Autors Tēma: Mūsu dīvainības zvēru dēļ  (Lasīts 6373 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies fiasko

Re: Mūsu dīvainības zvēru dēļ
« Atbilde #15 : 2015. gada 07. februāris, 22:54:17 »
Viens no diviem kaķiem ir tāds, kas savus sūdiņus nekad nav mēģinājis aprakt. Labākajā gadījumā vienreiz pavelk kāju blakus kastei, bet parasti aizjoņo prom, cik tālu vien var - smird taču!

Tad nekas cits neatliek, kā aprakt, lai pēc tam sacememtējušos izvāktu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #16 : 2015. gada 07. februāris, 23:08:50 »
Kāda forša tēma :)

Jā, šļūcošie soļi - klasika. Un vispār skatīšanās, kur kāju liec un uz kā sēdies.
Tualetes durvis (kad tur neviena nav, protams) jāatstāj pavērtas - lai kaķe tiek pie savas kastes.
Toties vannā ejot durvis labāk turēt ciet, lai kaķe NEtiek iekšā, citādi viņai OBLIGĀTI jāstaigā pa vannas malu, riskējot ievelties ūdenī.
Virtuvē nedrīkst atstāt nepieskatītu nevienu produktu, kas kaut attāli dzīvnieku izcelsmes - nozags, izvazās un steigsies aprīt pat to, ko nemaz neēstu, ja viņai iedotu. :)
Jā, un runāju es ar viņu, protams, ka runāju  :)

Strumpuļus gan neapkasu, tiklīdz pamanu, tā tualetē iekšā un prom. Pati neapkasa - izkāpj no kastes un pakašā grīdu BLAKUS kastei  :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #17 : 2015. gada 07. februāris, 23:56:38 »
Atcerejos, vel dīvaināki paradumi ciemiņiem šķiet maizes atlieku pilnīga izkaltēšana un likšana maisiņā (trušiem, aitām, vistām), olu čaumalu krāšana citā maisiņā(vistām) un apgrauztu kaulu, negaršojušas gaļas glabāšana saldētavā(sunim)... Un tad tā visa vešana uz laukiem reizi vairākos mēnešos...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #18 : 2015. gada 08. februāris, 00:14:48 »
Vai bļaušana sēžot uz ķemertiņa - "vai tu reiz beigsi grabināties un maurot pie durvīm! nekur es nepalikšu! ej, grauz krimšus, tev tur vēl ir!"
Visus sakost!

Atslēdzies tex

« Atbilde #19 : 2015. gada 08. februāris, 00:41:20 »
Pavasī parciņā izurbināt no zemes lielu treknu pieneni... Izskatījās droši vien labi, ar lāpstiņu un maisiņu... Putniņiem garšoja un mazgāties slapjās pienenēs patika.
Papagailīši runāt neiemācījās (vnm bija vairāki), toties es gan putnu čivināšānu un ķērkšanu visnotaļ apguvu, lai ķērcošam (ja papagailis ir neapmierināts, tas pat maziņš spēj ļoti riebīgi ķērkt, un neapmierinātība parasti mostoties līdz ar gaismu) putnam tā nodotu pretī, ka skatās lielām acīm un apklust uz laiciņu :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #20 : 2015. gada 08. februāris, 09:39:06 »
O jā, pienenes aizmirsu pieminēt, jo runa bija vairāk par kaķiem sākusies. Mani kaimiņi arī agrāk nesaprašanā noskatījās, ka iznāku pagalmā, staigāju kā kaut ko pa zemi meklēdama, izrauju pieneni un stiepju mājās... Vai izceļu no auto bagāžnieka ābeles zaru  :) Nu jau infa izplatījusies, ka man šinšillas  :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #21 : 2015. gada 08. februāris, 11:47:13 »
Sarunas ar suni, kaķi vai abiem reizē ir dienas kārtībā. Bet meita par to vienmēr ieņirdz.
Vakarā nākam mājas, sieva sunim jautā: Nu, kādas blēņas pa dienu sadarījāt? Neplēsāties?
Meita: Mamm, ko Tu tagad gribi sagaidīt? Ka suns izplūdīs emocijām pārbagātā stāstījumā par dienas laikā piedzīvoto kaķa vardarbību?

Atslēdzies reno

« Atbilde #22 : 2015. gada 08. februāris, 14:27:08 »
kad mums kādreiz sen sen bija dobermaniene un arī dārzeņu dobes, bija jāuzmana burkāni. Nedrīkstēja ierādīt, jo ja uzķēra, no kurienas tiek izrauti, viss, dobe izkašāta un burkāni apēsti.
Ja bija vainīga, vienu reizi drīkstēja uzšaut, vairāk nē

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #23 : 2015. gada 08. februāris, 23:32:04 »
Kaķa sūdiņu apkasīšana kastītē, jo kaķis pats to nedara :)
Manas ar nedara!
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies ragana

