interesantiem eksemplāriem. Nekādu šausmu stāstu nav bijis, ja nesaskanēja pirmajā tikšanās reizē, tad vairāk viens otru neapgrūtinājām :)

nē, nu oho.lv man vienmēr licies tāds pasmags . Māsa ar vīru iepazinās draugiem.lv .