es pie sevis neatrodu nevienu dīvainību, jo viss ko daru attiecībā uz kašakiem ir normali, nevis dīvaini

toties kaķa kaku apkašāšana man šķiet vairak neka dīvaina...
neredzu loģiku...a jau esi noliecies lai apkašatu (jezzz) nutak panjem kadu paligieriici un uz reiz izmet to kaku ...kakjim prieks un pašam nesmirdees ...
oky..zinu,ka menejie izlaisti...tīru tualetes 2x dienā, rītos un vakaros..kaķi tā arī dara izstaigā no riita un pirms miega(guļ kā normāli cilvēki visu nakti un gultās ar mums).... kaku vienkarši savācu ar salvei un podā...miers... nu, piečuraatajam jamaina viss ekipejums...
tādēļ man ir sava tehnoloģija- kastē avīze uz avīzes sauja(pusglāze) necementējošo smilšu.Kakis pačurajis... avīzi misenē, jaunu vietā...usjo...
vecais tā izlutinats no bērnības ja kaste nav tiira mauro un staigā rādīdams, ka tūlīt piečurās kādu paksi.
Meitenei gan pa lielam vienalga, viņa apstaiga visas (3jas) kastes un atrod kādu vietu jebkuraa no viņām.
oky var sito pieskaitiit pie muusu diivainibam.
apstiprinājumu, ka mana tehnoloģija ir laba, guvu brīdī, kad LV kriizes laikā kopu dzīvokli 1x nedēļā,pie sabiedrībā pazīstamas ģimenes.
vinjiem bija divi, lielā izmēra šķirnes kaķi(uz sitienu aizmirsu nosaukumu)...kaste vinjiem bija saimniecibas istaba,tur kur vešmašina, trauķene utt... jezz, to kasti tīriju es 1x nedēļā, kad atnācu..protams, tā kaste bija paliela un piegāzta ar smiltiim pilna, nebaidos domat, ka tur visa smilšu paka iekšā

)) bet kā smirdēja...

, nabaga kakiem arī tas viss tāāāā riebās, vinji kašāja ciet tos sūdus ar tādu spēku un enerģiju, ka viss bija smiltiis un akmeņos,pat plaukti metra augstaumā... lieki teikt ka rokot ciet šodienas kaku pa gaisu lidoja pirmdienas un otrdienas kakas... tad nu tā saimniecības istaba, taada aizjaukta un aizrakta stāvēja un gaidiija mani, kad vienu dienu nedēļā tur būs tīrs

vēl šodien nesaprotu, vai tiešam gruuti bija tās kakas pa nedēļas vidu uzlasiit