« Atbilde #24 : 2015. gada 09. februāris, 09:23:58 »
Regulāras un emocionālas sarunas ar kaķiem un mazo duksi. ;)  Svaigas zālītes plūkšana, tiklīdz tieku kādam dārzā. Skrimslīšu nokošana no kaulu galiem un likšana maisiņā, lai varētu suņukam aiznest.utt

Atslēdzies Broms

« Atbilde #25 : 2015. gada 09. februāris, 09:33:33 »
Es nez, bet suņi, kaķi tač "runājas". Ar mur, dažādas tonalitātes ņau, vai suņa skatīšanās acīs un kaut kas starp smilkstiem, riešanu un rūkšanu.
Kaķis, kad šim lab garīgais, mājā sagaida ar skaļu murrr. Un suņam, paņemot klēpī un žēlā balsī uzjautājot vai viņu gadījumā neapbižo, arī reizēm uznāk ap pusminūti garš stāsts.
Būtu interesanti noskaidrot, ko tad šie īsti tajā brīdī savā paurītī štuko :)

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #26 : 2015. gada 09. februāris, 10:10:02 »
Manējie arī ir ļoti runātīgi, it sevišķi Muris. Mēs parasti prasām "Kas ir Muri, ko?" un viņš atbild, tāpēc reizēm tiek uzrunāts par "Muriko" (ar garo Ō :))
Virtuvē no galda viss ēdamais jānovāc (tāpat arī dārzeņu mizas, pudeļu korķīši u.tml.), citādi strīpainie inspektori pirmajā izdevīgajā brīdī piesavināsies.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #27 : 2015. gada 09. februāris, 11:27:34 »
Tas gan vairāk pie kaķu dīvainībām - mūsu jaunskungs no galda neko neņems ar savu ķepu, pat gaļu sēdēs un sargās, un gaidīs, kad iedot. Inteligjents, ziniet. Bet vīnogu un olīvu vilinājumam gan nspēj turēties pretim... Atstāsi uz galda - gaidi gaaaaru pelēku ķepu, kas zog apaļās bumbiņas. Pēc tam tiik foršī šīs dzenāt....

« Atbilde #28 : 2015. gada 09. februāris, 11:27:50 »
Uzstājīgi mudinu ciemiņus sēsties tikai vienā no diviem pēc skata identiskiem klubkrēsliem, sakot, ka otrs ir kaķa krēsls  :rofl:     
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #29 : 2015. gada 09. februāris, 12:21:03 »
es pie sevis neatrodu nevienu dīvainību, jo viss ko daru attiecībā uz kašakiem ir normali, nevis dīvaini :)
toties kaķa kaku apkašāšana man šķiet vairak neka dīvaina... :confused:
neredzu loģiku...a jau esi noliecies lai apkašatu (jezzz) nutak panjem kadu paligieriici un uz reiz izmet to kaku ...kakjim prieks un pašam nesmirdees ...
oky..zinu,ka menejie izlaisti...tīru tualetes 2x dienā, rītos un vakaros..kaķi tā arī dara izstaigā no riita un pirms miega(guļ kā normāli cilvēki visu nakti un gultās ar mums).... kaku vienkarši savācu ar salvei un podā...miers... nu, piečuraatajam jamaina viss ekipejums...
tādēļ man ir sava tehnoloģija- kastē avīze uz avīzes sauja(pusglāze) necementējošo smilšu.Kakis pačurajis... avīzi misenē, jaunu vietā...usjo...
vecais tā izlutinats no bērnības ja kaste nav tiira mauro un staigā rādīdams, ka tūlīt piečurās kādu paksi.
Meitenei gan pa lielam vienalga, viņa apstaiga visas (3jas) kastes un atrod kādu vietu jebkuraa no viņām.
oky var sito pieskaitiit pie muusu diivainibam. :)

apstiprinājumu, ka mana tehnoloģija ir laba, guvu brīdī, kad LV kriizes laikā kopu dzīvokli 1x nedēļā,pie sabiedrībā pazīstamas ģimenes.
vinjiem bija divi, lielā izmēra šķirnes kaķi(uz sitienu aizmirsu nosaukumu)...kaste vinjiem bija saimniecibas istaba,tur kur vešmašina, trauķene utt... jezz, to kasti tīriju es 1x nedēļā, kad atnācu..protams, tā kaste bija paliela un piegāzta ar smiltiim pilna, nebaidos domat, ka tur visa smilšu paka iekšā :))) bet kā smirdēja... :faint: , nabaga kakiem arī tas viss tāāāā riebās, vinji kašāja ciet tos sūdus ar tādu spēku un enerģiju, ka viss bija smiltiis un akmeņos,pat plaukti metra augstaumā... lieki teikt ka rokot ciet šodienas kaku pa gaisu lidoja pirmdienas un otrdienas kakas... tad nu tā saimniecības istaba, taada aizjaukta un aizrakta stāvēja un gaidiija mani, kad vienu dienu nedēļā tur būs tīrs :)
vēl šodien nesaprotu, vai tiešam gruuti bija tās kakas pa nedēļas vidu uzlasiit  :confused:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega