Autors Tēma: par abortu -no satori  (Lasīts 31319 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Re: par abortu -no satori
« Atbilde #210 : 2015. gada 03. februāris, 18:27:17 »
varbūt tiksim galā ar tiem bērniem kas jau ir? tagad un jau šeit? no tām mātēm, kas palikušas stāvoklī, nolēmušas piedzemdēt, jo "aborts tā ir slepkavība" un tagad netiek galā emocionāli, nevis materiāli? lai šie bērni nav psihiski traumēti?
vai mums morālu kropļu trūkst, kas izd*āž suņus, sit savus bērnus, badina tos, psiholoģiski samīda utt?
protams, arī labiem vecākiem var bērns aiziet neceļos, bet tomēr, manuprāt, neceļos vairāk aiziet tie, kuru vecāki nav labi.

visi runā par materiālajiem labumiem - piedzemdē, tad tevi apģērbs, parādīs, kur pabalstus iedos, nodokļi mazāki utt, tu tik dzemdē. bet vai kāds ir padomājis par to, kas notiek sievietes galvā? ja nu viņas nespēj dzemdēt savu bērnu šādā pasaulē, kur ir tik daudz deģenerātu?
jāsāk ir ar galvas sakārtošanu. tagad un tūlīt. VISIEM. iesākumā jau toleranci apgūt. lai tiem bērniem, kas dzimst ir veselīga vide. ar to domāju sabiedrību kopumā, jo bērnu burkā izaudzēt nevar.

es noņemu cepuri visu to priekšā, kuriem ir bērni, kuri ir tik emocionāli stipri un varoši, kam bērni ir labi cilvēki. man sirds sāp par katru pāri, kurš cenšas un tiem nesanāk.
bet moralizēt, lai meitene/sieviete NOTEIKTI dzemdē un tad jau kaut kā, ka mātes instinkts ieslēgsies un viss būs skaisti, mirklī, kad viņa ir panikā par šo domu vien, lūk tas ir bezatbildīgi, jo ko no moralizētājiem varēs paprasīt tad, ja tas mātes instinkts neieslēdzas un tas bērns uzaug bez mīlestības un nelaimīgs? protams, ka neko.
psihiski slimi cilvēki nesaprot humoru un sarkasmu. kopš es to zinu, mani māc bažas par dažiem cilvēkiem...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #211 : 2015. gada 03. februāris, 21:40:34 »
Jaa, tas ir faniigi, ka no manis soc nodokli novelk i sveshu vecaaku pensijaam (jo savi da pensijai nedavilka), i sveshu beernu izgliitiibai un mediciinai
.. kaadai nekaadai, bet tom... a vot pensiju tie sveshie beerni gan man nemaksaashot... wtf???!

Atslēdzies tex

« Atbilde #212 : 2015. gada 03. februāris, 22:03:49 »
Daddy, man kā reiz arī šķita, ka pensijas esamība ir dealbreaker :( jo pensijas ja ne zem iztikas minimuma, tad zem min algas tak ir vai pusei visu pensionāru, un vairumam ir bērni,kam varētu ielikt par apgādājamajiem... Laikam tāpēc uzmana, lai šis trends neizplatītos :D

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #213 : 2015. gada 03. februāris, 22:44:13 »
Es galiigi nemoralizeetu, ka katram jaadzemdee... bet taadiem gadiijumiem ir kontracepcija, kuras muusdienaas ir dafiga...

Piekriitu Kljavam, ka 70% (vb jams mineeja citu skaitli, es dotu veel lielaaku) ir debili...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #214 : 2015. gada 03. februāris, 22:50:44 »
Ja 70 %- tas jau ir meinstrīms :P tad ir jāuztraucas tiem, kuri nav...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #215 : 2015. gada 03. februāris, 22:59:02 »
Ak jaa, runa tur bija par vecaakuem...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #216 : 2015. gada 04. februāris, 14:30:21 »
Nesameklēju, kas precīzi no tribīnes ticis pateikts, bet twitertauta jau apspriež bezbērnu nodokli..

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #217 : 2015. gada 04. februāris, 14:33:25 »
Kā jau te daži brīdināja - šodien joks, rīt patiesībā, Parādnieks lido atkal http://apollo.tvnet.lv/zinas/rosina-ieviest-bezbernu-nodevu/681320
Jo ar loģiskāko (un jau esošo) risinājumu - IIN atlaidi - protams, nekāds populisms nesanāk...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #218 : 2015. gada 04. februāris, 14:34:40 »
Cik es iemetu aci zinjaas, tad nevis - bezbeernu nodoklis tas ir, bet, kaa es jau ieprieksh te rakstiiju, ar nodokli neapliekamais minimums. Es tikai nesaprotu, vai tad Latvijaa tas vairs nemaz nav. Agraak tachu bija, kad es veel te straadaaju. Vaardu sakot, nodoklju atvieglojumi cilveekiem ar beerniem.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #219 : 2015. gada 04. februāris, 14:35:34 »
Katrā ziņā atkal no Parādnieka mutes nācis...
Laikam nezina, ka ģimenēm ar bērniem lielāks neapliekamais minimums. Tad, lai to vēl palielina, vēl kādas nodokļu atlaides, bet ne jau nu jaunu nodokli ieviest.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #220 : 2015. gada 04. februāris, 14:35:55 »
Par bezbeernu nodokli to sauc zhurnaalisti, lai tracinaatu tautu.

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #221 : 2015. gada 04. februāris, 14:36:59 »
Ja iedziļinās pārējos piedāvājumos, respektīvi, diferencēt IIN, tad tur daudz kas ir pareizi, sen jau vajadzēja mazākām algām proporcionāli lielāku IIN. Bet ir pieminēta arī konkrēti "bezbērnu nodeva", kuras dziļo domu un pamatojumu droši vien var aptvert tikai pats Parādnieks :)

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #222 : 2015. gada 04. februāris, 14:37:43 »
Citāts
Par bezbeernu nodokli to sauc zhurnaalisti, lai tracinaatu tautu.
Tas, protams, nepārsteidz... Ziņas, kuru virsrakstos nevīd - šokējoši, šausminoši, baisi... vairs nerullē.  :P
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

« Atbilde #223 : 2015. gada 04. februāris, 14:56:20 »
es lieku pretī Parādniekam daudzsievības nodokli. :D
psihiski slimi cilvēki nesaprot humoru un sarkasmu. kopš es to zinu, mani māc bažas par dažiem cilvēkiem...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #224 : 2015. gada 04. februāris, 15:54:04 »
Par ko tie PR speci naudu sanjem nudien nesaprotu... nevis bezbeernu nodoklis, bet nodoklju atvieglojumi vecaakiem, nevis sods par nepamatotu aatro izsaukumu (st c, seeen dereeja atjaunot), bwt maksa, kura nav jaamaksaa tiem 5%, kuru dziiviiba tieshaam apdraudeeta...
...bet tak vsjo cherez zho, lai cilveekus satracinaatu...