Autors Tēma: par abortu -no satori  (Lasīts 31243 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Re: par abortu -no satori
« Atbilde #75 : 2015. gada 02. februāris, 14:40:16 »
zini, ka esi viena, nopeerc tabletes vai prezervatiivus... un lieto, ne tikai nopeerc...
tipa princips - nav vīra ar papīru, nebūs tev bērnu dzemdēt?
Dzemdēt būs, ja gribās to darīt. Bet, ja negribās, tad būs izsargāties, lai nav jānonāk pie abortiem.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #76 : 2015. gada 02. februāris, 14:41:51 »
Afrora

...lai dzemdee, ja grib... ...te tak ir par taam, kas negrib...

Trix

Jaa, klejoja taads :D

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #77 : 2015. gada 02. februāris, 14:42:07 »
Tad tas klasificeejas pie stulbuma, diemzheel...

jaunībai bieži piemīt zināma deva naivuma un stulbuma, diemžēl, tāpat kā taisnprātības, par manu taisnību un nepareizo, dažiem ar gadiem tas pāriet.
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #78 : 2015. gada 02. februāris, 14:43:35 »
Dzemdēt būs, ja gribās to darīt. Bet, ja negribās, tad būs izsargāties, lai nav jānonāk pie abortiem.

Lielāka trauma sievietei, noteikti ir izvēle par glābējsilīti, nekā aborts teiksim 4-6 nedēļās

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #79 : 2015. gada 02. februāris, 14:43:42 »
vispār mans uzskats ir, ka katrs ar savu ķermeni var darīt ko grib - gribi taisi abortus, gribi ziedo orgānos, gribi nodod izpētei.

citiem tur nav ko spriest kas ir un kas nav pareizi.
gribat abortus samazināt - māciet izsargāšanos abiem dzimumiem.

Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #80 : 2015. gada 02. februāris, 14:44:58 »
...jaa, dazhiem pat ar gadiem shkjiet, ka Dievu teelo nevis tas, kursh izlemj, kam dziivot un jam mirt, bet tas, kuram taa izveeleeshanaas neshkjiet baigi ok...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #81 : 2015. gada 02. februāris, 14:49:24 »
Es vienmeer shaadaas diskusijaas esmu briiniijusies par sievieteem, kas zveerojoshaam aciim aizstaav abortus, piesaucot visu iespeejamo - materiaalos apstaakljus, izvaroshanas, mediciiniskas probleemas utt. Nu ir izdariits, izdariits. Tak mees visas vienaa laivaa, tikai viena izveelas dzemdeet, cita nee, a tie apstaaklji mums +- liidziigi. Nevajag tik drausmiigi pieraadiit, ka savaadaak nekaadi.
100% piekriitu Ineshukam, sauciet par Oljinjieti, cik gribat. Kas te jautaaja, kaa vinjai pashai. Nu vai tad nesaprataat - dzemdeetu vinja, ja kaut kas noietu greizi. Man pashai tas vienmeer ir bijis skaidrs. Cik reizes dziivee var taa nejaushi nokljuudiities? 2, 3, nu es pie 5. reizes apstaatos, bet tad arii buutu jaajautaa, kaa man ar galvu.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #82 : 2015. gada 02. februāris, 14:49:48 »

Lielāka trauma sievietei, noteikti ir izvēle par glābējsilīti, nekā aborts teiksim 4-6 nedēļās
Piekrītu. It īpaši, ja tā ir pirmā grūtniecība, jo nav jau nekādas nojēgas kā tas būtu turpmāk. tajā brīdī, kad ir zināms, kā ir, kad ir liels vēders un sīcis sāk laist burbuļus, bakstīties, pilnīgi automātiski šķiet pamostas mātes instinkti. tāpēc arī nespēju saprast surogātmātes, kas spēj iznēsāt un pārdot citiem savu bērnu. Tur jau vienalga no kāda ģenētiskā materiāla viņš ir sanācis, bet tas ir tavs bērns. Glābējsilīte.. nu arī tā so-so variants. Ja jau esi tikusi tik tālu, tad dzīvo un cīnies.

Bet ir pilna pasaule ar psihopātiem (atceraties padebīlo medmāsu, kas padarīja aklus/nozūmēja savus beŗnus?)...

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #83 : 2015. gada 02. februāris, 14:50:53 »
vispār mans uzskats ir, ka katrs ar savu ķermeni var darīt ko grib - gribi taisi abortus, gribi ziedo orgānos, gribi nodod izpētei.
citiem tur nav ko spriest kas ir un kas nav pareizi.
gribat abortus samazināt - māciet izsargāšanos abiem dzimumiem.

+ vēl atrisiniet valstiksā līmenī, kontracepcijas tabletes uz receptes + ārsta apmeklējums, ir valstis , kur kontarcepcijas tabletes kompensē. Bez tam ideāli būtu ja bērns nebūtu ģimenei kā "nabadzības" simbols. Lai darba devējs priecātos, ka pieņem darbā sievieti ar bērniem, nevis  saviebjas uzzinot, ka "tev atkal bērns" slims. Vai kā te mums viens  priekšneiks izcēlās,  pēc tam kad jaunpieņemtā darbiniece izrādījās grūtniece, ka tagad likšot atnest ārsta zīmi visām pirms darbā nāks. Lai parūpējas par vietām bērnu dārzā, lai nav ja'domā, kā pat ar visu valsts un pašvaldības līdzfinansējumu galus savilkt kopā. Es zinu, ka es pati raudāt, ka man grūti. Bet man ir brīvprātigais darbs ar sievietēm no ne tās pārtikušakās daļas, un tāpēc es NEKAD nenosodīšu, ja viņa izvēlēsies abortu.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #84 : 2015. gada 02. februāris, 14:51:34 »
O, tas arii baigais arguments - es ar savu kjermeni.. Tak griez sev kaaju vai roku, bet tas 8 - 12 meen vecais - nav tavs kjermenis.

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #85 : 2015. gada 02. februāris, 14:53:00 »

Piekrītu. It īpaši, ja tā ir pirmā grūtniecība, jo nav jau nekādas nojēgas kā tas būtu turpmāk. tajā brīdī, kad ir zināms, kā ir, kad ir liels vēders un sīcis sāk laist burbuļus, bakstīties, pilnīgi automātiski šķiet pamostas mātes instinkti. tāpēc arī nespēju saprast surogātmātes, kas spēj iznēsāt un pārdot citiem savu bērnu. Tur jau vienalga no kāda ģenētiskā materiāla viņš ir sanācis, bet tas ir tavs bērns. Glābējsilīte.. nu arī tā so-so variants. Ja jau esi tikusi tik tālu, tad dzīvo un cīnies.
Bet ir pilna pasaule ar psihopātiem (atceraties padebīlo medmāsu, kas padarīja aklus/nozūmēja savus beŗnus?)...

Nu nav gluži tā, ka visām ir tas mātes instinkts, ir kam vnk nav. Tagd par laimi ir pašvaldības , kas sāk domāt par to, ka jāievieš tādi kā krīzes centri, kur jaunām mammām sniegtu palīdzību, iemācītu iemaņas, jo īpaši grūti ir meitenēm no bērnunamiem. Mums slimnīcas ātri izmet  to mammu ar bērnu  ārā un tad tiec galā kā gribi.

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #86 : 2015. gada 02. februāris, 14:53:31 »
O, tas arii baigais arguments - es ar savu kjermeni.. Tak griez sev kaaju vai roku, bet tas 8 - 12 meen vecais - nav tavs kjermenis.

mēneši vai nedēļas ? Ir ķermenis, un var te gudri spriedelēt par stulbumiem un atbildībām, bet ir DAŽĀDAS situācijas, DAŽĀDI cilvēki.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #87 : 2015. gada 02. februāris, 14:55:53 »
...vsp traki, ja padomdeveejs taadaa briidii gadaas jarijs abortu fans...

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #88 : 2015. gada 02. februāris, 14:56:14 »
Es šādās diskusijās, savukārt, brīnos par sievietēm, kuras ar zvērojošām acīm stāsta, ka tikai tā, kā VIŅAS dara, ir pareizi, pie tam visām pārējām, neatkarīgi no apstākļiem. Tak jūsu izvēli dzemdēt neviens neapstrīd, tāpat kā tiesības justies morāli pārākām. Taču nevajag ar savu morālo pārākumu mēģināt atbalstīt likumprojektus, kas attiecas uz citām sievietēm, kuru gultai ar sveci blakus nestāvējāt un nestāvēsiet.

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #89 : 2015. gada 02. februāris, 14:58:50 »
...vsp traki, ja padomdeveejs taadaa briidii gadaas jarijs abortu fans...

Ir starpība starp "nenosodu" un "fans". Kā saka mans māsas vīrs "Nemāci citus dzīvot, palīdzi viņiem materiāli ! ". Tātad varbūt sāc ar ziedojumu kontarcepcijas iegādei. :)